III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tych emocji zapomniałam żeby sprawdziła czy nadal klejnoty ma na swoim miejscu hehe
A to dobry agent z Twojego lekarza hehe
Moja mi chyba dała ten pimafucin tak profilaktycznie żeby do porodu było tam czysto. Tak mi się wydaje bo nic mi nie dolegało ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:20
Ana27 lubi tę wiadomość
-
michaela pewnie tak jest bo i dużo tu na forum było takich przypadków. Ja tam tak bardzo nie chcę jeszcze rodzić. Trochę się boję tego życia po porodzie. Za to mój mąż nie może się doczekać i przebiera nogami bo chciałby żeby synek już wychodził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:28
michaela, Matylda36, welurka lubią tę wiadomość
-
blueberry wrote:michaela bez wątpienia będzie super. Ale przynajmniej nie łudzę się, że na początku będzie tak pięknie i kolorowo jak z obrazka. A jeśli okaże się, że moje obawy były bezpodstawne to będę najszczęśliwszą mamusią pod słońcem.
Nam wszyscy mówili - zobaczycie bedziecie mieli psa to o 6 rano trzeba bedzie na spacery sie zrywac itd... a nam sie trfił taki którego zrywamy z legowiska o 10 i n sile wywalamy zeby sie wysikał... mówili - dogi są bardzo łagodne, i cierpliwe - nam się trafił tchórz, który boi się własnego cienia, no i wcale nie jest przez to taki stabilny, potrafi nieżle postraszyć, co jest upierdliwe, i troche stresujące, no i przede wszystkim co dla jednych jest mega cięzkie dla innych to wcale nie tak męczące i odwrotnie. Ale też hamuje wszystkie ciotki i wujków którzy pieją mi tu że będzie cudownie, i że "będę" karmić piersią, że tego człowiek nigdy nie wie, może chcieć a co z tego wyjdzie? Zobaczymy. ludzie nie zdają sobie sprawy jaka to w gruncie rzeczy presja, ze lepiej nic nie mówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:54
blueberry lubi tę wiadomość
-
A gtak naprawdę 4kg to wcale nie tragedia. Wiaodmo, jak kobietka malutka, chudzinka, to mogłby być problem, ale tak to luzzzik. Ja tam mogę robdzić 4kg Bruna:P Ale przy 4,5kg to niech mnie tam wymierzą dobrze wcześniej:P
Szwageirka ciut mnijszych gabarytów ode mnie urodziła dwa razy synków 4kg i luzzzz:)))Naturalnie oczywiscie:)blueberry lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie przede wszystkim nikt nie każe być matką polką ,która ogarnia wszystko.
Moja rada na teraz zróbcie porządki dla własnego sumienia w domu ,na półkach w dodatkach dekoracyjnych... żeby było mniej np ścierania kurzów przy bibelotach ,a to już poprawi was w dobry nastrój. Myśl psychiczna że nie trzeba wycierać co 3 min kurzu ,tylko macie czas dla malucha ,a w przerwie gdy maluch śpi na drzemkę i regenerację sił.
Bo pamiętajmy że powinnyśmy odsypiać ile się da ,aż się unormuję ,abo potem nie wyglądać jak zombi z filmiku o demotach.
Ja też się boję czy dam sobie radę. Ale przecież cholera jasna nie jestem idealna...
Hormony mi walą przed chwilom czyściłam takie mini pufyAna27 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam ze sklepu niby nie ma mrozu ale taki chłód i wiatr. Ja dziś nie mam weny nic mi się nie chce to się chyba nazywa LEŃ
tak sobie myślę ze w weekend chyba ubierzemy sobie choinkę
będzie tak miło i przyjemnie w domku . Dziś przyjeżdża do mnie mama i umyje mi okna powiesi firanki ogarniemy wszystko już tak na tip top na później pozostanie tylko mycie podłóg i kurze ale to już na bieżąco będę robiła .
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:A gtak naprawdę 4kg to wcale nie tragedia. Wiaodmo, jak kobietka malutka, chudzinka, to mogłby być problem, ale tak to luzzzik. Ja tam mogę robdzić 4kg Bruna:P Ale przy 4,5kg to niech mnie tam wymierzą dobrze wcześniej:P
Szwageirka ciut mnijszych gabarytów ode mnie urodziła dwa razy synków 4kg i luzzzz:)))Naturalnie oczywiscie:)Ana27 lubi tę wiadomość
-
Rucia dodała zdjęcie synusia:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/nasze-brzuszki-i-dziecaczki,48,93.html?sd=1
Marzycielko u mnie wszystko gotowe;D
http://tierras-de-colores.blogspot.com/ skromne dodatki ,ale nadają miły klimat;)
Dziewczyny muszę pytać teraz bo różnie może być... CO ZE SZCZEPIENIAMI ROBICIE?? ja dalej nie wiem co myśleć... czy refundowane czy skojarzone...marzycielka29, michaela lubią tę wiadomość