X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne co sie liczylo to zeby wszystko bylo dobrze z Malenstwem :)

Nina, Ana27, pasia27 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana jak chcesz mozesz wrzucic zdjatka na forum :)

pasia27 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Nina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka trzymaj się dzielnie po cc! fajnie, ze masz już synka przy sobie:-)

Ana jak możesz wrzuć zdjęcie Maksia:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu Lilki :)))))

133c3628b6f8b6a9med.jpg

d0db7fc09c17a939med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 23:17

Lilka, Nina, Tinka85, Suzy Lee, michaela, Perełka, Miriam, MamaMadzia, marzycielka29, Lula_w, aiwlys, Lalita2710, welurka, asienka28, juicca, ;oniqa, plemniczka, rubi67, pasia27, aher, Ancia77, megan8 lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana dawaj nooooo :)

Lilka lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rubi67 wrote:
    Perłko super, ze wszystko OK i ze na pewno dziewczynka ;) Kolejna z nami laseczka ;) masz juz imie ?
    Co do lozyska to w tym okresie ciazy jest juz w II stopniu dojrzalosci, to normalne. Moje jest juz w III stopniu starzejace sie, ale to tez juz na tym etapie norma.
    będzie Karinka :-D

blueberry, rubi67 lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaki słodki :):) jeszcze raz gratulacje Lilka ;)

Lilka lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka synio przecudny!!! jakie piękne usteczka, będzie całuśny chłopak:-)

Lilka lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka, coś czuję, że mój Bruunio będzie podobny do Twwojego Maksia, bo też a taki usteczka wielkie z profilu jakby mega rybkę robił na usg:P

Nina, Lilka lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka Maksiu jest przesłodki!

Lilka lubi tę wiadomość

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.

• Nina Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też tak wydymał usta na usg 3d, że M się śmiał czy mam dziecko z jakimś murzynem hehe

Ana27, ;oniqa, Lilka lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    nie nie wracam, już się nastudiowałam za wszystkie czasy :D Ale kuzynka mówiła że w porównaniu z ręcznym laktatorem podobno jest to mniej bolesne, a używany można kupić za 120 zł na allegro i tylko kilka częsci wymienić, ręczny nowy tez koło 100 kosztuje więc pomyślałam że może jednak w elektryczny pójść?

hehe :) no widzisz, to jednak mi sie pomyliło... no to jak chodza po 120 to bierze elektryczny :) chociaz czy mniej boli to nei wiem.. moj lovi reczny nie boli nic a nic. Mialam kupowac elektryczny albo medeli wlasnie albo Lovi prolactis bodajze... ten co Amicizia ma.

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Aaa i testuje kolejne wkładki laktacyjne... i procz Lansinonh można polecić też wkładki Jonhsons... nie smierdza, są suche, nie żelują się, sa w kształcie miski, wklęsłe, mimo jednego lichego paska kleju po jednej stronie, trzymaja sie dobrze. Wiec polecam lansinho i johnssons z czego johnssons sa tanie bo 18 zł za opakowanie.

No właśnie, z laktatorem miala gratis te wkładki z Johnsons i super sę prezentują, wyprofiloowane, itp. A też dodałą mi ta kobietka paczkę z Canpol to przypmniało mi się jak kiedyś pisałaś, że są masakrycznei fkatycznie tak też wyglądały jakby ta wata w środku latałą tam luzem a za chwilę miala zbić się w takie kulki.

Suzy Lee lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Mój też tak wydymał usta na usg 3d, że M się śmiał czy mam dziecko z jakimś murzynem hehe
    Okaże się po porodzie:D:D:D:P

Nina lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy byliśmy dzisiaj znów w tesco i jednak nie jestem ślepa, na stalowej po prostu nie było tych ciuszków świątecznych co pokazywałaś :( a specjalnie pojechaliśmy jeszcze raz ich poszukać. Na pocieszenie musiałam coś wziąć bo głupio jechać tyle i nic nie kupić więc mamy buciki trampolki na jesień i kocyk

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    No właśnie, z laktatorem miala gratis te wkładki z Johnsons i super sę prezentują, wyprofiloowane, itp. A też dodałą mi ta kobietka paczkę z Canpol to przypmniało mi się jak kiedyś pisałaś, że są masakrycznei fkatycznie tak też wyglądały jakby ta wata w środku latałą tam luzem a za chwilę miala zbić się w takie kulki.

o canpolu to juz na bangli sie wzpowiedyiaam tak byłam zdegustowana i zbulwersowana tym produktem... śmierdzą skisłym mlekiem, roluja sie, klej zostaje na staniku.. porażka :/

Któraś z Was pytała czy mozna gdzies nowa kolekcje xlanderow podejrzec:
    https://www.facebook.com/xlanderzawszerazem

• MamaMadzia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rubi67 wrote:
    no wlasnie, trzeba unikac samych rarytasow. A mozna jesc majonez ???

Niestety zmartwię Cie Rubi ale majonezu też sie nie poleca :( Bratowa jak karmiła zjadła dosłownie kilka łyzeczek sałatki i jej mały wymiotował całą noc :( wiec ja po jej przejsciach też nie tknełam ani łyzeczki :(

k0kd3e5ej0jpnepe.png
    atdcj44jj6019p4n.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dzuewczyny, zgodnie z zalecenien gina zeby zbadac dzis mocz glownie na obecnosc bialka pobralam probke, wczesniej sie podmywajac, ze strumuenia srodkowego. Ale na wieczor zaaplikowalam sobie Pimafucin, i teraz w tej probce lata pelno bialych chyba czesci tej globulki, tak mysle, ze to to. W sumie sie podmywalam wiec nie sadzilam ze to sie tam przedostanie. Juz sama nie wiem co zrobic w tej syruacji, M zaraz do pracy hedzue wiec zawuezie probke do diagnostyki, nnajwyzej powiem gin ze jak cos to ta globulka mogla zafalszowac wynik.

No nic, pojechał z tym moczem:P zobaczymy co to wyjdzie z tego:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 08:02

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się globulka chyba nie bedzie fałszować wyników białka...najwyżej powtórzysz - mi gin mówiła żeby jeszcze tampon zakładac przed poborem moczu, zwłaszcza na posiew.

Ja miałam ambitny plan dzisiaj zrobić morfologie Wr HBS płytki i żelazo.... ale mąz śpi, i nie mam sumenia go budzić... a mnie się już z głodu w głowie kręci więc chyba przełoże to badanie na jutro.

Niestety wczoraj wieczorem odkryłam że kocur zsikał sie na moje torby do szpitala... cudownie - nigdy wczesniej nie robił takich numerów... myślałam że go tymi torbami uduszę, na szczęście uciepały głównie torby i ręczink + waciki które majątku nie kosztują więc poszły w kosz bez żalu, ale wszystko piorę na wszelki wypadek ze srodkiem do odkarzania pieluch, więc mała ma zakaz wychodzenia póki nie wyschnie to i nie poprasuję na nowo.... Może i dobrze się stało, bo okazało się ze masy rzeczy w tych torbach jeszcze brakuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 08:09

Suzy Lee lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ