X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie tym razem ciśnienie? Ostatnio pisalas, że sie juz unormowało więc super. Twoja lekarka chucha na zimne, nie stresuj się naprawdę:))) Baby mają większe cisnienie niż Ty i jeszcze chodzą tak pół ciązy na lekach. A Ty już możesz rodzić to już w ogóle super:)

welurka lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela, zgadzam się z blueberry:P Od jakiegoś czasu masz wszystko w D i super:) Nie ma to jak luzik:P Bardzo polecam takie nastawienie:P Będzie co będzie, a będzie dobrze:D

michaela lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ciesze, że jutro juz 30 tydzień i zostanie tylko 8 tygodni! :) Oczywiście mam nadzieje, że Mały dotrwa do 38 tygodnia..

kotek27, ;oniqa lubią tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla.s a co ma nie dotrwać, jasne, że dotrwa;p Ja sie modlilam zeby Bruno posiedział do 35-36tc a już prawie 38tc i nie chce wyjsc:(

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide dziewczynko spać ... padam na twarz... brzuch mnie boli ,ale tym razem jelita... chyba źle siedziałam i jakieś gazy mo sie porobily ... łykłam espumisan mam nadzieje że przejdzie...

Micheli podejście najlepsze aż ciśnie mi się bardzp brzydkie hasełko dxisiejszej młodzieży ale nie wypsda mo pisać ,,miej w... a będzie ci dane :) ''

Welurka połóż się wycisz zrelaksuj posłuchaj ulubionej muzyki.
    Pamiętaj ciśnienie mierz po spoczynku... odpoczywaj

Rubi mam nadzieje że coś u Ciebie ruszy wierze w to ciągle

Dobranoc ★

welurka lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana no mam taką nadzieje, bo mam teraz pełno nerwów, nie dość, że na co dzień jestem nerwową osobą to jeszcze teraz mnie wszystko drażni i wybucham płaczem..

U mnie moja mama wczoraj powiedziała żebym się modliła żeby Mikołaj nie zrobił niespodzianki jak ja czy ona (moje mama).
    A dlaczego? Moja mama Katarzyna urodziła się w Katarzyny (mając od początku wybrane imie) w 7 miesiącu. Ja urodziłam się 4 dni po terminie w Sylwii, a od początku miałam wybrane imie. I mama mówi: żeby tylko nie zechciało mu się przyjść na świat 6 grudnia.

Ana27 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Milola :D nie narzekaj zostało ci 10 tyg ;D zleci nawet się nie obrócisz;)
    Ciesz się brzuszkiem;)
    Bo my zaraz go stracimy i będziemy sobie narzekać że nie ma tego słodziaka:P

P.S w Wigilie sobie pojesz wszystko na co masz ochotę ;)))
    he tak jak ja mam zamiar najesc sie w swieta ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Ana no mam taką nadzieje, bo mam teraz pełno nerwów, nie dość, że na co dzień jestem nerwową osobą to jeszcze teraz mnie wszystko drażni i wybucham płaczem..

U mnie moja mama wczoraj powiedziała żebym się modliła żeby Mikołaj nie zrobił niespodzianki jak ja czy ona (moje mama).
    A dlaczego? Moja mama Katarzyna urodziła się w Katarzyny (mając od początku wybrane imie) w 7 miesiącu. Ja urodziłam się 4 dni po terminie w Sylwii, a od początku miałam wybrane imie. I mama mówi: żeby tylko nie zechciało mu się przyjść na świat 6 grudnia.
    oj za wczesnie by to bylo

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi o duuużo za wczas. 31tydzień i 1dzień.. Mnie mama nastraszyła. :/ Jedyne szczęście że Malutki jest 2 tygodnie większy ale to i tak za Malutki żeby jeszcze się witać ze światem.

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:

hahahaha nie gadaj bo Bruna jest w maju dopiero! hehehehe

EE luzik luzik:))) Na wszelki wypadek teraz zrezygnuj z tego imienia, a po 6 grudnia do neigo powrócisz i po kłopocie:P

Martynika lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita dobrej nocki:) Ja też zaraz pojde bo wstałam dziś o 6 i już nie chcuało mi się spaać. Ale teraz czuję tego konsekwencje:)
    Skurcze cooś mnie znowu "biorą":D

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana jakbym słyszała M jak mu powiedziałam haha, żebym w kalendarzu poszukała kto ma imieniny w styczniu i tymczasowo zmieniła.
    No ale niestety u mnie już kilka przypadków było że dziecko rodziło się w dniu imienin. Ale szczerze wolałabym żeby moim przypadku się to nie sprawdziło.
    No Bruna jest w maju to tak troszeczkę byś go przenosiła hahaha :)

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszeczkę:D hehe:D
    sla.s jak robisz to pogrubienie?:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 23:02

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [ b ] piszę coś [/ b] :D
    piszę coś połącz sobie :D

Oj tam no pół roku w tą czy w tą :D

Ana27, michaela lubią tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no tak też tak robiłam tylko dałam w < > i mi nie wyszło hehehe

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Michaela Ty masz taki luz do wszystkiego,ze chyba nawet sie nie zorientujesz,ze juz urodzilas;-)) w sumie takie podejscie jest lepsze:-)
    Od czasu do czasu sie zastanawiam czy mnie z nienacka chwyci w koncu jakas panika albo stres, ale póki co to juz sie 10 tydzien tak zastanawiam i nic sie wielkiego nie dzieje, nie wiem, i teraz jedyne co to wkurzaja mnie głupie teksty niektórych lekarzy/położnych i rodzina wpychająca sie do domu z wizytą/wigilią po porodzie... a tak to faktycznie dość spokojnie...

Nina lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak leże w sumie padam ale spałam po południu i wiem że szybko nie zasnę.. Dodatkowo Mikołajowi się włączyło ADHD i brzuch mi chodzi we wszystkie strony świata :D

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bruno też zaczyna teraz swój czas aktywności:) Ale mnie bierze takie spanie, że chyba go tym zarażę:)
    Dobranoc! Niech skurcze będą ze mną:) A z Wami póki co nie:)

michaela, rubi67 lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2013, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to dobry pomysł, ja się obudziłam dzisiaj o 3 niby potem pospałam miedzy 8 a 10 jakoś ale to jednak nie to samo Dobrej nocy kobiety!

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojadłam wafelki próbuje zasnąć... miałam co godzine takie bóle okresowe że aż mi słabo...
    Powiem wam że boli mnie cała kość od pochwy i miednica...
    Eh.. może czuję wszystko dodatkowo intensywnie z powodu że magnezu nie biorę...

Ana Możesz ewntualni zrobić pochylone episujesz zamiast [ i ]...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 04:55

Ana27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
‹‹ 854 855 856 857 858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ