III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A jakie tym razem ciśnienie? Ostatnio pisalas, że sie juz unormowało więc super. Twoja lekarka chucha na zimne, nie stresuj się naprawdę
)) Baby mają większe cisnienie niż Ty i jeszcze chodzą tak pół ciązy na lekach. A Ty już możesz rodzić to już w ogóle super:)
welurka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ide dziewczynko spać ... padam na twarz... brzuch mnie boli ,ale tym razem jelita... chyba źle siedziałam i jakieś gazy mo sie porobily ... łykłam espumisan mam nadzieje że przejdzie...
Micheli podejście najlepsze aż ciśnie mi się bardzp brzydkie hasełko dxisiejszej młodzieży ale nie wypsda mo pisać ,,miej w... a będzie ci dane''
Welurka połóż się wycisz zrelaksuj posłuchaj ulubionej muzyki.
Pamiętaj ciśnienie mierz po spoczynku... odpoczywaj
Rubi mam nadzieje że coś u Ciebie ruszy wierze w to ciągle
Dobranoc ★welurka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna no mam taką nadzieje, bo mam teraz pełno nerwów, nie dość, że na co dzień jestem nerwową osobą to jeszcze teraz mnie wszystko drażni i wybucham płaczem..
U mnie moja mama wczoraj powiedziała żebym się modliła żeby Mikołaj nie zrobił niespodzianki jak ja czy ona (moje mama).
A dlaczego? Moja mama Katarzyna urodziła się w Katarzyny (mając od początku wybrane imie) w 7 miesiącu. Ja urodziłam się 4 dni po terminie w Sylwii, a od początku miałam wybrane imie. I mama mówi: żeby tylko nie zechciało mu się przyjść na świat 6 grudnia.Ana27 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Milola
nie narzekaj zostało ci 10 tyg
zleci nawet się nie obrócisz;)
Ciesz się brzuszkiem;)
Bo my zaraz go stracimy i będziemy sobie narzekać że nie ma tego słodziaka:P
P.S w Wigilie sobie pojesz wszystko na co masz ochotę))
-
sla.s wrote:Ana no mam taką nadzieje, bo mam teraz pełno nerwów, nie dość, że na co dzień jestem nerwową osobą to jeszcze teraz mnie wszystko drażni i wybucham płaczem..
U mnie moja mama wczoraj powiedziała żebym się modliła żeby Mikołaj nie zrobił niespodzianki jak ja czy ona (moje mama).
A dlaczego? Moja mama Katarzyna urodziła się w Katarzyny (mając od początku wybrane imie) w 7 miesiącu. Ja urodziłam się 4 dni po terminie w Sylwii, a od początku miałam wybrane imie. I mama mówi: żeby tylko nie zechciało mu się przyjść na świat 6 grudnia. -
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Ana no mam taką nadzieje, bo mam teraz pełno nerwów, nie dość, że na co dzień jestem nerwową osobą to jeszcze teraz mnie wszystko drażni i wybucham płaczem..
A dlaczego? Moja mama Katarzyna urodziła się w Katarzyny (mając od początku wybrane imie) w 7 miesiącu. Ja urodziłam się 4 dni po terminie w Sylwii, a od początku miałam wybrane imie. I mama mówi: żeby tylko nie zechciało mu się przyjść na świat 6 grudnia.
EE luzik luzik:))) Na wszelki wypadek teraz zrezygnuj z tego imienia, a po 6 grudnia do neigo powrócisz i po kłopocie:PMartynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna jakbym słyszała M jak mu powiedziałam haha, żebym w kalendarzu poszukała kto ma imieniny w styczniu i tymczasowo zmieniła.
No ale niestety u mnie już kilka przypadków było że dziecko rodziło się w dniu imienin. Ale szczerze wolałabym żeby moim przypadku się to nie sprawdziło.
No Bruna jest w maju to tak troszeczkę byś go przenosiła hahaha -
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Michaela Ty masz taki luz do wszystkiego,ze chyba nawet sie nie zorientujesz,ze juz urodzilas;-)) w sumie takie podejscie jest lepsze:-)
Nina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pojadłam wafelki próbuje zasnąć... miałam co godzine takie bóle okresowe że aż mi słabo...
Powiem wam że boli mnie cała kość od pochwy i miednica...
Eh.. może czuję wszystko dodatkowo intensywnie z powodu że magnezu nie biorę...
Ana Możesz ewntualni zrobić pochylone episujesz zamiast [ i ]...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 04:55
Ana27 lubi tę wiadomość