III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina wrote:Mi wczoraj mierzyła położna u gina i miałam wręcz niskie 90/60 może to dlatego?ale w ciąży to ogólnie mam jakieś niższe, mierzę sobie w domu takim starym pompowanym, ponoć najlepszy
ja przez całą ciąże miałam takie niskie a teraz zaczęło coś szaleć, trochę mnie to niepokoi ...
Marzycielka u mnie też prasowanie czeka i torba dalej nie spakowana ale jakoś weny mi brak
-
hej ciotki;-) My dzisiaj po wizycie. Mamy lezec z powodu wysokiego cisnienia i tetno moje duzo za wysokie. Nie widzialam malego na usg bo nie robila i troche mi smutno ale za 2 tyg idziemy na usg wiec juz napewno zobaczymy. W poniedzialek do kardiologa i potem znow do gin zeby zobaczyla co z tym moim cisnieniem bo caly czas podwyzszone 140/80to teraz taka norma u mnie mimo ze caly czas biore leki. A dzisiaj zaszalalam 150/90 wiec mamy caly dzien przelezec w lozeczku. Dobrze ze meza mam w domku to obiadek zrobi:-P
aiwlys, rubi67 lubią tę wiadomość
-
welurka wrote:Kobitki a tu mój raczkujący jeszcze blog jakby ktoś chciał zajrzeć to zapraszam
http://zosija.blogspot.com/rubi67, welurka lubią tę wiadomość
-
rubi67 wrote:Czesc cioteczki
Blueberry to i ja poproszę na mail: [email protected]
Lilka, moze zacznij sobie ogladac jakis serial, ja w ciazy obejrzalam wszystkie sezony " Przyjaciolek " w TV na polsacie jakos nigdy nie mialam czasu. Polecam, nawet fajny jest
Ogolnie bardzo dobrze sypiam, po 12 h wiec nie wiem co to bezsennosc, czasem sie przebudze na siku i na mlekoDzis w nocy cala nc pobolewal mnie brzuch jak na okres. Cos sie chyba zaczyna u mnie dziac - oby!
Trzymam kciuki za Yenufer i Amicize!!
haha u mnie tez ten sam bol i smieje sie sama do siebie bo zupelnie nie lacze go z porodem
Obejrze przyjaciolki dzieki
Zazdroszcze ze mozesz spac.naprawde.dla mnie to koszmarwstalam rano wykapalam sie i z powrotem do lozka bo jestem niedospana ale moze jak przetrzymam to dzis zasne bez problemu
rubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Suzy Lee wrote:Słuchajcie... nie sądziłam kiedys że to powiem, ale "świetny i zabawnie napisany artykuł o KUPACH - POLECAM"
:D:D Uśmiałam się, że cho cho
http://dzieciowo.pl/2010/07/nasza-szanowna-kupa-niekoniecznie-zielona.htmlpoza dawką humorystyczną jest również bardzo ciekawy- także przyłączam się i również POLECAM:)
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też kiedyś założyłam http://tierras-de-colores.blogspot.com
Kupie aparat to może bd go roxbudowywać
Welurka musze cie dodac do obserwowsnych tylko musze miec normalny net na kompie bo w telefonie idzie sie wykonczycrubi67, welurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blueberry może teez się skuszę na czytanie:)) Jeślli to nie problem wyślij i mnie:
[email protected]
Welurko super blog!! Może też się zmotywuję po zkaupi apratu:D:D:D
P.s. Mam też ten ikeowyy zielonkawy kocyk:D Tylko ten bawełniany nie polarowy. Super jest. Jeszcze tylko muszę go wypasować i będzie dla Brunia na początek do łóżeczka:)))
I ten ręcznik z kapturkiem też mam:P FAjny, ładny i dobry gatunkowo.
Nina, co do pisania bloga, to się nzywa "słomiany zapał"- MAm to samo!!! heh:)))
Nina, welurka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z Wami przed chwilką dzwoniła do mnie teściowa ( położna) i powiedziała że bede miała od jurta co tydzień robione KTG, a za chwilke musze jechac na sklepy dzisiaj teściu ma urodziny trzeba mu jakis prezent kupić. jkieś pomysły Jakoś facetowi jest ciężej coś kupić niż kobiecie
-
Dziewczyny, super sprawa miec wlasnego bloga.
Jak zakupie aparat to tez zaloze, bedzie poswiecony macerzyństwie i tacierzyństwie
ide gotowac barszczyk ukrainski, zjem poki moge, bo niebawem moge zapomniec o grochu, fasoli, kapuscie itp ;/welurka lubi tę wiadomość
-
No właśnie, co do jedzenia podczas karmienia piersią - macie jakieś fajne książki, strnki www, gdzie jest to fajnie opisane, co można a czego nie?? Niby jakieś pdostawy znam, ale wolałabym już być świadoma bardziej co będę mogla jeśc i pić a czego nie:P