X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny pędzę na sor, trochę się przestraszyłam o.O
    Wolę to sprawdzić najwyżej dostanę coś na infekcję...albo mnie pogonią i tyle ;)
    Będę później albo jutro :)

Suzy Lee, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parel ja nie wiem czy ,ocet dobry pomysł. Nie ma działań poronnych?;>
    Może po prostu kąpiel w mleku ,maślance itd.
    Ja czasem taką kąpiel robię ,nigdy nie miałam infekcji tzn takie co swędzi.

Niby miałam kiedyś upławy miałam brać antybiotyk ,ale nic mnie nie swędziało ani nic...

Czekamy na informacje! 3 maj się i się nie stresuj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 20:04

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • PAREL Ekspertka

Wysłany: 5 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    dobra dziewczyny pędzę na sor, trochę się przestraszyłam o.O
    Wolę to sprawdzić najwyżej dostanę coś na infekcję...albo mnie pogonią i tyle ;)
    Będę później albo jutro :)
    Dokładnie najlepiej to sprawdzić... daj znac, trzymaj sie

• PAREL Ekspertka

Wysłany: 5 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Parel ja nie wiem czy ,ocet dobry pomysł. Nie ma działań poronnych?;>
    Może po prostu kąpiel w mleku ,maślance itd.
    Ja czasem taką kąpiel robię ,nigdy nie miałam infekcji tzn takie co swędzi.

Niby miałam kiedyś upławy miałam brać antybiotyk ,ale nic mnie nie swędziało ani nic...

Czekamy na informacje! 3 maj się i się nie stresuj
    Też nie wiem jak z tym octem; oczywiście masz racje lepiej być ostrożnym..

• PAREL Ekspertka

Wysłany: 5 października 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze infekcje w ciązy to częsta przypadłość, ph sie zmienia burza hormonów.. ja miałam lekka w 14tyg ale wzięłam jedną globulkę i później mi przeszło i na szczęście przez resztę ciąży nie narzekałam, ale miałam znajomą która 4 opakowania musiała zaaplikować w ciąży..

• polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    A ja sie nie moge doprosic, żeby sie mąż raz a dobrze zabrał za montaz głupiej półki i karnisza! Ja w koncu poszlam do sklepu ze śrubkami, kupiłam haczyki, wkręty, uchwyty do karniszy, a tu nie dość ze zelbeton w cianie nad oknem i wiertarka za słaba, to jeszcze maz nie mial tak małego wiertełka, żeby mi połke powiesić... i juz 3 dzien zapomina kupic. Moje koszyczki tez przyjda z opoznieniem, a literek nie moglam zamowic bo maz dupa wołowa zabrał mojego kompa do pracy i 3 dni zapominal go wziac do domu z powrotem i linków do czcionek ktore wybralam tez mi nie podsylal, bo zapominal az w koncu resteował kompa i wszystko sie pozamykało.... Szlag mnie trafia już... Moze sie kiedys doczekam.
    u mnie też to troche trwało zanim zebrałam wszystko do kupy...tylko ty juz na finiszu prawie wiec czas goni... ale dla synka nie to bedzie najwazniejsze więc spokojnie...:)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

Wysłany: 5 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAREL wrote:
    Bardzo ładny ten kącik dla małej :) ja zorganizowałam mały pokoik dla Klaudii w którym mam tylko szafę, komodę, stolik z przewijakiem i wszystkimi akcesoriami oraz duże awaryjne łóżko (dla męża :) Mała będzie spała narazie z nami w sypialni, w kołysce po mojej stronie łóżka a łóżeczko będę wykorzystywać na dzienne drzemki w salonie...
    to też jest jej kącik tam gdzie my mamy sypialnie osobnego pokoju nie mamy na razie ... ale sypialnie mamy dużą 30 m... więc udało sie ten kącik dla niej zorganizować...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PArel, moj maż to człowiek orkiestra, umie zrobić bardzo dużo w domu, przy remontach, przybudowki w norwegii stawiał, ale kurde czasem miewa jakies takei fazy ze o nic sie doprosic nie moge.. po czym znowu jest ok a a jakis czas znowu jakiś zastój łapie.

polska_dziewczyna, PAREL lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 października 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Polska dziewczyno super kącik dla córuni;) hihih:)) a To dopiero początek jak dasz jeszcze jakąś pościel prześcieradło to będzie jeszcze lepszy efekt ,a już jest fajnie.

o tak... będzie pięknie... ale wiesz na razie nie chce bo się zakurzy.. mąż zrobi jak bedę w szpitalu..:)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    Lalita2710 wrote:
    Polska dziewczyno super kącik dla córuni;) hihih:)) a To dopiero początek jak dasz jeszcze jakąś pościel prześcieradło to będzie jeszcze lepszy efekt ,a już jest fajnie.

o tak... będzie pięknie... ale wiesz na razie nie chce bo się zakurzy.. mąż zrobi jak bedę w szpitalu..:)

Tak tak wiem;)) to oczywiste :))

Wiecie co tak myślę że te wszystkie moje pryszcze chyba cholera są od spożywania dużej ilości słodyczy. Od jutra basta!!!

dqprepoku4out2uw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to przywitam się w III ja :)

polska_dziewczyna, Lalita2710, Nina, Kropka, Lilka, Nina82, PAREL, Rucia, Suzy Lee, michaela, Blondi22 lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 października 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy kasiaks
    :)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj juz bylam gotowa jechac do szpitala... kipka h mocnych i 60s skurczy co 4 minuty, promieniowanie na krzyz, uda pachwiny ze stac niemoglam, magnez nie pomogl nospa tez nie apap dlugo ttez nie pomagal, a nie chcialam siac paniki bo mielismy gosci na noc. Polozylam sie spac z mysla ze jak nie uda mi sie zdrzemnac i za godzi e dalej tak bedzie to nie czekam na wody plodowe czy czop dodatkowe objawy... i przeszlo bo zasnelam i voila jest ranek :) zastanawiam sie jak liczyc długość skurczu zeby wiedziec czy to tak jak pisza. Bo jak sa do 30seku dowe to nie te a jak trwaja minute to te. Tylko ze liczyc do szczytowego odczucia spiecia i bolu czy dotad az aż całkowicie odpuści? Bo mi wczoraj narastalo tak do 30sekund ale całkowicie Zanikal okolo 60sekundy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory za jakosc posta, pisze z komorki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo czesc Kasiaks! Jak to dobrze ze jednak pojawia sie ktos nowy

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie w dwupaku. jestem na wyjezdzie i pisze z komorki

Suzy Lee, иιєиσямαℓиα, pasia27, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • michaela Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Wczoraj juz bylam gotowa jechac do szpitala... kipka h mocnych i 60s skurczy co 4 minuty, promieniowanie na krzyz, uda pachwiny ze stac niemoglam, magnez nie pomogl nospa tez nie apap dlugo ttez nie pomagal, a nie chcialam siac paniki bo mielismy gosci na noc. Polozylam sie spac z mysla ze jak nie uda mi sie zdrzemnac i za godzi e dalej tak bedzie to nie czekam na wody plodowe czy czop dodatkowe objawy... i przeszlo bo zasnelam i voila jest ranek :) zastanawiam sie jak liczyc długość skurczu zeby wiedziec czy to tak jak pisza. Bo jak sa do 30seku dowe to nie te a jak trwaja minute to te. Tylko ze liczyc do szczytowego odczucia spiecia i bolu czy dotad az aż całkowicie odpuści? Bo mi wczoraj narastalo tak do 30sekund ale całkowicie Zanikal okolo 60sekundy
    Suzy no własnie tu jest zagadka, bo przyjaciółka własnie tak rodziła, że według wyliczeń to luz blues to jeszcze nie to, ale pojechali do szpitala okazało sie że niespodzianka, to już... taka jej uroda ze jej skurcze parte trwały krótko, parte też za krótko. i bądź tu mądry. No ale powiedzmy ze to było odstępstwo potwierdzające jakiąś regułę. Chyba po prostu dobrze poradzić się medyków?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Melduje sie w dwupaku. jestem na wyjezdzie i pisze z komorki
    No to już powoli trzba się rozpakowywać;) Za to trzymam kciuki :)

Kleopatra lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż już jest radość ogromna moja i psiaka ,który nie wiedział co i jak jak zobaczył go śpiewał swoje te gaworzenia i arie... :)

Pełno cudownych rzeczy od mamy dla mnie na urodziny. Typu nowa komoda lakierowana, zasłony szare do pokoju, rolety szare (bo ja miałam takie stare granatowe) ,pełno rzeczy dla bobusia od lampki po opakowanie na skarpetki ,szlaroczek z kapturkiem (rekinem) turkusowy.
    I wiele innych cudownych rzeczy.

Oczywiście koszula od męża jest boska;)))

Huśtawka z fisher prica również dotarła;)

Jestem oczarowana dziś hihihi;)))

Kocham ludzią dawać prezenty ,ale miło też jak ktoś dba o mnie i też coś daje od siebie:))

michaela, Suzy Lee, Kropka, ;oniqa, Matylda36, Nina, иιєиσямαℓиα, justa24, Ana27, blueberry, pasia27, Kropla, marzycielka29, Amicizia, m_f lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to teraz kochanan ciesz sie mężem :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ