III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
rubi67 wrote:Hej Kara, wg mnie nie ma zadnych przeciwskazan, no chyba ze lekarz powie inaczej, bo jednak kazda ciaza jest inna. Ja w kazdym badz razie prowadze nadal i to w pasach.
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Stokrotkę &&&
SLA.S piękny ten Twój synuś
Ja wczoraj wybrałam się na usg, sprawdzić czy córunia dobrze rośnie.Wszytko jest dobrze, waży już 768g!;)Była wtulona i nie bardzo chciała pozować, ale widziałam przez chwilę buziulkęNosek też ma po mnie;)
Zaczynam zabierać się za pokój dla małej.Chcę przemalować go na bladoróżowy i zastanawiam się nad takimi mebelkami:
Ps.Myszka mnie urzekła;)MamaMadzia, michaela, Lula_w, ;oniqa, marzycielka29, Ana27, aiwlys, juicca, yennefer, Kropka, pasia27, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
milola86 bardzo się cieszę że już jesteś z nami
czytałam kiedyś Twój pamiętnik i wiem że dużo przeszłaś
czasem zagladałam czy u Ciebie teraz wszytsko dobrze i widzę ze wszystko super
baardzo się ciesze
!!!
A mebelki cudne :)i z myszką i z kotkiemmilola86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dziękuje, ze za mnie trzymacie kciuki
skurcze są dalej co 10 min ale stają sie dłuższe i silniejsze. Niestety położna nie była w stanie sprawdzić rozwarcia, bo szyjka jest ciagle z tylu. Bardzo bym chciała dzis urodzić..
Kropka, xcarolinex, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
milola86 wrote:Trzymam kciuki za Stokrotkę &&&
SLA.S piękny ten Twój synuś
Ja wczoraj wybrałam się na usg, sprawdzić czy córunia dobrze rośnie.Wszytko jest dobrze, waży już 768g!;)Była wtulona i nie bardzo chciała pozować, ale widziałam przez chwilę buziulkęNosek też ma po mnie;)
Zaczynam zabierać się za pokój dla małej.Chcę przemalować go na bladoróżowy i zastanawiam się nad takimi mebelkami:
Ps.Myszka mnie urzekła;)Kropka lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:zobaczcie to łóżeczko
http://miniuniq.wordpress.com/tag/lozeczko-drewniane/
wyobraziłam sobie małego brzdąca jak zaczyna wspinać się po tej gałęzi;D
A mebelki, które wstawiłam są z firmy PACYGAmichaela, ;oniqa lubią tę wiadomość