III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
To super Michela że tak fajnie ci piszło aż milo sie czyta
Jeszcze raz Gratulacje)))))))))
U mnie cisza kolejny kawałek czopu w nocy odpadł i co sie budzę to mam tam ppwódź.
Ale powiedziałam sobie że nic nie przyśpieszam.
Relax i jeszcze raz relax)) popołudniu z mężem przejdę sie na te ktg choć tak sie rozleniwiłam że do wc niechce mi się wstać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 06:26
michaela lubi tę wiadomość
-
Moni c ja czekam cierpliwe na małego księcia. Mąż powiedział ze on przez moje dogadzanie nie chce wyjść bo jak wiadomo im więcej sie ruszamy dziecko se śpi.
Ja w pełni wiecznie aktywna tu na pieszo tam na pieszo tu go bujam jak skscze na piłce tu coś tam i tak mu dobrze że niechce wyjść. Od wczoraj rana prowadze strajk
Wogòle mama mnie wkurza (nie stresuje) ale wkurza bo co chwile ktoś z nia gada.. ona sama 2 cesarki super przeszła.
Że np wspominaja poród traumatyczniw że ppdczas samego pprodu ze stresu rozstepy im sie porobiły itd
Wrr czy ja moge rodzić bo jako dziecko miałam podejrzeniexo padaczke ,która nigdy nie wystąpiła no ale... itd -
Lalita mam kolezankę, która miała 2 cc i POLECA CC. No trochę śmiać mi się chce jak można polecać operację bez wskazać no ale dobra, niech sobie gada
Jak kobieta decyduje się zajść w ciażę, to chyba naturalne, że czeka ją poród...
Dzisiaj mam nerwy od rana nie wiem skąd i po co
Lece na KTG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 06:51
-
Plemniczka Asia miała jakiś czas skurcze już a w andrzejki wieczorem zaczęła krwawić.Jak pojechali do szpitala to rozwarcie już było małe ale było.Dostrała zastrzyki i Gabrysia 1 grudnia przyszła na świat.Rodziła naturalnie,wczoraj już ciągnęła cyca;)
-
Michaela gratuluje kochana
super ze już razem jestescie
ale dzis pospalam chyba ze 4 h bedzieod porodu to juz w sumie z 6 sie uzbiera. Ale ten moj najukochanszy malenki mężczyzna jest wart wszystkich poswiecen
Lula_w, Miriam, marzycielka29, Ana27, rubi67, welurka, Effcia28, Matylda36, Blondi22, Tinka85, aher lubią tę wiadomość
-
Michaela gratulacje ze już jesteś po :)czekamy na foto w wolnej chwili.
Ja rano już byłam na badaniu krwi i moczu jutro wyniki do odbioru a w środę lekarz ale jestem ciekawa co i jak to wam mówię. -
A co do nocy to pospałam do 3 a od 3 nie mogłam zasnąć i tylko z boku na bok wszystko przez sen laski śniło mi się że miałam cc i nawet widziałam w którym miejscu mnie cieli masakra ja chyba już schizuję na maxa
-
Bluebery Spij! Kiedy on spi..sama sobie to powtarzam ale serio spij bo ja w szpitalu moglam sie gapic na niego godzinami itd..ale w koncu widzialam podeojnie bylo mi slabo i ledwo stalam na nogach M jak przychodzil to nie moglam skupic mysli wzroku na nim..teraz w domu mam nakaz spania
Lalita jeszcze chwila zgagi minablueberry lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Michaela Gratulacje!!!!! Super, że poród zalicczasz do tych "dobrych"
))))) Aż się miło robi na duszy:P I optymizmem napaja:P
No to naacieszcie się teraz kochaną Różyczką, a my czekamy na foty:))))
Blueberry, 4h to SZAŁJak Ty to zrobbiłaś hehehehe:))))
-
Hej cioteczki, nie bede Was nadrabiac, bo niestety nie mam czasu. Zaraz jade do szpitala, chcialam tylko poinformowac ze nadal w dwupaku jestem ! Laura potrzebuje pomocy zeby wyjsc ode mnie z brzucha, sama nie ma odwagi!
Trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze dzis juz zostane w szpitalu. :******Ana27, Effcia28, marzycielka29, Lalita2710, plemniczka, Asiulka83, yennefer, aiwlys, Tinka85, Lula_w, Lilka, paula22, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
ja po KTG załapały się jakieś 2 wielkie skurcze, ale lekarz powiedział, że to jeszcze nie to
. Tętno ok.
Za tydzień znowu KTG i może coś się rozkręci
Powodzenia dziewczyny, może to dzisiaj będzie Wasz dzień lub noc))
Ana27, welurka lubią tę wiadomość