III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Prokocim w sumie to dokładnie koło tego ceglanego gotyckiego kosciółka przy przystanku na wlotowej.
Ja meiszkalam 5 lat na Biezanowie, mam tam cicoie i mamy tez przyjaciół na biezanowie i na woli duchackiej i blisko do zjadu na A4 więc dla nas rejon fajny. nie chcielismy Huty ani centrum.
Amicizia, to koło mnie będziesz mieszkaćja z okolic Wolskiej, przystanek wcześniej
иιєиσямαℓиα, Amicizia lubią tę wiadomość
-
A Lalita zaczęłaś wietrzyć już swój materac? Wąchałaś go w ogóle? Rzeczywiście śmierdzi?
Ja jeszcze nie zamówiłam, muszę kupić. Na łóżeczko muszę troszkę poczekać - kupimy w październiku ale materac kupię już teraz żeby go wywietrzyć, tym bardziej że pogoda nie służy teraz. -
nick nieaktualny
-
Nienormalna ,nie jeszcze tak w 34 tygodniu może go otworzę i będę go wietrzyć.
Pranie zrobione
Tzn ,jeszcze jak mąż wróci to dzinsiory , spodnie leginsy, bluzę z kapturem i misiem do kompletu do rurukowych dresów:D hihi to wtedy wypiorę.
I jeszcze potem pościel ,prześcieradła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 17:26
Ana27, иιєиσямαℓиα, Nina, blueberry, Rika, welurka, Amicizia, polska_dziewczyna, yennefer, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:
to widzę, że pracowity dzień
Efekt powalający
Jeśli w 34tyg. chcesz wietrzyć to ja muszę go już kupićbo w zasadzie powinnam już wietrzyć , a jeszcze nie kupiłam
-
Wiesz mówię 34-35 ,ale tak z 4 tyg trzeba by było nie ,a niech wiesz wcześniej kinder niespodzianka mi będzie chciała wyjść i co...
Powiem wam że na tyłku schudłam spodnie i leginsy mi lecą z tyłka... a brzuch gna do przodu...
16 dni do powrotu męża... 9 dni bez niego:(michaela, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Nienormalna ale zmotywowałaś dziewczyny do prania hehe
Ja dopiero wczoraj zakupiłam proszek dzidziuś. Nie wiem co z tym proszkiem, że nigdzie go nie ma, co ja się naszukałam to głowa mała. W carefourze wzięłam ostatni woreczek
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
blueberry wrote:Nienormalna ale zmotywowałaś dziewczyny do prania hehe
Ja dopiero wczoraj zakupiłam proszek dzidziuś. Nie wiem co z tym proszkiem, że nigdzie go nie ma, co ja się naszukałam to głowa mała. W carefourze wzięłam ostatni woreczek
-
Ana27 wrote:Blueberry dokładnie! W ogóle DZIDZIUSIA nigdzie prawktycznie nie ma, ja kupiłam w Realu - były proszki, płyn do prania, płyn do płukania, balsam do prania do koloru i do białego i jeszcze jakiś koncentrat, także full wybór
A to dobrze wiedzieć, następnym razem wybiorę się do Reala -
blueberry wrote:Nina, jeszcze nigdy nie używałam, ale słyszałam, że jest ok
Zapach płynu do prania lovela mnie odrzuca a dzidziuś ładnie pachnie. A czy tani, nie wiem, za worek 3 kg zapłaciłam 24 zł
-
w Tesco nie ma, przynjamniej w Tarnowie:P Tylko Real/Carrefour i jak pisze michaela w jakichś może osiedlowych.. I ceny spoko, za płyn do prania/płukania - ok. 7zł, balsam do prania -12zł, proszek jakoś 20zł. z Tego co pamiętam Suzyy pisała kiedyś, że prała ciuszki pierwszego synka w Dzidziusiu i że ładnie pachniały:P
Nina lubi tę wiadomość