X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina to super, że zakupy udane:)) W Bochni (hurtownia Kubus) kupiłam wózek i materac:P Jeszcze wanienke ze stelażem muszę tam własnie kupić bo niewiele tam to kosztuje jeszcze z rabatami. Jeśli tam będziesz robić zakupy to targuj się:P Ostatnio przy zamówieniu dali nam butelkę z tomme tippee, zawsze coś;p

Nina lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Ja nie biorę tego do serca co mi ten lekarz na usg podał, bo ostatnio mnie tak samo wkręcał, że synek jest o miesiąc większy (teraz to samo, spodziewany termin porodu 12.11.2013), a prywatnie poszłam do dwóch innych i wszystko było w normie. Założę się, że gdybym poszła teraz do swojej lekarki na prywatne usg, to by wyszło, że synek jest w normie. Chyba ten aparat usg jest jakiś koślawy u mnie w przychodni :P
    Całkiem możliwe:) Co usg to pewnie inna historia... :) Tak czy siak dobrze, ze duże a nie za malutkie:)) I najwazniejsze, że zdrowo się rozwija:)))

Michaela ale się usmiałam!! Chciałabym to na zywo zobaczyć , te akcje w markecie:P hehehehe na miejscu tych ludzi i znając siebie, ze boje się psów takich wielkich to chyba bym umarła:P:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:32

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zabrałam się za zakupy, na razie gromadzę rzeczy do torby - podkłady waciki maści koszule... kupiłam koszule taką na póżniej 2-3 dzień ciut porządniejsza http://allegro.pl/show_item.php?item=3548313789 i jeszcze szukam bardziej takie dziadowskie na poczatek / do porodu, zeby kilka złotych kosztowały i ich żal nie było

Lalita2710, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i musze się wam pochwalić że zamieniam się w kurczaka domowego :) zrobiłam dzisiaj kruche ciasto ze śliwkami i bezą i nie zapowiadało się w cale po tym jak wyglądało w piekarniku, ale wyszło! Słodkie jak fix, tylko te kwasnie śliwki tu dają radę jakis balans zlapać... ale wyszło! :D Teraz mała usiłuje mi wysc bokiem po takiej ilości cukru :))) Ale humor poszedł zdecydowanie w górę:)

Lalita2710, Miriam, Nina, yennefer, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Nina Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ana27 w tej hurtowni chcemy kupic troche rzeczy,slyszalam,ze przy wiekszych rachunkach daja upusty;-)my dzis mamy usg u swojego gina i musze isc po l4nl,bo mam do dzis,ciekwe czy nasz pulpecik przystopowal z waga hehe,odezwe sie pozniej;-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co wy myślicie o takim czymś?
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-nowy-zel-gwar-dostawa-w-24h-i3578117313.html?source=mlt

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/news-ukraina-pierwszy-snieg-zaskoczyl-wszystkich,nId,1036309

coś czuję że będzie jednak ta sroga zima... brrrr

Michela bardzo podobny detektor w Holandii 29 euro używany za 10 euro ludzie sprzedają. Nie wiem według mnie to jest dobre ,dla osób które np mają słabe ruchy dziecka i się martwią żeby spr czy all ok. Takie moje zdanie. Bo ogólnie po co męczyć bobisia falami ultradźwiękowymi bobusie tego nie lubią:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 18:31

michaela lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita przemknęło mi przez głowę,żeby coś takiego na tuż przed porodem poyczyć albo kupić, bo w tedy ruchów mniej i w ogóle, ale sama nie wiem...

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Kropla Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

nadrobić Was nie sposób, nie daję rady, przydałby się ktoś dyżurujący :)

W każdym razie:

Justa - mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Ja sama mam ogromny pociąg do grzybów i gdyby nie skrócona szyjka, to hasałabym w zeszłą niedzielę po lesie z mężem i szukała prawdziwków :) Ale teraz widzę, że muszę sobie tej przyjemności odmówić :)

Wspaniałe zwierzaki macie. Michaela, Twój pies to niezły wariat. Ja mam w domu kota - 8 letniego pieszczocha i niezłego brykacza. Mieszkamy w bloku, a ten nam któregoś dnia ptaka przyniósł do domu z balkonu, musieliśmy reanimować (szczęśliwie skutecznie :)), a kot obraził się na pół dnia...

Ja mam dzisiaj straszny apetyt. Mogłabym siedzieć przy lodówce. Ciągle bym jadła. Ale obiadem się pokonałam, zrobiłam tak syty, że nie dałam rady zjeść do końca :)

Wczoraj w końcu zamówiłam materiały na zagłówek. W przyszłym tygodniu pewnie zacznę działać. Nie mogę się już doczekać.

Dzisiaj rano mąż wyciągnął z pawlacza torbę, którą zamierzam zabrać do szpitala. Pomału będę się pakować.

Świetne te koszule, Michaela. :)

Niestety zauważyłam, że od jakiegoś czasu rośnie mi ciśnienie. Początkowo się nie przejmowałam, bo startowałam od niskiego, ale teraz już nie wygląda to chyba najlepiej 145/95. Wizytę mam w przyszłą środę, to chyba wytrzymam, co?

xrot90bviozsxq0z.png
    https://www.maluchy.pl/li-69650.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela dla Ciebie już bez sensu moim zdaniem. Masz przeszło 30 tydzień, czujesz ruchy itp. Moim zdaniem bez sensu, szkoda kasy. A Twój pies niesamowity :)
    Suzy kurcze groźnie to wygląda. Na prawdę dużo tych skurczy.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Dziewczyny a co wy myślicie o takim czymś?
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-nowy-zel-gwar-dostawa-w-24h-i3578117313.html?source=mlt

Mysle ze w III trymestrze to jest zupełnie zbedny wydatek :)

A historie z psem genialne! Przeczytam męzowi jak skonczy karnisz przykrecac :D

Co do skurzczy -jak wrocilam do domu to doooopiero były skurcze, aż mi sie kurczył brzuch objetosciowo, twardy jak kamień, ale po magnezie sie uspokoiło. Coś moja koszula do karmienia nie moze dotrzec. Lalita szybko ja dostałas? Ja juz tydzien czekam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 19:08

• michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy a jaka to koszula?
    Ja sie nad tym ustronstwem zastanawiałam główni ze wzgledu na to, ze do szpitala moge dojechać dość późno i dla pokoju ze tam w trakcie I fazy nic złego sie nie dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 19:12

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Kropla Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy, jeśli pytasz o tę koszulę z allegro, którą linkowała Lalita, ja zamówiłam ją w czwartek, w poniedziałek już była.
    Tak więc bardzo szybko.

xrot90bviozsxq0z.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy ja jeszcze nie zamówiłam... czekam na męża $$$$ :D

No widzisz Kropla pisała że szybko dostała...
    Ja zamówię w poniedziałek też mam nadzieję że szybko dojdzie...

Ile w końcu zamówiłaś 1 czy 2 ? Bo ja myślę ciągle:/

http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-l-xl-i3503424079.html Taka Michela z dyskretny otworem na cycucha:) Żeby każdy się na cyce nie lampił:P Tzn to moja opinia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 19:25

michaela, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Suzy ja jeszcze nie zamówiłam... czekam na męża $$$$ :D

No widzisz Kropla pisała że szybko dostała...
    Ja zamówię w poniedziałek też mam nadzieję że szybko dojdzie...

Ile w końcu zamówiłaś 1 czy 2 ? Bo ja myślę ciągle:/

http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-l-xl-i3503424079.html Taka Michela z dyskretny otworem na cycucha:) Żeby każdy się na cyce nie lampił:P Tzn to moja opinia
    Fajna!

Lalita2710 lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Kropla Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, że fajna :)
    Ja w sumie żałuję, że nie wzięłam dwóch, ale zamówiłam też w innym sklepie jeszcze i w sumie chciałam porównać jakość.

xrot90bviozsxq0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropla wrote:
    Suzy, jeśli pytasz o tę koszulę z allegro, którą linkowała Lalita, ja zamówiłam ją w czwartek, w poniedziałek już była.
    Tak więc bardzo szybko.

Ja zamówiłam w czwartek w nocy i nadal nie mam a pani mi nie odpisuje.
    Zamówiłam jedną, bo kupiłam wczesniej jeszcze jedną i mialam dwie z poprzedniego razu jeszcze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bangla.pl/promocje/t92/przetestuj-nowosci-od-canpol-babies?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsl_106_2013-10-03_Canpol1

jak chcecie potestowac jakies nowe produkty canpol

• Kropla Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Ja zamówiłam w czwartek w nocy i nadal nie mam a pani mi nie odpisuje.
    Zamówiłam jedną, bo kupiłam wczesniej jeszcze jedną i mialam dwie z poprzedniego razu jeszcze.

To dziwne. Mnie odpisała od razu, płaciłam pomijając system payu, ale to chyba akurat nie ma większego znaczenia, nie wiem.

xrot90bviozsxq0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisała mi tylko dzien pozniej, ze dostała kasę, ale ja koszuli jak na razie nie mam.

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ