III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana27 wrote:Michaela, trochę ssię boję jak patrzę na Twój avatar heheheheh:))))))0
Lalita, jak przeczytalam o tej czkawce to mój Brunio też dostał
Lilka, to może dobrze, że wymiotujesz, moze to jakiś objaw przed-porodowy!!!Oby:))
Lilka faktycznie, może to jakiś znak? -
Lula_w wrote:Moja też się po prawej wypina
Lula_w lubi tę wiadomość
-
Lilka jak tam ?
a może Rubi u Ciebie coś ?
Mąż wyszedł do pracy ,ja zjadłam 2 wafelki bo w sumie głodna jestem ,ale za wczas na śniadanie :p
Od godziny 17 jakiemiś idiocie wyje w kółko alarm samochodowy.
Mam pokój jakby z drugiej strony ale i tak to słychać. :[
Że mu sie jeszcze akumulator nie rozładował to jakiś cud...rubi67 lubi tę wiadomość
-
O znam to uczucie Lalita tez tak mamy czasem :)M tez poszedl do pracy niestety zeby cos zjesc musze zjesc tabletke na tarczyce najpierw..i odczekac pol godziny a niekce mi sie wyjsc z lozka choc ssanie w zoladku czuje
U nas cisza meldujemy sie w dwupakuhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita2710 wrote:Marzycielko a z kąd ty jesteś?
Welurko to strasznie przykre z tym wypadkiem nie raz wspomniałaś.
Bluberyy nikt z nas nie wie co nas czeka jak będziemy starsi i to jest smutne.
Lalita mieszkałam w Katowicach na Giszowcu przez 22 lata teraz mieszkam w Częstochowie.Margotka87, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Kochane moja noc zalicza się do mało udanych ciągłe wycieczki do WC i potem nie mogłam zasnąć jak na zlość
ale tak to jest jak się w dzień śpi po 3 h
.
NO Lilka opis suwaczkowy jest superwięc czekamy nadal z tobą na rozwój sytuacji.
Oj Lalita nie ma to jak wycie alarmu pod oknemmasakra no to po spaniu miałaś no ale jak mąż idzie do pracy to ty wskakuj do łóżka i śpij ile się da
.
-
marzycielka29 wrote:Kochane moja noc zalicza się do mało udanych ciągłe wycieczki do WC i potem nie mogłam zasnąć jak na zlość
ale tak to jest jak się w dzień śpi po 3 h
.
Marzycielka - ja jestem dopiero w drugim trymestrze a już od jakiegoś czasu mam problemy ze spaniemZasypiam szybko i z tym nie mam problemu, ale budzę się w środku nocy albo nad ranem i koniec - wiercę się i nie mogę zasnąć. Miałyście też tak, dziewczyny?
A jeszcze korzystając - zapytam Was, bardziej doświadczonychKiedy zapisywałyście się do szkoły rodzenia (o ile oczywiście), w którym tygodniu ciąży? Mi się wydaje że u mnie jeszcze za wcześnie, ale wolę się upewnić
-
Uu szkoda Marzycielko że nie mieszkasz dalej hihi
Elle ja np chodziłam do szkoły która zaczyna z reguły zajecia od 28 tyg żeby być na świerzo ale są też takie od 21 tyg...
Powiem mam dość ciąży.. dziś nie z powodu kg czy brzucha wielkości.
Ale mały tak sie ułożył że te prawe żebro nie wytrzymuje i mam taki jego ból że nie wiem co robić musiałabyk być 24h na stojąco bo tylko wtedy mnie nie boli...
Ja cała ciąże dobrze sypiałam teraz ttlko jak mąż wstaje to nie umiem zasnąć ale wkońcu po godzince zasypiam i budzę się koło 9. Mimo że WC u mnor w nocy bywało z 8 raxy a w dzień z 30.. wstawałam wyspana)
Drzemki 3h to nigdy nie służa snu w nocy :p 1,5 h to takie maksimummarzycielka29 lubi tę wiadomość