III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Michaela moje gratulacje
Lalita wykorzystaj męża to szybciej pójdzie
Rubi kochana trzymam kciuki
Muszę cie zmartwić od piątku było.... non stop:P i co i gówno.
Właśnie cały czas o tym piszę mój syn uwielbia kołysanie w brzuszku...
Im więcej się kołysa tym niechce wyjść.
A od kąd olewam sprawę to coś minimalnie się zmienia;P
Rubi 3 mamy kcuikasy;)))):*
Welurka kochana ja używałam kremu z veet ,albo z bielendy i zawsze tam trzymałam 10 min a potem szpachelkąściagałam i wypłukiwałam powinny zejść... ale zależy od miejsca i włosów u danej kobiety i czasem te co zostały musiałam zgolić..
Boże ja wiecznie śpię ,ale ponoć to normalne :
,,Intensywna produkcja hormonów może powodować nadmierną senność. Odpoczywaj więc, ile się da, zwłaszcza że czasem „skutkiem ubocznym” zachodzących zmian są piękne, kolorowe sny.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/co-sie-dzieje-w-czasie-ostatnich-chwil-przed-porodem_36767.html"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 10:39
-
Witam dziewczyny
Michaela serdeczne gratulacje
Ale dzisiaj pospałammojej małej chyba pory się poprzestawiały bo w dzień spokojna a w nocy buszuje... oby się to zmieniło, piękna pogoda za oknem świeci słoneczko, mnie jakiś katar dopadł i chce siedzieć cały tydzień w domu wychodzić tylko wtedy kiedy musze.
Sla.s szkoda że musisz przełożyć wizyte.
-
A ja mimo że chcę odpoczywać i czynię to ,nie umiałam usiedzieć na miejscu.
I poszłam do lumpa... Chciałam jakąś sukienkę dzianinową dla siebie na wigilie... ale nie było nic co bym chciała.
W każdym bądź razie mój synuś do rom 68 ma bardzo dużo kaftników swetrów itd.
Ale zobaczyłam sweter tak niby 6-9 m-ce z NEXTa ,ale nie umiałam się powstrzymać bo takie w h&m kosztowały 59zł i w pepco 39zł (ale ten w pepco był sztuczny... a tu jest 100% bawełny i koszt 4 zł...
Wróciłam i nagle mi się mokro zrobiło i tak z 20mililitrów wody mi zleciało ,ale to jeszcze nie chluśnięcie wod płodowych...
Jest mi niedobrze i głowa mnie boli... ratunku..Blondi22 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witam dziewczyny
Michaela serdeczne gratulacje
Ale dzisiaj pospałammojej małej chyba pory się poprzestawiały bo w dzień spokojna a w nocy buszuje... oby się to zmieniło, piękna pogoda za oknem świeci słoneczko, mnie jakiś katar dopadł i chce siedzieć cały tydzień w domu wychodzić tylko wtedy kiedy musze.
Sla.s szkoda że musisz przełożyć wizyte.
Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamom- cały czas czytałam Wasze oczekiwania na poród i trzymałam kciuki. Rubi- czekamy na dobre wieści- już niedługo będziesz tulić swoją Kruszynkę;oniqa lubi tę wiadomość
-
hej
ja dzis mialam ciezka noc raz jak sie przekrecalam kolo 2 w nocy z boku na bok to mnie brzuch potem bolal i musialam polezec z pol godz wziasc nospe i przeszlo a i plecy troszke tez bolaly. az sie troche wystraszylam dobrze ze brzuszek nie twardnial -
Lalita ja tez nie wytrzymałam i na lumpa poszłam , of course zakupiłam kilka dsrobiazgów dla małej no i dla siebie bluzke i szalik
u mnie cisza jak makiem zasiał, nic sie nie dzieje, w nocy tylko mi było niedobrze ale poleżałam i przeszło
zeżarłam wlasnie małżowe muffiny i popiłam mlekiem , teraz należy mi się 0,5 godzinki drzemki
atakuja mnie juz telefony z pytaniami czy urodziłam, na ulicy ludzie mnie zaczepiają i pytaja kiedy wkońcxu urodze -
Zestaw super extra
Ja z takich rockowych mam body z gitarką ,body z dżemu w kruki:P i do tego bluze z kapturemi koszulke szarą ACDC
to wszystko prezent od teścia dla synusia:P Póki co strikte w czachy nie mam ,ale teściu na pewno coś jeszcze znajdzie:P byle nie było przesadne;P
Ja poszłam bo mówię kuźwa może jakąś kieckę se kupie.. jak dotrwam do następnego poniedziałku to jeszcze pójdęmoże jeszcze coś będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 13:16
welurka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo w końcu się tu coś rozkręca!
Gratulacje michaela52cm to taka dziewczyneczka malutka!
;oniqa no niestety.. Tzn. "Nie jest to w stu procentach pewne". M właśnie poszedł do roboty i wraca tak ok 22-23 więc może pogada czy nie może iśc na 8h. No zobaczymy.. Tylko, że już się nastawiłam trochę i mi się przykro zrobiło. Ale nie wszystko stracone może uda nam się na 11 dojechać
plemniczko to dobrze, że już wszystko w zasadzie masz.Bo rozumiem, że kosmetyki dla maluszka też. Podałabyś może jakie masz kupione te na "start" ?
rubi oby znów nie odesłali Cię z kwitkiemMam nadzieje, że już za chwilkę będziesz mieć przy sobie skarba swojego
Ja leże i zgrywam pliki z komputera, a Mały tak daje o sobie znać, że aż mnie cofatak mi uciska żołądek, że ehh..
Wózek wyśle mi babka w poniedziałek przyszły jak wróci z Niemiec, a ciuszki dziś już wysłano więc jutro będzie paczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 13:19
-
Michaela serdeczne gratulacje!!!super,ze porod byl dobry i nie musialas na niego dlugo czekac;-) ja dzis mam ktg i wizyte u mojego gina,ciekawe co powie?ale mam juz mame i mowi,ze brzuch mi opadl i na bank do terminu hehe sie okaze
welurka, Ana27 lubią tę wiadomość
-
ale mi ochote zrobiłyście na tego lumpa
sama bym poszła ale u mnie w mieście nic nie ma może jak będe w środe u mamy to gdzieś zajrze.
Sla.s koło tego gdzie będziesz szła na USG jest sklep z dziecięcymi ciuszkami i bardzo tani znajdziesz tam i używane i nowe ciuszki