III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
odenbrałam własnie wyniki krwi, odzywiam sie dobrze, wszystkiego po troche duzo wazyw owoców i co i wyniki ch.we... dziecko duze - wniosek wyssała ze mnie wszystko? najbardziej wkirza mnie kiepska krzepliwosc - wszystko w normie ale równo na dolnej granicy fcuk
-
Ja też jestem ciekawa jak tam u mnie wyjdzie z tym żelazem bo coś czuję ze mimo tych tabletek to rozkoszy z wynikami nie będzie
ale póki co jestem dobrej myśli zobaczymy co wyjdzie po badaniach.
-
Ja też Bluberyy właśnie byłam 3 razy w kiblu w ciągu dnia dzisiejszego ... nie biegunka no ale... i niedobrze mi (ale to może dlatego że zjadłam dziś całą paczkę wafelek + czekolada 3 kostki + pączek oblany czekoladą...
Ciekawa jestem ile synuś twój ma;))
Wogóle dziewczyny czy jest wam gorąco???
Mi tak ciepło że szok ,mąż kazał okno zamknąć bo mu zimno a ja się roztapiam jak czekolada...
Michela też brałam żelazo i co i co też było mninmalnie ponad granicy...
I nic pani dr mi nie powiedziała;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 17:06
michaela lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
jestem po KTG wszystko ok
szwagierka zamówiła mi łózeczko dla małej czekam na przesyłke
http://allegro.pl/pk-17-el-mega-zestaw-safari-szuflada-posciel-i3731126535.html
ja sobie dokupie tą pościel bo mi sie strasznie podoba
http://posciel-balbina.pl/p/37/38/zestaw-poscieli-dla-dzieci-2-elementowy-50-quot-rozowe-kroliki-z-parasolami-quot--2-elementowe-klasyczne-komplety-poscieli-do-lozeczka-.html
juz doczekac sienie umie jka mąż rozłozy łóżeczkoLalita2710, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Lalita mi też niedobrze
A najgorsze, że nie zjadłam nic słodkiego, dziś tylko kanapeczka, actimel i banan, a i kisiel bo myślałam, że może przejdzie ale nic nie pomógł. I nie mogę jakoś rozchodzić dziś bólu w pachwinach. Tak to zawsze po nocy raz dwa przechodziło, a dziś trzyma cały dzień. Oj ja też jestem ciekawa ile mój synuś ma, mam nadzieję, że nie utuczyłam go zbytnio
Mi przeważnie jest gorąco, ale dziś przy tych rewelacjach kibelkowych wyjątkowo mi chłodno, choć i tak siedzę w koszulku z krótkim rękawem. Najgorzej jest zawsze w aucie jak mój mąż włącza ogrzewanie minimalne, a ja czuję, że za chwilę wykipię... -
Super Oniqa;)
Ja czekam na ochraniacz na łóżeczko (bo zamówiłam inny niż w katalogu)
Boże ale ze mnie wybredna dusza:P i czekam aż go odszyją...
Bo chciałam go mieć cały w kropki...
http://allegro.pl/producent-3w1-lozeczko-kolyska-z-wyposazeniem-szuf-i3643778136.html Tak jak ten tu... u tej babki tylko bez...
tych koronek zamówiłam sobie prosty ino cały w kropeczki:D
Tak jak poducha do karmienia;)
Ino obawiam się że poczekam... bo z tego co wiem babka ma w ciul zamówień...
sama widziałam w tej szwalni jak te baby zapierniczały...
A ludzie już komentarze negatywne że długo czekają na zamówienie...
Ja na poduche czekałam 2 dni ... Ale mam cierpliwość bo rozumiem... że taki czas że dużo zamówień...
Bluberyy masakra ci powiem... mimo że mi niedobrze ,marzę o kolacji słonejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 17:29
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Ja też Bluberyy właśnie byłam 3 razy w kiblu w ciągu dnia dzisiejszego ... nie biegunka no ale... i niedobrze mi (ale to może dlatego że zjadłam dziś całą paczkę wafelek + czekolada 3 kostki + pączek oblany czekoladą...
Ciekawa jestem ile synuś twój ma;))
Wogóle dziewczyny czy jest wam gorąco???
Mi tak ciepło że szok ,mąż kazał okno zamknąć bo mu zimno a ja się roztapiam jak czekolada...
Michela też brałam żelazo i co i co też było mninmalnie po nad granicy...
I nic pani dr mi nie powiedziała;/
Ja sie wkurzyłam tymi wynikami, ale juz mi przeszło, olewka, jutro zobaczymy co lekarka powie, mam teoretycznie tydzien dwa do porodu, moze da sie to jeszcze podreperowac troche, a jak nie no to trudno... w tedy nie ma o sie martwic bo to i tak nic nie da, oprócz złego samopoczucia.
-
Lalita, mnie już długo w ciąży jest właśnie gorąco!!! Zawsze byłam zmarzluch a teraz najchetniej po domu chodizłabym w samych majtkach i t-shirt:P
Blueberry daj znać jak po wizycie:) Może to Wasze częste odwiedzanie kibelka to samooczyszczanie się przed porodem:))
Michaela, to w sumie masz wyniki na granicy normy, a nie, ze jakieś specjalnie złe? W ciąży pewnie rzadko zdarza się idealna morfologia:) -
No mnie Ana od dawna ciepło... a jestem zmarzluch myślę że to zwiększona ilość krwi w organizmie naczyń krwionośnych... Ale dziś to jakaś przesada
siedząc... spociłam siębo jeszcze jakbym coś robiła ok narobiłam się mam prawo... (hahah ja też chodzę w leginsach lub dresach i staniku
Michela ja też tabletki + dieta starałam się przy suplementacji dodatkowo produkty z witaminą C typu soki z pomarańczy świeże.. żeby było lepiej przyswajalne itd.. i co i tak jest lekko poniżej normy
-
michaela ja jak brałam żelazo w tabletkach to miałam wyniki poniżej normy, potem dostałam tardyferon czy cos takiego i wtedy się poprawiło, wiec lekarka zaleciła odstawic i od tamtej pory wyniki zawsze w normie niby w dolnej granicy no ale liczy się ze są w normie
-
Laski ja wróciłam z mężem ze spacerku byliśmy trochę się przewietrzyć bo ostatnio to tylko auto sklep dom .
Co do gorąca to ja wam powiem że zawsze odkąd pamiętam marzły mi mega stopy i ręce i w ogóle byłam zmarzluchem a teraz to jest mi tak duszno i gorąco że masakra siedząc na kanapie w cienkich skarpetkach mam mokre stopy i jestem spocona to samo w sypialni mąż przykryty po uszy a ja okna na maxa szeroko bo mi gorąco. -
Mi tez ciagle goraco,w nocy sie prawie nie przykrywam,a w ogole to troche dzis posprzatalam i teraz leze,bo synio juz jest chyba bardzo nisko i jak chodze to mi strasznie cisnie na pecherz i sikam co 10 minut...
Ana czyli u Ciebie moze sie zaczyna rozkrecac?
Lalita a Ty masz takie skurcze,ze pewnie porod u Ciebie szybko pojdzie po takim wycwiczeniu:-) moze razem z Ana urodzicie w weekend? ja nie chce rodzic w ten week,bo moj M jedzie po moja mame prawie 400 km...jak juz wroca,to bede spokojna;-)Ana27 lubi tę wiadomość
-
Nina ,myślisz że ten ból okresowy trwający te 2-4 minut można nazwać skurczem? i że macica niby bd bardziej wyćwiczona.
Ja od 36 tyg nie jem magnezu ,a jak wiemy magnez wpływa na rozkurcz mięśni... a nie biorąc go mięśnie się kurczą i rozkurczają same ćwicząc.
Ja mam do wyboru tylko od piątku do niedzieli teraz lub za tydzień ewentualnie za 2 tygodnie... bo wtedy mąż w domu ,a chciałabym żeby był przy mnie...
Tu babka piszę że miała bolene skurcze ,ale zero rozwarcia choć już dawno powinno być:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,548,132492021,132492021,Bolesne_skurcze_przepowiadajace.html
Więc sama nie wiem czy te skurcze coś dadzą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 20:26