Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Na początku chciałam pogratulować świeżo rozpakowanym mamom, a zwłaszcza Nienormalnej która bała się porodu, a widzę w jej postach uśmiech na twarzy, więc pomimo cc chyba nie było tak źle. :)

Pozdrawiam wszystkie i uciekam.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka to powodzenia trzymam kciuki. Ja wlasnie probune sie obudzic :) w.nocy duszno spac nieogla i.nole brzucha dokuczaly ustapily rano. Pasuje sie zbrac cos zjesc i.mimo.okropnej pogody musze dp gazowni podjechac zaniesc umowe a potementliczek kolo pracy M. I gimnastyka. Musze w koncu jakis drugi biustonosz sobie sprawic.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka dasz radę! :)

• yennefer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka powodzenia!

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do temperatury to mi też jest wiecznie gorąco.
    U nas do tej pory tak było że to ja byłam ta ciepłolubna a mąż przykręcał temperaturę. Teraz jest odwrotnie hehe Cały czas przykręcam kaloryfery i wietrzę mieszkanie :)
    No trudno, muszą to przetrzymać :)

marzycielka29 lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia to Ty masz chyba termin na dzisiaj? :)

82do20mm8gkktux6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni nieobecności i nie możliwe nadrobienie :)
    Może poproszę o streszczenie :D

Gratuluje rozpakowanym i życzę Wam i Maluszkom cudownych chwil w poznawaniu się nawzajem.

maja2024 lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yennefer wrote:
    Amicizia to Ty masz chyba termin na dzisiaj? :)

ale to termin według ovu jak juz kiedys pisalam, weług USG mam na jutro a według OM na 9.11 :) a poniewaz w czwartek 7.11 mam urodziny to jakos chetnie bym je spedziła na porodówce już :) dziś mam jeszcze kilka rzeczy do zriobienia i che isc na tą gimnastyke, wieczorkiem w koncu troszke wykorzystac męża i niech Jaisu już wychodzi :)

yennefer, Nina, ;oniqa, marzycielka29, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia może synek zrobi Ci niespodziankę w urodziny i od tego dnia będziecie je świętować razem?:-) fajnie by było

Amicizia lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zobaczcie jakie tu są cudeńka:-):

http://stylowi.pl/szukaj?group_id=38&query=druty|drutach&color=

;oniqa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Amicizia może synek zrobi Ci niespodziankę w urodziny i od tego dnia będziecie je świętować razem?:-) fajnie by było

Przyznam sie szczerze Nina ze na to licze i mam jakies takie dziwne przeczucie :) Ogólnie to dla synka najlepiej byłoby sie urodzic w tym tygodniu :) Sama lekarka tak powiedziała. A poza tym jak nie urodze do czwartku to chyba wolałabym juz po 11 bo jak bedzie ten weekend znowu długi bo święto to wiadomo jak z personelem wtedy jest.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było tak w Twoje urodziny :) To trzymam kciuki żeby coś się rozkręciło :)

Amicizia lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko, powodzenia !!!! ;)

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ja po wizycie u gin ok.
    wyniki super. mam lekkie rozwarcie na opuszek palca ale to nic niepokojacego. Co do wagi gin nie mowiła ze za duzo przytylam wiec super . nastepna wizyta 3 grudnia a 27listopada ostatnie usg

marzycielka29, Lula_w, Ana27, yennefer, michaela, ;oniqa, nick nieaktualny, rubi67 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Dziewczyny, zobaczcie jakie tu są cudeńka:-):

http://stylowi.pl/szukaj?group_id=38&query=druty|drutach&color=
    Cudne!!!

zsxuot7.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila gratulacje! :)
    Blondi super, że wszystko ok :)

Lalita, co do tych dziąseł to witaminuję się już od dawna, używam specjalnych past, płynów ale to nie pomaga (krew leci, szczypie i boli)- muszę sięgnąć po coś mocniejszego, no ale to po porodzie dopiero. Dlatego tez zastanawiam się nad karmieniem piersią, bo po rozmowie z dentystą okazuje się, że w czasie ciąży i karmienia nie wolno...
    Muszę wybrać mniejsze zło i sama nie wiem co gorsze- karmienie butelką, czy szczerbata mama ;) hyhy

Chyba nauczę się na drutach robić :D... Te rzeczy są super, ale jak widzę to dla dziewczynek więcej rzeczy można wyczarować niż dla chłopców :)

Miłego wieczorku!

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie niestety też czeka krótki okres karmienia małej po porodzie bo muszę iść na zabieg związany z żylakami i jak to lekarz powiedział że im prędzej zrobię z nimi porządek to lepiej dla mnie :( więc perspektywa kiepskawa a żylaki zrobiły niezłe spustoszenie na nodze.

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dziś cisza spokój .

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłasm z secondhandzie mojej Zoście chyba ze 3 pary takich buciko-skarpetków właśnie na drutach zrobionych cuuudneeee są :)

Nina lubi tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam stokrotka

my dziś jedziemy na pierwsze spotkanie z położną do szpitala w którynm mam rodzic i mam lekkiego stresa

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ