III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka to powodzenia trzymam kciuki. Ja wlasnie probune sie obudzic
w.nocy duszno spac nieogla i.nole brzucha dokuczaly ustapily rano. Pasuje sie zbrac cos zjesc i.mimo.okropnej pogody musze dp gazowni podjechac zaniesc umowe a potementliczek kolo pracy M. I gimnastyka. Musze w koncu jakis drugi biustonosz sobie sprawic.
-
nick nieaktualny
-
Co do temperatury to mi też jest wiecznie gorąco.
U nas do tej pory tak było że to ja byłam ta ciepłolubna a mąż przykręcał temperaturę. Teraz jest odwrotnie hehe Cały czas przykręcam kaloryfery i wietrzę mieszkanie
No trudno, muszą to przetrzymaćmarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yennefer wrote:Amicizia to Ty masz chyba termin na dzisiaj?
ale to termin według ovu jak juz kiedys pisalam, weług USG mam na jutro a według OM na 9.11a poniewaz w czwartek 7.11 mam urodziny to jakos chetnie bym je spedziła na porodówce już
dziś mam jeszcze kilka rzeczy do zriobienia i che isc na tą gimnastyke, wieczorkiem w koncu troszke wykorzystac męża i niech Jaisu już wychodzi
yennefer, Nina, ;oniqa, marzycielka29, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Nina wrote:Amicizia może synek zrobi Ci niespodziankę w urodziny i od tego dnia będziecie je świętować razem?
fajnie by było
Przyznam sie szczerze Nina ze na to licze i mam jakies takie dziwne przeczucieOgólnie to dla synka najlepiej byłoby sie urodzic w tym tygodniu
Sama lekarka tak powiedziała. A poza tym jak nie urodze do czwartku to chyba wolałabym juz po 11 bo jak bedzie ten weekend znowu długi bo święto to wiadomo jak z personelem wtedy jest.
-
hej
ja po wizycie u gin ok.
wyniki super. mam lekkie rozwarcie na opuszek palca ale to nic niepokojacego. Co do wagi gin nie mowiła ze za duzo przytylam wiec super . nastepna wizyta 3 grudnia a 27listopada ostatnie usgmarzycielka29, Lula_w, Ana27, yennefer, michaela, ;oniqa, Suzy Lee, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Kamila gratulacje!
Blondi super, że wszystko ok
Lalita, co do tych dziąseł to witaminuję się już od dawna, używam specjalnych past, płynów ale to nie pomaga (krew leci, szczypie i boli)- muszę sięgnąć po coś mocniejszego, no ale to po porodzie dopiero. Dlatego tez zastanawiam się nad karmieniem piersią, bo po rozmowie z dentystą okazuje się, że w czasie ciąży i karmienia nie wolno...
Muszę wybrać mniejsze zło i sama nie wiem co gorsze- karmienie butelką, czy szczerbata mamahyhy
Chyba nauczę się na drutach robić... Te rzeczy są super, ale jak widzę to dla dziewczynek więcej rzeczy można wyczarować niż dla chłopców
Miłego wieczorku! -
Mnie niestety też czeka krótki okres karmienia małej po porodzie bo muszę iść na zabieg związany z żylakami i jak to lekarz powiedział że im prędzej zrobię z nimi porządek to lepiej dla mnie
więc perspektywa kiepskawa a żylaki zrobiły niezłe spustoszenie na nodze.