III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Parel ja nie wiem czy ,ocet dobry pomysł. Nie ma działań poronnych?;>
Może po prostu kąpiel w mleku ,maślance itd.
Ja czasem taką kąpiel robię ,nigdy nie miałam infekcji tzn takie co swędzi.
Niby miałam kiedyś upławy miałam brać antybiotyk ,ale nic mnie nie swędziało ani nic...
Czekamy na informacje! 3 maj się i się nie stresujWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 20:04
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Parel ja nie wiem czy ,ocet dobry pomysł. Nie ma działań poronnych?;>
Może po prostu kąpiel w mleku ,maślance itd.
Ja czasem taką kąpiel robię ,nigdy nie miałam infekcji tzn takie co swędzi.
Niby miałam kiedyś upławy miałam brać antybiotyk ,ale nic mnie nie swędziało ani nic...
Czekamy na informacje! 3 maj się i się nie stresuj -
Kurcze infekcje w ciązy to częsta przypadłość, ph sie zmienia burza hormonów.. ja miałam lekka w 14tyg ale wzięłam jedną globulkę i później mi przeszło i na szczęście przez resztę ciąży nie narzekałam, ale miałam znajomą która 4 opakowania musiała zaaplikować w ciąży..
-
Suzy Lee wrote:A ja sie nie moge doprosic, żeby sie mąż raz a dobrze zabrał za montaz głupiej półki i karnisza! Ja w koncu poszlam do sklepu ze śrubkami, kupiłam haczyki, wkręty, uchwyty do karniszy, a tu nie dość ze zelbeton w cianie nad oknem i wiertarka za słaba, to jeszcze maz nie mial tak małego wiertełka, żeby mi połke powiesić... i juz 3 dzien zapomina kupic. Moje koszyczki tez przyjda z opoznieniem, a literek nie moglam zamowic bo maz dupa wołowa zabrał mojego kompa do pracy i 3 dni zapominal go wziac do domu z powrotem i linków do czcionek ktore wybralam tez mi nie podsylal, bo zapominal az w koncu resteował kompa i wszystko sie pozamykało.... Szlag mnie trafia już... Moze sie kiedys doczekam.
-
PAREL wrote:Bardzo ładny ten kącik dla małej
ja zorganizowałam mały pokoik dla Klaudii w którym mam tylko szafę, komodę, stolik z przewijakiem i wszystkimi akcesoriami oraz duże awaryjne łóżko (dla męża
Mała będzie spała narazie z nami w sypialni, w kołysce po mojej stronie łóżka a łóżeczko będę wykorzystywać na dzienne drzemki w salonie...
-
nick nieaktualnyPArel, moj maż to człowiek orkiestra, umie zrobić bardzo dużo w domu, przy remontach, przybudowki w norwegii stawiał, ale kurde czasem miewa jakies takei fazy ze o nic sie doprosic nie moge.. po czym znowu jest ok a a jakis czas znowu jakiś zastój łapie.
polska_dziewczyna, PAREL lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Polska dziewczyno super kącik dla córuni;) hihih:)) a To dopiero początek jak dasz jeszcze jakąś pościel prześcieradło to będzie jeszcze lepszy efekt ,a już jest fajnie.
o tak... będzie pięknie... ale wiesz na razie nie chce bo się zakurzy.. mąż zrobi jak bedę w szpitalu.. -
polska_dziewczyna wrote:Lalita2710 wrote:Polska dziewczyno super kącik dla córuni;) hihih:)) a To dopiero początek jak dasz jeszcze jakąś pościel prześcieradło to będzie jeszcze lepszy efekt ,a już jest fajnie.
o tak... będzie pięknie... ale wiesz na razie nie chce bo się zakurzy.. mąż zrobi jak bedę w szpitalu..
Tak tak wiem;)) to oczywiste)
Wiecie co tak myślę że te wszystkie moje pryszcze chyba cholera są od spożywania dużej ilości słodyczy. Od jutra basta!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj juz bylam gotowa jechac do szpitala... kipka h mocnych i 60s skurczy co 4 minuty, promieniowanie na krzyz, uda pachwiny ze stac niemoglam, magnez nie pomogl nospa tez nie apap dlugo ttez nie pomagal, a nie chcialam siac paniki bo mielismy gosci na noc. Polozylam sie spac z mysla ze jak nie uda mi sie zdrzemnac i za godzi e dalej tak bedzie to nie czekam na wody plodowe czy czop dodatkowe objawy... i przeszlo bo zasnelam i voila jest ranek
zastanawiam sie jak liczyc długość skurczu zeby wiedziec czy to tak jak pisza. Bo jak sa do 30seku dowe to nie te a jak trwaja minute to te. Tylko ze liczyc do szczytowego odczucia spiecia i bolu czy dotad az aż całkowicie odpuści? Bo mi wczoraj narastalo tak do 30sekund ale całkowicie Zanikal okolo 60sekundy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Wczoraj juz bylam gotowa jechac do szpitala... kipka h mocnych i 60s skurczy co 4 minuty, promieniowanie na krzyz, uda pachwiny ze stac niemoglam, magnez nie pomogl nospa tez nie apap dlugo ttez nie pomagal, a nie chcialam siac paniki bo mielismy gosci na noc. Polozylam sie spac z mysla ze jak nie uda mi sie zdrzemnac i za godzi e dalej tak bedzie to nie czekam na wody plodowe czy czop dodatkowe objawy... i przeszlo bo zasnelam i voila jest ranek
zastanawiam sie jak liczyc długość skurczu zeby wiedziec czy to tak jak pisza. Bo jak sa do 30seku dowe to nie te a jak trwaja minute to te. Tylko ze liczyc do szczytowego odczucia spiecia i bolu czy dotad az aż całkowicie odpuści? Bo mi wczoraj narastalo tak do 30sekund ale całkowicie Zanikal okolo 60sekundy
-
Mąż już jest radość ogromna moja i psiaka ,który nie wiedział co i jak jak zobaczył go śpiewał swoje te gaworzenia i arie...
Pełno cudownych rzeczy od mamy dla mnie na urodziny. Typu nowa komoda lakierowana, zasłony szare do pokoju, rolety szare (bo ja miałam takie stare granatowe) ,pełno rzeczy dla bobusia od lampki po opakowanie na skarpetki ,szlaroczek z kapturkiem (rekinem) turkusowy.
I wiele innych cudownych rzeczy.
Oczywiście koszula od męża jest boska;)))
Huśtawka z fisher prica również dotarła;)
Jestem oczarowana dziś hihihi;)))
Kocham ludzią dawać prezenty ,ale miło też jak ktoś dba o mnie i też coś daje od siebie:))michaela, Suzy Lee, Kropka, ;oniqa, Matylda36, Nina, иιєиσямαℓиα, justa24, Ana27, blueberry, pasia27, Kropla, marzycielka29, Amicizia, m_f lubią tę wiadomość