III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy te skojarzeniowe to dobry pomysł. Tyle bakterii za jednym razem dla takiego maluszka. Jeden dobrze to zniesie, drugi gorzej. Ja chyba też bede sie skłaniać ku tym na NFZ.
I tez slyszalam o tej Engerix, ze lpsze od tych Euvax. Ale jakie szpital ma w posidaniu tego to nie wiem;/ -
A mi się włączył to wicie gniazda ,sprzątam jak leci... (oprócz kuchni) mąż posprząta jak wróci...
Teraz 3 min przerwy na soczek;)
No jest lepszy ,ale wiesz musisz ją dostarczyć szybko ,a nie każda apteka ją ma + to że musi być dostarczona w lodówce. Szpitale mają euvax... -
Właśnie koleżanka, która rodziła we wrzesniu tam gfdzie ja, przeczytal w ksiazeczce zupenie inna nazwe tej szczepionki na pewno nie na E. Więc albo nie może się rozczytać albo jeszcze czymś innym szczepią na żółtaczkę. Ale na druugim szpialu w Trn rodziła Parel i mówiła, że też mieli Euvax i się nie zgoziła na nią, miała zaszczepić później we własnym zakresie, ale jak w końcu to wyszło w praktyce to nie wiem... Chyba bałabym się nie zaszczepić na początku..
-
jak tak czytam to każda z Was już na końcówce i myslami o porodzie;) az zazdroszczę
ja będę rodzić pewnie na koniec lutego i oby tak a nie wcześniej. ale doczekać się już nie mogę
tymbardziej, że robić nic teraz nie mogę bo mam zalecony odpoczynek to czas sie dłuży...
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1.andziol 1 grudzień 2013r CÓRCIA
2.Lalita2710 5 grudzień 2013r SYNUŚ
3.blueberry 10 grudzień 2013r SYNUŚ
4.Meginka 11 grudzień 2013r SYNUŚ
5.Ana27 13 grudzień 2013r SYNUŚ
6.michaela 14 grudzień 2013 r CÓRCIA
7.Welurka 15 grudzień 2013r CÓRCIA
No dziewzyny to czas na was
o kurdę jestem 29 ;O!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 12:16
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Rubi jeszcze nie urodziła moja droga:P na wywołanie ma na 1 grudnia;)
SLa.S też niedawno byłam 29....
Paula ja zaczęłam tu zaglądać w 24 tygodniu;)
A dla mnie 3 trymestr zaczął się 26 tygodniu:P
Ale tak naprawdę nie ma to znaczenia kiedy:) bo co źródło to inne dane;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 12:20
michaela lubi tę wiadomość
-
hehee w sumie już wszytkie jesteśmy na podium:P Andziol to się nie uduziela w ogole, Meginka chyyba tez/??
Słuchajcie, zmierzyłam brzuch.... 116cm hahahahaha wcześniej mierzyłam trochę wyżej bo myślałam, ze tam mam największy, ale moja mama mówi, że niżej mam większy więc zmierzyłam tuż pod pepkiem, aż się przeraziłam:P
Ale dodam na swoje usprawiedliwienie, że brzuch jest twardy napięty, nie mam mięciutkiego co by sugerowało jakiś tłuszczyk:P Mięciutkie to mam boczki:PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 12:26
-
nick nieaktualny
-
Sla.S nie przejmuj się zdarza się
pozatym myślę że ona chciałaby już zniknąć z tej listy i mieć przy sobie Laure;)
Ana ,aż poszłam sama z ciekawości zmierzyć i wyobraź sobie jak ost pisałam miałam 106 cm , a jak mi lekko opadł ale i tak mierzyłam mniej więcej przy pępku bo tam mam największy obwód wyszło 108 cm...
W ogóle Karoam się coś nie odzywa... KOCHANA CO U CIEBIE??? odezwij się do nas...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 12:42
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pisalyscie kilka dni temu o ozobach z filcu. Czy wy to szyjecie recznie czy potrzebna jest maszyna do szycia? Znalazlam kilka fajnych zabawek i ozob w necie ale strasznie drogie. Slonik 20cm x 20cm -60zl!
Chce sprobowac zrobic cos sama ale nie mam maszyny. Mozna recznie zszywac filc?