X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzę że dzisiaj się dzieje :)
    Anilorak i Mała Mi - powodzenia! Obyście już dziś tuliły swoich synków :)

иιєиσямαℓиα, anilorak lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna mam pytanie :) możesz mi powedziec jak zrobiłaś sobie w stopce ten odnosnik do baby babystrology.com ?:) tez bym taki chciała a nie mam pojecia jak to tu wkleić żeby tak było jak Ty masz a nie cały link..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    nienormalna ja mam dziś usg :) a mamy podobny wiek ciąży to po nim zdam relacje ile wąży itp.Ale powiem Ci że Twój mały napewno wąży prawdiłowo i nie ma sie czym stresować :)MÓj Alanek tydzień temu w szpitalu ważył 1300.. ciekawa jestem ile przybrał przez tydzień hehe.

Anilorak i Mala Mi powodzonka życze.. oby to juz była ta wyczekana chwila :)
    to czekam na wieści z wizyty :)

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Nienormalna mam pytanie :) możesz mi powedziec jak zrobiłaś sobie w stopce ten odnosnik do baby babystrology.com ?:) tez bym taki chciała a nie mam pojecia jak to tu wkleić żeby tak było jak Ty masz a nie cały link..

zaraz sprawdzę i spróbuję sobie przypomnieć, bo szczerze przyznam, że nie pamiętam jak to było dokładnie ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od mleka migdałowego ;)
    czy wy to mleko pijecie takie nieprzegotowane z kartonu czy przegotować je trzeba przed spożyciem? :)
    jeśli się je przegotuje to nic się z nim nie stanie :)?
    Dostałam to mleko w sklepie ze zdrową żywnością - nie powiem drogie jest :)
    Ale ten sklep ogólnie drogi, wydaje mi się, że widziałam takie mleko w auchanie ale to było dawno, jak będę przy okazji to sobie kupię, bo jechać tam specjalnie za samym mlekiem migdałowym to mi się nie opłaca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 13:58

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Nienormalna moja psiapsiola kapala swoje dzieci w pokoju na lozku :) towarzyszylam jej w tych kapielach i bylo ok :) kilka moich znajomych tez tak robilo..i sie sprawdzalo..jesli masz malo miejsca to nie zagracaj mieszkania..ja sprubuje tak jak moje kumpele na lozku badz krzeslach zobaczymy czy sie sprawdzi jak nie to bede myslec nad czyms innym.moje kumpele mowia bazujac na wlasnych doswiadczeniach zeby nie kupowac mnostwa gadzetow bo sie nie przydaja..
    ja kubusia też kąpałam w wanience na łozku i wygodnie było

a.png
    a.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Mi, powodzenia, moze juz niedlugo Leos bedzie w ramionach Mamy ;)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:

już sobie przypomniałam :)
    Robisz na babystrology.com tego dzidziusia i w tym dużym oknie generuje ci się długi kod. Kopiujesz sobie tylko to po słowie Value= , to w cudzysłowie (to jest druga linijka od http://babystrology.com..... do trzeciej lini do słowa &babycount=1. Czyli kopiujesz całe to wyrażenie w ".

W ustawieniach -> w społeczność , w tym oknie gdzie się wkleja te suwaczki, wklejasz taki adres url w konfiguracji:
    [ url = http://babystrology.com/tickers/baby-ticker...........&babycount=1] TU PISZESZ TEKST KTÓRY MA ODNOSIĆ SIĘ DO STRONY

u mnie wygląda to dokładnie tak:
    [ url =http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Aga&year=2013&month=11&day=7&babycount=1 ] TYMUŚ

Tylko bez spacji te linki w nawiasach [], ja tą spację musiałam zzrobić tylko dlatego, żebyś widziała linki, bo inaczej byłby nie widoczne :)
    Powinno wyjść :)
    Próbuj :)
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 14:13

Selena lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Dziewczyny od mleka migdałowego ;)
    czy wy to mleko pijecie takie nieprzegotowane z kartonu czy przegotować je trzeba przed spożyciem? :)
    jeśli się je przegotuje to nic się z nim nie stanie :)?
    Dostałam to mleko w sklepie ze zdrową żywnością - nie powiem drogie jest :)
    Ale ten sklep ogólnie drogi, wydaje mi się, że widziałam takie mleko w auchanie ale to było dawno, jak będę przy okazji to sobie kupię, bo jechać tam specjalnie za samym mlekiem migdałowym to mi się nie opłaca ;)

Nienormalna ja to mleczko pije takie z lodowki nieprzegotowane ;)
    Nie wiem jak reaguje jak sie je zagotuje,ale mysle ze nic sie nie powinno z nim stac ;)

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Nienormalna ja to mleczko pije takie z lodowki nieprzegotowane ;)
    Nie wiem jak reaguje jak sie je zagotuje,ale mysle ze nic sie nie powinno z nim stac ;)

ok to dobrze :)
    To ja też takie spróbuje :). Mam nadzieję, że mi zasmakuje, bo ja nie jestem fanką mleka tego normalnego ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    ok to dobrze :)
    To ja też takie spróbuje :). Mam nadzieję, że mi zasmakuje, bo ja nie jestem fanką mleka tego normalnego ;)

Na pewno jest napewno inne w smaku jak normalne mleko ;)
    Ja pochlanialam od 30tygodnia litrami mleko pewnie Vivien za duzo odemnie chlonela wapnia i dlatego moj organizm sie domagal..

иιєиσямαℓиα, Ella lubią tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Na pewno jest napewno inne w smaku jak normalne mleko ;)
    Ja pochlanialam od 30tygodnia litrami mleko pewnie Vivien za duzo odemnie chlonela wapnia i dlatego moj organizm sie domagal..

wysysała spryciulka ;)

vivien lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Robisz na babystrology.com tego dzidziusia i w tym dużym oknie generuje ci się długi kod. Kopiujesz sobie tylko to po słowie Value= , to w cudzysłowie (to jest druga linijka od http://babystrology.com..... do trzeciej lini do słowa &babycount=1. Czyli kopiujesz całe to wyrażenie w ".

W ustawieniach -> w społeczność , w tym oknie gdzie się wkleja te suwaczki, wklejasz taki adres url w konfiguracji:
    [ url = http://babystrology.com/tickers/baby-ticker...........&babycount=1] TU PISZESZ TEKST KTÓRY MA ODNOSIĆ SIĘ DO STRONY

[ url =http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Aga&year=2013&month=11&day=7&babycount=1 ] TYMUŚ

Tylko bez spacji te linki w nawiasach [], ja tą spację musiałam zzrobić tylko dlatego, żebyś widziała linki, bo inaczej byłby nie widoczne :)
    Dziekuje :) to zaraz będe próbować :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    lalita u nas z tych co wymieniłaś to tlyko carrefour jest ale teraz jak będziemy robić tam zakupy to zwrócę uwage na kase :)
    u nas w cearfurze sa takie kasy oznaczone znaczkiem i w kauflandzie

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Dziekuje :) to zaraz będe próbować :)
    Udało sie :) jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Udało sie :) jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc :)
    nie ma za co :)
    Cieszę się, że mogłam pomóc :)

Selena lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:

Jakie to fajne, dopiero zauważyłam :) Też papuguję ;)

zfxga33.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam płatki kukurydziane i owsiane z mlekiem migdałowym :)
    Dobre, ma smak mojego ulubionego marcepana :)
    Bo marcepan też z migdałów :)
    Właśnie może mogę zjeść marcepana tak strasznie mi się chce, ciekawe czy to też podbija cukier :/....w końcu to zdrowe migdały :P

vivien lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadmiar mleka objawia się swedzaca wysypka i tak też było ostatnio:-(
    Musiałam ograniczyć produkty mleczne ;-)

• vivien Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    zjadłam płatki kukurydziane i owsiane z mlekiem migdałowym :)
    Dobre, ma smak mojego ulubionego marcepana :)
    Bo marcepan też z migdałów :)
    Właśnie może mogę zjeść marcepana tak strasznie mi się chce, ciekawe czy to też podbija cukier :/....w końcu to zdrowe migdały :P

Nienormalna te marcepany co sa w sklepach, mają tony stabilizatorów, cukru, sztucznych aromatów i innych chemicznych syfów.A swój własny, przepyszny i totalnie ZDROWY marcepan można zrobić naprawdę latwo,tutaj znalazlam przpis ;)

http://arbuzowedaiquiri.blogspot.de/2012/12/zdrowy-domowy-marcepan.html

‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ