III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ogoliłam nogi...i posmarowałam balsamem, ale mimo wszystko mam tak od tego golenia podrażnioną skórę
. Nie cierpię golenia
.... boli mnie skóra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 13:04
Ana27 lubi tę wiadomość
-
no to kupiłam sterylizator na allegro - ostatni zakup
.
W ubiegłym tygodniu odebraliśmy fotelik i bazę dla małego i przyszedł pokrowiec na nóżki na fotelik.
Kupiłam pszczółki do dekoracji na ścianę i dupa - muszę zakupić jakiś inny dekor bo te pszczoły są tak mikroskopijnych rozmiarów, że coś okropnego. One się nadają do włosów dla małej dziewczynki jako ozdoby a nie na ścianę! Porażka
Lalita2710, justa24, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:ja ogoliłam nogi...i posmarowałam balsamem, ale mimo wszystko mam tak od tego golenia podrażnioną skórę
. Nie cierpię golenia
.... boli mnie skóra
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Też tak miałam ,ale zauważyłam że dobry sposób mocno zmoczyć nogi ciepłą wodą i dużo (pianki ja mam do golenia z Gillette) lub mydła i zaczęłam używać jakichś golarek z wit E
czy coś niby ten pasek nawilżający:P
Dziewczyny te tantum rosa kupiłyście z tym irygatorem? czy bez i ile sztuk w opakowaniu itd? -
иιєиσямαℓиα wrote:czyli te przepływy?
Więc nawet cieszę się, ze wzięłam się za siebie i za te nogi /nogę;P
Ja też dziś sprzątam trochę bo mega słonće i mega kurz widać)) Tzn już nie:P Ufff. i też jak Ninka wziełam się za jedno z ostatnich prań - przescieradła, reczniki, koce itp. Tak śmierziały chemią ze wlałam dosyć sporo balsamu do prania:P I wyschnie pięknie pewnie w taką pogodę
)
Nina lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:no to kupiłam sterylizator na allegro - ostatni zakup
.
W ubiegłym tygodniu odebraliśmy fotelik i bazę dla małego i przyszedł pokrowiec na nóżki na fotelik.
Kupiłam pszczółki do dekoracji na ścianę i dupa - muszę zakupić jakiś inny dekor bo te pszczoły są tak mikroskopijnych rozmiarów, że coś okropnego. One się nadają do włosów dla małej dziewczynki jako ozdoby a nie na ścianę! Porażka
O a jaki ten sterylizator ??Też muszę jeszcze taki zkaup zrobić
-
Lalita2710 wrote:Dziewczyny te tantum rosa kupiłyście z tym irygatorem? czy bez i ile sztuk w opakowaniu itd?
:P
Mi koleżanka -która juz rodziła- doradziła mydło szare w płynie Biały jeleń. i tyle:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że temat porodów wre
Osobiście bardzo bym chciała urodzić sn, ponieważ przy cc z córką byłam pod narkozą, ominęły mnie wszystkie najlepsze momenty ... pierwszy krzyk, ważenie, mierzenie ... dostałam córcię po poru godzinach czystą, pachnącą.
Dlatego chciałabym teraz przeżyć to wszystko
Nienormalna - Shagga która niedawno urodziła, jest mojej postury, drobna, chuda, urodziła sn Igorka który ważył 3650. Miała owszem trochę problemów żeby go wypchnąć, ale dała radęMożliwe, że Ty jesteś stworzona do rodzenia dzieci, i pestką będzie urodzenie dużego chłopaka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ana - oby to nie był żaden zakrzep ani nic poważnego.
-
Ana27 wrote:O a jaki ten sterylizator ??
Też muszę jeszcze taki zkaup zrobić
http://allegro.pl/tommee-tippee-elektroniczny-sterylizator-parowy-i3619853195.html
-
Ana27 wrote:JA tego nie kupowałam, fkatycznie to konieczne?
:P
Mi koleżanka -która juz rodziła- doradziła mydło szare w płynie Biały jeleń. i tyle:P -
Rucia wrote:Widzę, że temat porodów wre
Osobiście bardzo bym chciała urodzić sn, ponieważ przy cc z córką byłam pod narkozą, ominęły mnie wszystkie najlepsze momenty ... pierwszy krzyk, ważenie, mierzenie ... dostałam córcię po poru godzinach czystą, pachnącą.
Dlatego chciałabym teraz przeżyć to wszystko
Nienormalna - Shagga która niedawno urodziła, jest mojej postury, drobna, chuda, urodziła sn Igorka który ważył 3650. Miała owszem trochę problemów żeby go wypchnąć, ale dała radęMożliwe, że Ty jesteś stworzona do rodzenia dzieci, i pestką będzie urodzenie dużego chłopaka
Rucia lubi tę wiadomość