III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
иιєиσямαℓиα wrote:to białko ostrej fazy. Jego poziom ponad normę świadczy o jakimś stanie zapalnym w organizmie. Ale jestem po antybiotyku i dalej rośnie sobie, więc ciężko stwierdzić dlaczego to rośnie. A jak rozmawiałam z ginką to wszelkie stany zapalne i infekcje to ryzyko porodu przedwczesnego
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:No my juz w domku z Kacperkiem!musielismy zostac dzien dluzej w szpitalu bo podwyzszone.mial crp i zoltaczke ale jest sliczny.wstawie foteczki i opisze porod w wolnej chwili jak tatus ponosi hehe.porod to nie zla jazda!!!!!!!!!!!!!
4dziesiatki takze zdrowy chlopak 53cm i 3190g!jestem taka szczesliwa!!
Pasiu BARDZO sie ciesze ze juz jestescie w domku!! Usciskaj Kacperka od internetowych ciotek
Duzo zdrowka dla was :* :* :*
Gratulacje!!!!anetta28, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvivien wrote:Mala Mi bardzo sie ciesze ze wizyta udana i z Leonkiem wszytsko jest ok.
Skoro brzuszek sie obnizyl to juz jak by nie patrzec jeden krok do przodu jestes
Jeszcze okolo dwa tygodnie ale ze chlopcy lubia sie spieszyc moze byc i wczesniej
Odpoczywaj i zbieraj sily na porod
A ja słyszałam, że właśnie chłopcy się nie śpieszą, zwłąszcza Ci pierwsi i często rodzą się po czasie i w sumie i ja urodziłam po termienie i pare moich kolezanek
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:A ja słyszałam, że właśnie chłopcy się nie śpieszą, zwłąszcza Ci pierwsi i często rodzą się po czasie i w sumie i ja urodziłam po termienie i pare moich kolezanek
Ja też tak słyszałam, choć jak widać po naszych portalowych mamach reguły nie ma:)
-
Suzy Lee wrote:A ja słyszałam, że właśnie chłopcy się nie śpieszą, zwłąszcza Ci pierwsi i często rodzą się po czasie i w sumie i ja urodziłam po termienie i pare moich kolezanek
A ja znowu dookola mam rodzinke i znajomych co rodzili dziewczynki przewaznie po terminie bo musza sie upiekszyc przed przyjsciem
Na forum jak sie nie myle jak narazie tylko jeden chlopczyk przyszedl po terminie od Patti
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 19:52
-
vivien wrote:Stokrotko a czemu?Bo swieto jest czy jakies inne powody?
Ja ma na 6.11 i też może się tak zdarzyć, że będzie 01.11
Mi to już różnicy nie robi . Planowałam już przy pierwszym , bo chciałam na styczeń , w konsekwencji miał być 06.02. A wyszło niestety inaczej...
Teraz liczy się dla mnie tylko to, żeby przyszedł zdrowy i bez problemu na ten świat, żeby poród był szybki i łatwy i żebyśmy wszyscy w 3 wspominali ten dzień z radościąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:23
Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Bedziesz maiala wczesniej porod??
To moze nasze dzieciaczki przyjda razem bo moj termin tez punktualnie za 6 tygodni
Jeszcze nie tak dawno bylo odliczanie do pierwszego usg, potem polowkowego, a teraz odliczanie do porodu!!
Vivien termin masz jakos ok 25 wrzesnia, tak? Bo jesli u nas nic sie nie zmieni, to do szpitala stawimy sie chyba 26 wrzesniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:23
-
Tak patrzyłam na listę ciężarówek , to niedługo jak skończy się październik to wszystkie znane mi portalowe mamy z III trymestru już będą rozpakowane i zostanę tutaj sama. Są owszem dalej dziewczyny, ale was znam dłużej bo udzielacie się już tutaj na ovu od jakiegoś czasu
Poza tym to oczywiste , że jak się już mamy rozpakują to nie mają czasu na takie duperaele jak pisanie na forum . W ciązy każda ma czas i się tu udziela , a potem obowiązki wzywają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:28
-
a u mnie jakaś masakra, zachcianki mam jak w I trymestrze
Najpierw mi się chciało konserwowej papryki ale ustąpiły jej miejsca śledzie w sosie musztardowym
Chociaż spać jeszcze nie idę i papryka też ma szansę
vivien ja też słyszałam, że dziewczynki po terminie przychodzą na świat. Moja mama też mnie urodziła po terminie. Więc może coś w tym jest, że muszą wyczuć dobry moment
Nie mogę doczekać się jutrzejszego KTG i spotkania z lekarzem, może coś się już ruszyło
иιєиσямαℓиα zaraz dziewczyny przejdą z II trymestru a my pewnie będziemy zaglądać, żeby zobaczyć co u Ciebie, Vivien i innych dziewczynWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 20:44
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość