III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 23:17
Lilka, Nina, Tinka85, Suzy Lee, michaela, Perełka, Miriam, MamaMadzia, marzycielka29, Lula_w, aiwlys, Lalita2710, welurka, asienka28, juicca, ;oniqa, plemniczka, rubi67, pasia27, aher, Ancia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
rubi67 wrote:Perłko super, ze wszystko OK i ze na pewno dziewczynka
Kolejna z nami laseczka
masz juz imie ?
Co do lozyska to w tym okresie ciazy jest juz w II stopniu dojrzalosci, to normalne. Moje jest juz w III stopniu starzejace sie, ale to tez juz na tym etapie norma.blueberry, rubi67 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.
-
nick nieaktualnymichaela wrote:nie nie wracam, już się nastudiowałam za wszystkie czasy
Ale kuzynka mówiła że w porównaniu z ręcznym laktatorem podobno jest to mniej bolesne, a używany można kupić za 120 zł na allegro i tylko kilka częsci wymienić, ręczny nowy tez koło 100 kosztuje więc pomyślałam że może jednak w elektryczny pójść?
heheno widzisz, to jednak mi sie pomyliło... no to jak chodza po 120 to bierze elektryczny
chociaz czy mniej boli to nei wiem.. moj lovi reczny nie boli nic a nic. Mialam kupowac elektryczny albo medeli wlasnie albo Lovi prolactis bodajze... ten co Amicizia ma.
-
Suzy Lee wrote:Aaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.
No właśnie, z laktatorem miala gratis te wkładki z Johnsons i super sę prezentują, wyprofiloowane, itp. A też dodałą mi ta kobietka paczkę z Canpol to przypmniało mi się jak kiedyś pisałaś, że są masakrycznei fkatycznie tak też wyglądały jakby ta wata w środku latałą tam luzem a za chwilę miala zbić się w takie kulki.Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Suzy byliśmy dzisiaj znów w tesco i jednak nie jestem ślepa, na stalowej po prostu nie było tych ciuszków świątecznych co pokazywałaś
a specjalnie pojechaliśmy jeszcze raz ich poszukać. Na pocieszenie musiałam coś wziąć bo głupio jechać tyle i nic nie kupić więc mamy buciki trampolki na jesień i kocyk
-
nick nieaktualnyAna27 wrote:No właśnie, z laktatorem miala gratis te wkładki z Johnsons i super sę prezentują, wyprofiloowane, itp. A też dodałą mi ta kobietka paczkę z Canpol to przypmniało mi się jak kiedyś pisałaś, że są masakrycznei fkatycznie tak też wyglądały jakby ta wata w środku latałą tam luzem a za chwilę miala zbić się w takie kulki.
o canpolu to juz na bangli sie wzpowiedyiaam tak byłam zdegustowana i zbulwersowana tym produktem... śmierdzą skisłym mlekiem, roluja sie, klej zostaje na staniku.. porażka
Któraś z Was pytała czy mozna gdzies nowa kolekcje xlanderow podejrzec:
https://www.facebook.com/xlanderzawszerazem -
rubi67 wrote:no wlasnie, trzeba unikac samych rarytasow. A mozna jesc majonez ???
Niestety zmartwię Cie Rubi ale majonezu też sie nie polecaBratowa jak karmiła zjadła dosłownie kilka łyzeczek sałatki i jej mały wymiotował całą noc
wiec ja po jej przejsciach też nie tknełam ani łyzeczki
-
Czesc dzuewczyny, zgodnie z zalecenien gina zeby zbadac dzis mocz glownie na obecnosc bialka pobralam probke, wczesniej sie podmywajac, ze strumuenia srodkowego. Ale na wieczor zaaplikowalam sobie Pimafucin, i teraz w tej probce lata pelno bialych chyba czesci tej globulki, tak mysle, ze to to. W sumie sie podmywalam wiec nie sadzilam ze to sie tam przedostanie. Juz sama nie wiem co zrobic w tej syruacji, M zaraz do pracy hedzue wiec zawuezie probke do diagnostyki, nnajwyzej powiem gin ze jak cos to ta globulka mogla zafalszowac wynik.
No nic, pojechał z tym moczem:P zobaczymy co to wyjdzie z tego:PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 08:02
-
Nie przejmuj się globulka chyba nie bedzie fałszować wyników białka...najwyżej powtórzysz - mi gin mówiła żeby jeszcze tampon zakładac przed poborem moczu, zwłaszcza na posiew.
Ja miałam ambitny plan dzisiaj zrobić morfologie Wr HBS płytki i żelazo.... ale mąz śpi, i nie mam sumenia go budzić... a mnie się już z głodu w głowie kręci więc chyba przełoże to badanie na jutro.
Niestety wczoraj wieczorem odkryłam że kocur zsikał sie na moje torby do szpitala... cudownie - nigdy wczesniej nie robił takich numerów... myślałam że go tymi torbami uduszę, na szczęście uciepały głównie torby i ręczink + waciki które majątku nie kosztują więc poszły w kosz bez żalu, ale wszystko piorę na wszelki wypadek ze srodkiem do odkarzania pieluch, więc mała ma zakaz wychodzenia póki nie wyschnie to i nie poprasuję na nowo.... Może i dobrze się stało, bo okazało się ze masy rzeczy w tych torbach jeszcze brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 08:09
Suzy Lee lubi tę wiadomość