III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWreszcie mam swój wózek!!
JESTEM ABSOLUTNIE ZACHWYCONA i zadowlona, że po raz drugi wybrałam XA... jest jeszcze lepszy od tego co mam- poprawili w nim to co mnie troszkę denerwowało, czyli np. że oparcia w spacerowce nie dało sie postawi bardziej pionowo, w nowym sie da
No i gondola wieksza niz mi sie wydawało, także super hiper!
Ana27, welurka, Nina, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:Dziewczyny, kuzynka polecała mi laktator elektryczny mdela, ze warto i za częłam szukać na allegro używany - tylko czy któras z Was mogłaby polecic czy ten mini elecric czy ten swing??
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymichaela wrote:Dziewczyny, kuzynka polecała mi laktator elektryczny mdela, ze warto i za częłam szukać na allegro używany - tylko czy któras z Was mogłaby polecic czy ten mini elecric czy ten swing??
To Ty wracasz na studia po prodzoei, czy inna z nas? Bo już mi sie myli... jak wracasz na studia to elektryczny jak najbardziejJak nie to reczny-taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 22:01
-
Suzy grauluje wózka:)) 'Mała rzecz a cieszy', choć w tym przypadku wielka:))) Nie ma to jak udane zakupyy:) Tqak czytam teraz o tych Xlanderach to nie wiem czy bym się na niego nie zdecydował a nie na Luce;P ale Luce już mam w domu więcc już 'po ptokach', mam nadzieje, że sie sprawdzi:)
A na studia chyb polska_dziewczna wraca coś mi się tak kojarzy, że jaies pismo na uczelnie kiedyś pisała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 22:14
michaela, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Hejo
mlody nie mial problemu z cyckiem
oprocz tego zeby siedzial na cycku ciagle
M byl obecny przy cesarce..i ciagle ze mna od poczatku..nie spalam cala noc i mam nadzieje zw Mlody mi pozwoli troche pospac.Musze ppwiedziec ze lekarze o caly zespol zachowali sie super.i bardzo szybko nim sie zorientowalam bylo juz po wszystkim ;)wszyscy mnie uspokajali i byli naprawde super.Mlody jest slodki
Jak go wyciagneli smialismy sie z M ze wyglada jak zaba
teraz jest slodki..aaaa Michaela uzylam gazu przed epiduralem swietny
bylam nawalona jednym zdaniem..o gadalam rozne rzeczy..epidural..bez niego bym nie dala rady.mialam czucie w nogach i czulam skurcze bardzo delikatnie pozniej zwiekszyli dawke i bylo nawet lepiej
Skurcze co 5 i mniej minut masakra.chodzenie pomagalo troche ale dzieki Bogu za epidural choc nim do niego dotarlam minelo kilka godzin ale i tak mysle niedlugoAna27, kotek27, michaela, Nina, blueberry, Tinka85, marzycielka29, ;oniqa, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Suzy Lee wrote:To Ty wracasz na studia po prodzoei, czy inna z nas? Bo już mi sie myli... jak wracasz na studia to elektryczny jak najbardziej
Jak nie to reczny-taniej
nie nie wracam, już się nastudiowałam za wszystkie czasyAle kuzynka mówiła że w porównaniu z ręcznym laktatorem podobno jest to mniej bolesne, a używany można kupić za 120 zł na allegro i tylko kilka częsci wymienić, ręczny nowy tez koło 100 kosztuje więc pomyślałam że może jednak w elektryczny pójść?
-
Lilka super, że młody już z Wami, i ładnie do piersi lgnie
Niewyobrażalne uczucie zapewne zobaczyc w końcu swojego szkraba na świecie, móc byc już w końcu z nim!! Jejku! Ja jak sobie pomyśle, że mnie to spotka,to myśle że to sen.
Co do tej cukrzycy, to mi dała wytyczne że godzine po posiłku nie może przekracza 120. 140 to jest norma wynik max po badaniu wypiciu tej glukozy. Najgorsze,że już za tydzień znów mam do niej iśc na wizyte, z zapiskiem co jadałam danego dnia. Masakra. Jak będzie za wysoki to insulina, także będę restrykcyjnie przez te 3mce trzymac się diety. Zęgnaj coca-colo i czekolado!(
-
Cioteczki Wirtualne dziekuje Bardzo za Wszystkie gratulacje
moj rano sie ze mnie smial ze w przerwie miedzy skurczami pisze na forum
hihi no jakze inaczej
Ana27, Nina, Suzy Lee, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Lilka super czytac takie pozytywne informacje
jak ty sie czujesz ? Obolała czy nie jest tak zle ?
Ja jestem p wizycie i ie za ciekawie
Gbs dodatni, do tego przyplatala sie jakas grzybica dostalam wiec leki, co najgorsze to mam zle cisnienie, jest za wysokie, poki co jestem z lekarka na tekefonie, mam badac cisnienie 3 razh dziennie i do niej dzwonic, jak nie spadnie to czeka nas szpital
Wedlug mojej gin zosia jest duza, wazy okolo 3700 w zwiazku z tym 10 grudnia mam miec dokladniejsze usg bo jesli bedzie pow. 4kg to bede miala cesarke, teraz mam jak najwiecej lezec i odpoczywac zebyncisnienie uspokoicLilka lubi tę wiadomość
-
lilka jest cudny!!!!
)) Taka słodzinka!!!!!
Welurko, mój też dziś ważył 3,7kg, gin mówił, że duży ale nie wspominał póki co o cc bo mówi, że urodzę w weekend:P Więc do 4kg jeszcze chyba spokko, gorzej jak dzieco ma już ponad 4kg! Jak wysokie masz ciśnienie???
Nic się ni martw to normalne, koleżana też miała wysokie pod koniec ciąży i spoko nic się tylko była pod kontrolą non stop. Też mmi przepisał gin Pimafucin i właśnie sobie zaaplikowałam bo coś mnie tam swędzi ostatniio wieć na wszelki wypadek kazał brać!
Lilka lubi tę wiadomość
-
Welurko nic się nie martw z tym ciśnieniem, mi ostatnio u lekarza wyszło 147/90 i juz lekarz sie przeraził, bo przez całą ciążę miałam wręcz niskie ok. 90/60, ale ja tak mam, że przejdę się trochę do lekarza, troszkę się zawsze denerwuje np przed ktg i już ciśnienie mi skacze, ale kazał mi mimerzyć w domu i w domu mam codziennie 110/70, bo jak coś, to już mnie straszył lekami na nadciśnienie....
Wszystko na koniec ciązy się knoci jakoś, ale wydaje mi się, że to nic groźnego, jak możesz, mierz w domu, a puchną Ci stopy? bo to plus to, może być groźne...Zosia też już spora, a zawsze wychodziła większa? -
No wlasnie moj mial miec 3200 w 37 tygodniu a urodzil sie z waga 3300
hihi i przenoszony :)czuje sie ok.cesarka nie jest taka zla.pewnie zaczne byc obolala za niedlugo :)ale nie jest zle..Michaela a propo tego golenia i innych rzeczy ktore sa niekomfortowe..to co dzisiaj ze mna robili i ile os bylo w pokoju..nie zrobilo na mnie nawet najmniejszego znaczenia..wliczajac ze mi wody poszly z krwia w czasie badan i lalo sie ze hej
pasia27 lubi tę wiadomość