III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
czy słyszałyście jakies opinie o butelkach medela ze smoczkiem calma?
Ostatnio poleciła mi ją koleżanka , smoczek podobno jest jeden na cały okres karmienia. Butelka jest strasznie droga , a opinie jakie o niej znalazłam na necie są różne.
http://www.bangla.pl/opinie/p21687/medela-calma-butelka-do-karmienia
Czy macie jakieś doświadczenia i informacje na temat tej butelki?
-
иιєиσямαℓиα wrote:czy słyszałyście jakies opinie o butelkach medela ze smoczkiem calma?
Ostatnio poleciła mi ją koleżanka , smoczek podobno jest jeden na cały okres karmienia. Butelka jest strasznie droga , a opinie jakie o niej znalazłam na necie są różne.
http://www.bangla.pl/opinie/p21687/medela-calma-butelka-do-karmienia
Czy macie jakieś doświadczenia i informacje na temat tej butelki?иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNienormalna: miałam ją kupić tym razem, ale za dużo słyszałam, że się nie sprawdzają te wszystkie obietnice i często dziecko wypluwa i nie chce pić. To się może zdarzyć oczywiście zawsze, ale wolę zmarnować 28 zł niż 70zł i kupiłam tym razem jak wcześniej Avent miodową antykolkową 260ml.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:O butelce nic nie wiem, le usmiecham sie do ciebie od rana, ze tez wczesnie wstajesz:))
Właśnie przed chwilą obudziłam się po raz 2gi
-
Suzy Lee wrote:Nienormalna: miałam ją kupić tym razem, ale za dużo słyszałam, że się nie sprawdzają te wszystkie obietnice i często dziecko wypluwa i nie chce pić. To się może zdarzyć oczywiście zawsze, ale wolę zmarnować 28 zł niż 70zł i kupiłam tym razem jak wcześniej Avent miodową antykolkową 260ml.
Generalnie polecane są butelki aventu, lovi, TT i nuk'a i jeszcze dr browna mają dobre opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 08:52
-
Kurde dziewczyny uroki w co sie ubrac hehe.ja zaszlam w listopadzie takze spokojnie cala zime przelazilam w plaszczyku tylko pas odpielam a najlepsze bylo to jak juz sie cieplo zrobila a ja wslyszlam z brzuchem.a.sasiedzi w szoku hehe myslalam ze im galy wyjda z orbit hehe.nie skapneli sie i mysleli ze mi sie zgrublo na buzi przez zime he..a tak w ogole to zostalo mi jeszcze 5kg schudnac i idzie kijowo..nie mieszcze sie w zadne spodnie,chodze po domu w getrach a na spacer w ciazowych albo w takim wielkim rozmiarze co mialam do poloy ciazy ehh..no i tak sie powie ze czlowiek karmi i sie chudnie.nie prawda.karmie caly czas,gotuje,piore,prasuje,nosze malego i spacery i dupa,,wszystko zalezy od genetyki.
A Kacperek wazy juz ponad 4,5kgиιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Kurde dziewczyny uroki w co sie ubrac hehe.ja zaszlam w listopadzie takze spokojnie cala zime przelazilam w plaszczyku tylko pas odpielam a najlepsze bylo to jak juz sie cieplo zrobila a ja wslyszlam z brzuchem.a.sasiedzi w szoku hehe myslalam ze im galy wyjda z orbit hehe.nie skapneli sie i mysleli ze mi sie zgrublo na buzi przez zime he..a tak w ogole to zostalo mi jeszcze 5kg schudnac i idzie kijowo..nie mieszcze sie w zadne spodnie,chodze po domu w getrach a na spacer w ciazowych albo w takim wielkim rozmiarze co mialam do poloy ciazy ehh..no i tak sie powie ze czlowiek karmi i sie chudnie.nie prawda.karmie caly czas,gotuje,piore,prasuje,nosze malego i spacery i dupa,,wszystko zalezy od genetyki.
A Kacperek wazy juz ponad 4,5kg
o to spory chłopaka
ja się tego trochę obawiam właśnie, że niestety nie dam rady za bardzo schudnąć, ale nie to jest moim największym zmartwieniem, chodzi o to ,że własnie nie będę miała się w co ubierać, a jak wiadomo przy dziecku człowiek będzie miał inne wydatki w stylu szczepienia, etc a nie szukanie dla siebie nowej garderoby .
-
ja ma dzisiaj traumę .
Nie wiem dlaczego od jakiegoś czasu strasznie mnie ciągnie do niezdrowego jedzenia - tzn. chipsy, pizza, fast foody. Najciekwsze jest to, że wcześniej w ogóle tego nie jadałam , no może oprócz chipsów od czasu do czasu.
Właśnie zjadłam pół paczki chipsów , tak mi się chce przypraw, że coś potwornego , słone ostre wszystko! . Nie wiem co jest ze mną grane, wcześniej tak nie miałam. Ale zauważyłam że coraz częściej pozwalam sobie na chipsy . Jestem mega głodna, lodówka pusta , nie chce mi się nic gotować . Mąż w ogóle ostatnio przyłazi tylko na gotowe, żeby tak stanąć ugotować to nie! Wkurza mnie to bo jak wykrzesałam z siebie resztki sił i coś upichcę to pierwszy żeby mi to wyjeść i znowu nie mam co jeść, już nie raz mu zwracałam na to uwagę. Ostatnio prosiłam, żeby sparzył mi kapustę na gołąbki to bym ugotowała to głuchy...Czasami z wygody mam ochotę sobie kupić coś gotowego i zjeść a on niech się martwi o siebie sam .
Też tak macie z tym napadem głodu ??
Ja bym zjadła chętnie np. placki węgierskie z sosem, albo rybkę z warzywami, ale nie ma chętnego, żeby mi to ugotować
I co zrobić, żeby mnie tak do chipsów nie ciągnęło bo oszaleje . Normalnie jakbym nigdy ich nie jadła , wsuwam garściami ....
i obawiam się o zdrowie małego, tym bardziej o jego brzuszek...czuję się jak bulimiczka - nawpierniczałabym się wszystkiego co niezdrowe a potem poszła wymusić wymioty, żeby mu nie zaszkodziło .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2013, 11:26
-
No dokladnie kasa idzie.no a ja nie chce kupowac kolejnych duzych spodni jak mam cale stado w moim wczesniejszym rozmiarze na przyklad..wole synkowi cos kupic he
No ponad miesiac minal..nie odchudzam sie tez po prostu trzymam dietke delikatna zeby malemu nie zaszkodzic i zeby mleczko mial doobre he -
Nienormalna mialam to samo!!!!ostatnie tygodnie czipsy,ciasteczka,jakies pierdoly i noca.mleko!!hehe jedz ale zamias duzej paki mala albo flipsy kukurydziane hehe
Ja teraz zaluje ze nie zjadlam duzo rzeczy w ciazy bo sie nie chcialo zrobic a teraz nie moge na przyklad fasolke po bretonsku..albo bigosa..иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż niezdrowo jadłam nieraz w ciąży, ech, te hormony i dziwne rzeczy jadałam, nawet do końca - typu śledzie z bananami. I Pepsi, duże ilości.. Od pizzy i kebaba również nie stroniłam.
Na pewno nie jest to super dieta. Ale jak się tak chce że TRZEBA I TO JUŻ! to co poradzisz?иιєиσямαℓиα, marzycielka29, pasia27, polska_dziewczyna, Suzy Lee lubią tę wiadomość