III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:No więc ja tak jak Karoam od ok 27-28 tyg zaczęłam to odczuwać.
Wiecie ruchy rozpoznaję czuciowo i wizualnie bo nie raz nie czuć a brzuch się kołysa.
A czkawkę rozpoznaje tak brzuch się nie rusza i czuję takie pulsowanie :
pik pik pik i jest to rytmiczne no ja wiem że to czkawka bo przecież nie czułabym serca bobusia przez skórę. Po paru minutach przechodzi -
wchodzisz na fotosik niemusisz sie logować klikasz po prwej str na dodaj zdjecia
i tam wybierasz z komputera potem musisz wybrac ograniczenie wiekowe( lub nie) i klikasz chyba dalej i potem przekierowuje Cie na strone z linkami i wybierasz ten 500px na forum. -
Lalita2710 wrote:No ja to tak jak pisałam kilka razy dziennie ma
Justa zapomniałam napisać super figurka i pięknie wyglądasz;)
Ja też muszę sobie jakieś foty z mężem w ciąży porobićbo w sumie ja sama mam:P a z nim nie ,jakoś okazji nie było:P
-
blueberry wrote:No właśnie i ja też nie mam z mężem. W ogóle nie mam nic pamiątkowego z okresu ciąży, trzeba wybrać się w plener z pieskiem i porobić ładne fotki może w lesie jak będzie ładna pogoda na złotych liściach z brzuchalkiem
blueberry lubi tę wiadomość
-
Co do roczników to ja jestem 83 i na trzydzieste urodzinki będę 2 dziecko mój mąż jest 73 rocznik więc róznica wiekowa jest między nami ale ja zawsze wolałam starszych facetów no i tak już zostało
.
Justa w ciąży wyglądasz kwitnąco i jesteś taka szczuplutka
Ja dziś cały dzień leże plackiem bardzo dokucza mi ten ból w pachwinie -
justa24 wrote:ja przed ciąża to niedowaggę miałam ale taki moj urok już a dotej pory przytyłam 14 kilo a TY?
probowałam dodac jakies zdjecie ale niestrety nie udało mi sie, haker internetowy ze mnie będzie, a w małej ikonce trochę poucinałojusta24 lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Co do roczników to ja jestem 83 i na trzydzieste urodzinki będę 2 dziecko mój mąż jest 73 rocznik więc róznica wiekowa jest między nami ale ja zawsze wolałam starszych facetów no i tak już zostało
.
Justa w ciąży wyglądasz kwitnąco i jesteś taka szczuplutka
Ja dziś cały dzień leże plackiem bardzo dokucza mi ten ból w pachwinie -
Parel, kolejna chudzinka na forum:) Super figurka jak na ten etap ciąży!!Pozazdrościć
) Powiedz mi - a może już pytałam? eh to rozkojarzenie ciążowe:( - dlaczego będziesz mieć cesarkę?
Kurcze cały czas myślałam, że "jak cos" poprosić mozną w szpitalu zawsze o cesarke na żądanie (płatną) ale szukam i szukam w necie i znalazłam, że tak wcale się nie da:( Tzn. można ale tylko w prywatnych klinikach i szpitalach, a w publicznych cesarki są tylko i wyłącznie bezpłatne, jedyne co to można "dogadać" się ze swoim prowadzącym ciążę żeby wypisał takie zaświadczenie pewnie za kasę... Szkoda, bo myślałam, że jak przyjdzie co do czego podczas porodu naturalnego, jakieś komplikacje, a lekarze będą odciagać decyzje do CC to chciałam wziąć "na życzenie" i nie stresować sie... -
Ja jestem z Tarnowa:) Będe rodzić w szpitalu, w którym przyjmuje mój gin., zresztą ma dobre opinie:)) Tyle, że jeśli jest jakiś przepis, że nie można w publicznych szpitalach w razie "W" poprosić o płatne CC " na legalu" to nic nie poradzę. Zapytam lekarza na następnej wizycie jak on to widzi:P