III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
xcarolinex wrote:Vivien widze, ze juz szal zakupowy zaczety na dobre!!
Z dziewczynkami to chyba nie ma konca tych sukienek, slodkich ciuszków, ehh
My tez juz pelno ciuszków mamy, próbuje za duzo nie kupowac, a jeszcze dzis wielka wyprzedaz na internecie ze str Next'a wiec znowu ciuszków nakupuje!
Moj Mezczyzna chyba mnie z domu wyrzuci
XCarolinex kurcze ja tez jestem stala klijentka nexta ale u nas nie ma zadnych przecen ani wyprzedazy moze w necie nie oferuja -
nick nieaktualny
-
vivien wrote:XCarolinex kurcze ja tez jestem stala klijentka nexta ale u nas nie ma zadnych przecen ani wyprzedazy moze w necie nie oferuja
U nas dzis przed-sprzedaz dla tych co maja konta internetowe, a w sklepach dopiero w niedziele albo sobote jest, bo nowa kolekcja juz weszla
Boze, tam mozna fortune zostawic -
m_f masz rację ja uważam, ze warto skorzystać żeby później nie stresować się podczas parcia czy czasem się nie załatwię ;/
Ja dziś umówiłam się na wizytę do anestezjologa 22 lipca mam termin mam nadzieję, że bedzie wszystko w porzadku i bede mogla miec znieczulenie.
Wczoraj z moim M byliśmy na takich ostatecznych zakupach dla małej do szpitala ja bym cały sklep wykupiła dobrze, że mój łagodził ten zapałpasia27 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny sorry że się tutaj wam wtryniam, bo w zasadzie ja jeszcze w drugim trymestrze , ale tutaj są poruszane tematy które mnie aktualnie interesują. Poruszacie temat lewatyw - decydujecie się na lewatywę?
Zastanawiam się czy np. jak się wypróżniało przed porodem to czy w takich sytuacjach też należy się na nią zdecydować?
-
Nienormalna powiem ci tak ze jak mi sasiadka opowiedziala ze dostala biegunki ze skurczami to wiedziala ze sie zaczyna ale i tak na miejscu zdecydowa sie na lewatywa i polozna zrobila i sie smiala ze zostala oczyszczona z tego co jadla przez 30lat.haha
Takze ja na pewno tez sie zdecyduje zeby isc lzejsza oczyszczona i zeby nie bylo niespodzianek
Z reszta nie ma sie co czaic bo pewnie nie taki rzeczy widzialy polozne hehe
Umieja to zrobic na pewno hehe a co do golenia to ogole sie w domu moj mi pomoze jakby co albo kuzynka albo....lusterko hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 13:49
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
A my zalatwilismy dzisiaj to uznanie dziecka przez mojego i spoko oprocz tego ze pani sie 2razy pomylila w drukowaniu i musielismy czekac dluuuzej ale za to zaprowadzila nas do kierownika urzedu i od razu przed nim odebralismy papiery.takze to mnie cieszy i moge isc spokojnie rodzic hehe
Jutro jeszcze skocze do mopsu zapytac o becikowe i dokumenty i do przychodni czy trzeba deklaracje wypelniac bo u nas nie wypisza ze szpitala jak dziecko nie bedzie do pediatry zapisane..wole wczesniej sie dowiedziec zeby pozniej nie latac bez celu..Rika lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Patuska to fajnie ze juz wszystko macie.napisz jak po tej wizycie.a ja dopiero w poniedzialek wizyta i moze ostatnia hehe
Ja mam jutro wizytę ale wierzę, że to nie moja ostatnia. Mała musi wytrzymać do 37 tc
A co do lewatywy to u nas w szpitalu też robią. Ale jeśli jest konieczność. W ogóle podpisuję się zgodę na wiele rzeczy ale jak to tłumaczyła położna podpisanie zgody nie wiąże się z tym, że wszystko będzie zrobione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 14:31
-
Nienormalna niby koncowka a jestem dopiero 12-13na naszej liscie ciezarowek hehe
A co do lewatywi to wsadzaja rurke wpuszczaja wode ale nie wiem jaka objetosc 2litry albo 1,5l.. Kaze potrzymac jak najdluzej sie da i siup na kibelek hehe.nie mialam nigdy ale sasiadka opowiadala.
Ja sie zastanawiam dlaczego robia lewatywe przed cesarka?nawet planowana hmm chodzi o pierwszy stolec po porodzie..kurde nie wiem..
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Nienormalna niby koncowka a jestem dopiero 12-13na naszej liscie ciezarowek hehe
A co do lewatywi to wsadzaja rurke wpuszczaja wode ale nie wiem jaka objetosc 2litry albo 1,5l.. Kaze potrzymac jak najdluzej sie da i siup na kibelek hehe.nie mialam nigdy ale sasiadka opowiadala.
Ja sie zastanawiam dlaczego robia lewatywe przed cesarka?nawet planowana hmm chodzi o pierwszy stolec po porodzie..kurde nie wiem..
kurde czyli taka mega biegunka
nie znoszę mieć biegunki -
pasia27 wrote:W poniedzialek jak pojde to bede w 35tyg i 3dniu. A kolejna za 3tyg to juz po 38tyg wiec mysle ze juz na porodowce zobacze lekarza hehe
pewnie ci będzie kazał przyjść wcześniej. Pod koniec ciąży wizyty są częstsze podobno