X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Xcarolinex super ze juz macie wozek przy sobie o ogrzewanie juz naprawione jak by nie patrzec mieszkanko musi byc nagrzane jak mala przyjdzie do domku ;)

Co do boli to moze byc calkiem mozliwe ze mala cie tam cisnie,ja w nocy nie musze nawet na siku wstawac,kilka razy sie przwroce z boku na bok ale tak pozatym wszytsko jest u mnie ok ;)

Szczesciara ! :P Ja w sumie nie musialabym chodzic do toalety w nocy gdybym nie pila ja smok! :P W nocy czesciej budze sie, zeby sie napic niz isc do lazienki :P :P

vivien lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o takiej chmurce przy drugim dziecku:

http://www.google.pl/imgres?newwindow=1&sa=X&biw=1280&bih=699&tbm=isch&tbnid=9RyenCKKp73vtM:&imgrefurl=http://panidyrektor.pl/dekoracja-pokoju-twojego-dziecka-25-inspiracji/&docid=Vvh-EDGlYuZ6qM&imgurl=http://panidyrektor.pl/wp-content/uploads/2013/08/dekoracje_pokoj_dziecka_malucha_jak_urzadzic_pokoj_dziecka_pomysly_23.jpg&w=625&h=928&ei=26YwUtSUEOmN4AT8h4CABw&zoom=1&ved=1t:3588,r:11,s:0,i:114&iact=rc&page=1&tbnh=197&tbnw=128&start=0&ndsp=19&tx=46&ty=58

Ale tu mi te kolorz kompletnie nie beda pasowac... ale tak przed chwila wpadlam na pomysł, żeby zrobić te krople zielono niebieskie jak pasy na tej tapecie... i powiesze za główką na gładkiej scianie :) Too nie głupie... wiec tez bede miala moze swoją chmurkę...

a propos chmurek, znalazłam kilka fajnych opcji w necie: http://funita.blogspot.com/2012/12/spacer-w-chmurach.html

xcarolinex, иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivien, a może wciagniesz sie na liste chetnych na nosidło TULA, mam już 2,5 chetnej od wczoraj wieczór, zbieram do 10 dziewczyn i wtedy będzie o 110 zł taniej niż w sklepie.

Co do mycia... ja myłam Jasia jak był bardzo malutki co drugi dzień właśnie z tego powodu co piszesz, ale potem zaczełam myć codziennie, bo zauważyłam właśnie, że rytuał bardzo go uspokaja i wycisza :)

vivien lubi tę wiadomość

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna, swietnie Ci to wyszlo!!! :)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

• PAREL Ekspertka

Wysłany: 11 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna cudowne dzieło! ach żeby człowiek miał takie zdolności... przepiękne

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już raczej póki co więcej robić nie bd ,może potem napis z imieniem nie wiem myślę cały czas ..

Suzy chmurki są fajniutkie;))

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Ja myślałam o takiej chmurce przy drugim dziecku:

http://www.google.pl/imgres?newwindow=1&sa=X&biw=1280&bih=699&tbm=isch&tbnid=9RyenCKKp73vtM:&imgrefurl=http://panidyrektor.pl/dekoracja-pokoju-twojego-dziecka-25-inspiracji/&docid=Vvh-EDGlYuZ6qM&imgurl=http://panidyrektor.pl/wp-content/uploads/2013/08/dekoracje_pokoj_dziecka_malucha_jak_urzadzic_pokoj_dziecka_pomysly_23.jpg&w=625&h=928&ei=26YwUtSUEOmN4AT8h4CABw&zoom=1&ved=1t:3588,r:11,s:0,i:114&iact=rc&page=1&tbnh=197&tbnw=128&start=0&ndsp=19&tx=46&ty=58

Ale tu mi te kolorz kompletnie nie beda pasowac... ale tak przed chwila wpadlam na pomysł, żeby zrobić te krople zielono niebieskie jak pasy na tej tapecie... i powiesze za główką na gładkiej scianie :) Too nie głupie... wiec tez bede miala moze swoją chmurkę...

a propos chmurek, znalazłam kilka fajnych opcji w necie: http://funita.blogspot.com/2012/12/spacer-w-chmurach.html

Swietne te chmurki z pierwszego linku :) :) :)

gg64wn1511ap0yj7.png

• vivien Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Vivien, a może wciagniesz sie na liste chetnych na nosidło TULA, mam już 2,5 chetnej od wczoraj wieczór, zbieram do 10 dziewczyn i wtedy będzie o 110 zł taniej niż w sklepie.

Co do mycia... ja myłam Jasia jak był bardzo malutki co drugi dzień właśnie z tego powodu co piszesz, ale potem zaczełam myć codziennie, bo zauważyłam właśnie, że rytuał bardzo go uspokaja i wycisza :)

Suzy dziekuje ale nie wiem czemu nie jestem za bardzo za nosidelkiem,jakos mam wieksz zaufanie do chusty.W DE przychodzi fizioterapeuta do domu i pokazuje jak sie zaplatuje taka chuste.
    Ale dziekuje :)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie u mnie na zajeciach w szkole rodzenia połozna pokazywala jak zakladac taka chuste.. byc może zakupie ale napewno nie teraz ..uwazam że to za wczesnie dla maluszka.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Lalita, zobacz, to by nie pasowało do Twoich kolorków w kąciuku malucha?

http://www.zazzu.pl/pl/p/Ochraniacz-do-lozeczka/157

Mają fajne rzeczy... przynajmniej tkanine używają w oryginalniejszych nieco wzorach niż znaczna wiekszosc, ktora osatnio kupuje te same tkaniny.

Ja się boję chusty. Mnie dziecko z niej wypadało, a wiązanie tego... czasochłonne. W moim przypadku dużo praktyczniejsze okazało się nosidło, raz dwa i zamontowane :)

• vivien Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    Właśnie u mnie na zajeciach w szkole rodzenia połozna pokazywala jak zakladac taka chuste.. byc może zakupie ale napewno nie teraz ..uwazam że to za wczesnie dla maluszka.

Justa ja ta chuste biore z mysla zeby jak mala bedzie plakala zeby miec ja przy sobie ale nie caly czas na rekach.
    No i jak by nie patrzec na zakupy tez taka chusta praktyczna bo rece sa wolne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 22:26

• vivien Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Ja się boję chusty. Mnie dziecko z niej wypadało, a wiązanie tego... czasochłonne. W moim przypadku dużo praktyczniejsze okazało się nosidło, raz dwa i zamontowane :)

Suzy nam polozna na szkole rodzenia pokazywala ze jezeli jest dobra chusta i dobrze sie zawiaze to nie sposob zeby dziecko z tego wypadlo,
    skakala jak opetana a lalka siedziala w chuscie bo tez byly pytania tego typu czy dziecko moze t tego wypasc.
    No i wszytsko zalezy od techniki wiazania.A jak ma sie juz wprawde do wiazania to w przeciagu kilku sekund masz zawiazana chuste ;)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy piekne imiona:) tez chcielismy Filipa, ale bedzie Antek:)

Nienormalna nie przejmuj sie kompletnie obwodem brzuszka. Mi na ostatnim usg wyszlo, ze maly ma glowke jak dziecko w 34tc i lekarz mowil, ze nic sie nie dzieje, bo 2 tyg roznicy jest w normie i nie mozna panikowac. Potem wszystko sie wyrownuje.

relgi09k52jutqx1.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne te twoje wypociny nienormalna:) tez zabieram sie za szukanie literek, zeby zawiesic nad lozeczkiem. Kupie, bo nie mam ani zdolnosci, ani czasu, zeby zrobic samej...

relgi09k52jutqx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja stokrotko Antka tez rozważałam na wiosne :)

Vivien, pewnie masz rację, ja miałam kółkową chustę WOMAR i sprzedałam szybciej niż do mnie trafiła.

vivien, Stokrotka84 lubią tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciliśmy wczoraj późno i nie miałam już siły was nadrabiać :). Padłam po prostu. Idę nadrabiać :)

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna widzę ze nie ja jedyna nie moge spac...
    Dzis cala noc mnie nogi bolaly na zmiane pogody... kurcze nawet juz termofor nie pomaga :/

A ty jak sie czujesz Nienormalna?

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka84 wrote:
    Suzy piekne imiona:) tez chcielismy Filipa, ale bedzie Antek:)

Nienormalna nie przejmuj sie kompletnie obwodem brzuszka. Mi na ostatnim usg wyszlo, ze maly ma glowke jak dziecko w 34tc i lekarz mowil, ze nic sie nie dzieje, bo 2 tyg roznicy jest w normie i nie mozna panikowac. Potem wszystko sie wyrownuje.
    mam nadzieję, bo nie daje mi to spokoju ostatnio :/

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Nienormalna widzę ze nie ja jedyna nie moge spac...
    Dzis cala noc mnie nogi bolaly na zmiane pogody... kurcze nawet juz termofor nie pomaga :/

A ty jak sie czujesz Nienormalna?

czuję się oki :). Dziękuję:). Mąż rano robi mi pobudkę i wstaję ;)
    Dziś mam KTG no i zajęcia na szkole rodzenia - ćwiczenia, więc pewnie wrócę trochę połamana i padnięta :)
    Vivien jutro wraca twój mąż jupi :)!!
    Cieszysz się :)? Ale zleciało szok ;)

vivien lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za pozytywne opinie o filcowych wyrobach ;).
    Vivien uważaj na siebie. Może byłaś głodna i dlatego ci się tak zrobiło wczoraj mroczno.
    Co do kąpieli i oilatum to może na oliatum tak pisze, dlatego, że to oilatum trzeba stosować co 2-3 dni do kąpieli

vivien, m_f lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: