III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Blueberry ja tez bym prosila: [email protected] dzieki wielkie!
-
Yennefer z jednej strony to dobrze, ze w domku bedziesz sobie czekac;-) skoro nic zlego sie nie dzieje.Oby Twoj maluszek szybko sie zdecydowal wyjsc do Was,za aamicizie tez trzymam kciuki!!!chlopaki wychodzic!!
Amicizia, yennefer lubią tę wiadomość
-
Blueberry ja też pięknie proszę o przesłanie
[email protected]
-
Ami duzy juz twój synus
trzymam kciuki by Jasiu zechcial wyjsc tej nocy lub ewentualnie jutro
Yennefer tobie tez tego zycze!
Blueberry jesli to nie problem to i ja poprosze o książke [email protected]yennefer, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłuchajcie... nie sądziłam kiedys że to powiem, ale "świetny i zabawnie napisany artykuł o KUPACH - POLECAM"
:D:D Uśmiałam się, że cho cho
http://dzieciowo.pl/2010/07/nasza-szanowna-kupa-niekoniecznie-zielona.htmlAna27, kaaasiaczek_, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Lalita, na jednym z forum znalazłam takie info n/t postępowania w szpitalu przy pacjentce z dodatnim GBS, warto wiedzieć bo różnie bywa, trzeba się czasem upomnieć o swoje:
U nas postępowanie jest następujące - rodząca dostaje antybiotyk co 4 godziny. Jeśli nie zdąży otrzymać minimum 2 dawek, wtedy dziecku co 12 godzin pobiera się krew na badanie CRP. Jeśli jest ujemne, dziecko nie dostaje antybiotyku. Jeśli dodatnie - jest leczone przez 7-8 dni. Po urodzeniu pobierany jest wymaz z ucha, zwykle wychodzi ujemny. Postępowanie jest identyczne w przypadku porodu siłami natury jak i cięciem cesarskim, gdyż zakażenie jest raczej wstępujące, nie podczas przechodzenia przez kanał rodny.
Opisane postępowanie zgodne jest z wytycznymi Polskiego Towarzystwa Pediatrycznego i na nie właśnie może się Pani powołać.
-
Ok z innej beczki
Dziewczyny poleccie jakies filmy programy cos co moge znalezc online na moje bezsenne noce
nim sie Maks pojawi
na kinomaniaku jest wszystko w sumie
ogladam kuchenne i the voice of poland ugotowanych..jak macie jakies pomysly dajcie znac.
Zgaga meczy mlody po zjedzeniu pomelo zaraz mi wyskoczy! Skika ze hejmusze Wam powiedziec ze nienawidze nocy
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualnyLilka mnie też niesamowicie męczy bezsenność. Ja osobiście oglądam na bieżąco (wszystkie stare odcinki zaliczone) "Kości". Jeśli ktoś lubi klimaty morderstw, patologii i nauki zajmującej się badaniem szczątków - jak ja - to serial warty oglądania
Lilka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ana
za info dodatkowe.
Wiem że muszą te crp dziecku spr.
Dziś wizyta u lekarza zobaczymy co powie pani dr ...
Zła jestem bo kuźwa pieron wie z kąd takie ciulstwo przyplàtało sie mi...
Wrrr... dla mnie to nie groźne ,no ale sam fakt jest wkurzający.
Ale nie jestem sama więc chyba takiej tragedi nie ma.
Ja sypiam bardzo dobrze. Codziennie sobie mówie śpij póki możesz i może to na mnie działa.
Wiadomo włojaże do toalety są ale mniejsze... czyżby synek zchodził w dół kanału rodnego i mniej uciskał pęcherz..))
Amiciziu życze ci aby sie rozkręciło samo i abyś urodziła w wodzie
Yenyfer czekamy ns Ciebie również.
Oczywiście jak któraś ma ochote zrobić mini psikus i wyprzedzić koleżanki to śmiało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 08:20
Amicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
nina mnie ostatnio tez bóle głowy męczą i ciśnienie mi coś skacze ;/ ginka kazała kontrolować te ciśnienie bo za wysokie w ciąży jest ryzykowne, mój ciśnieniomierz jest do dupy bo nagarstkowy i cuda pokazuje wczoraj np. pokazał mi ponad 140/90 ;/ dzxis chyba sie przejdze do przychodni zmierzyc dla świętego spokoju. -
-
Czesc cioteczki
Blueberry to i ja poproszę na mail: [email protected]
Lilka, moze zacznij sobie ogladac jakis serial, ja w ciazy obejrzalam wszystkie sezony " Przyjaciolek " w TV na polsacie jakos nigdy nie mialam czasu. Polecam, nawet fajny jest
Ogolnie bardzo dobrze sypiam, po 12 h wiec nie wiem co to bezsennosc, czasem sie przebudze na siku i na mlekoDzis w nocy cala nc pobolewal mnie brzuch jak na okres. Cos sie chyba zaczyna u mnie dziac - oby!
Trzymam kciuki za Yenufer i Amicize!!
Amicizia lubi tę wiadomość