X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi trzymam kciuki bardzo mocno :) tym razem już cię nie wypuszczą ze szpitala chyba że już z maleństwem do domku :). POWODZENIA

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja z innej beczki, zakupiłam sobie krem do depilacji veet na opakowaniu pisze zeby nie trzymac dłużej niż 10 minut, tyle ze po 10 minutach te włoski wcale nie wylazły, jak długo trzymacie ten krem i czy on faktycznie działa ??

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi jestesmy z Toba !!@

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Michaela moje gratulacje :)
    Lalita wykorzystaj męża to szybciej pójdzie
    Rubi kochana trzymam kciuki

Muszę cie zmartwić od piątku było.... non stop:P i co i gówno.
    Właśnie cały czas o tym piszę mój syn uwielbia kołysanie w brzuszku...
    Im więcej się kołysa tym niechce wyjść.
    A od kąd olewam sprawę to coś minimalnie się zmienia;P

Rubi 3 mamy kcuikasy;)))):*

Welurka kochana ja używałam kremu z veet ,albo z bielendy i zawsze tam trzymałam 10 min a potem szpachelką :D ściagałam i wypłukiwałam powinny zejść... ale zależy od miejsca i włosów u danej kobiety i czasem te co zostały musiałam zgolić..

Boże ja wiecznie śpię ,ale ponoć to normalne :
    ,,Intensywna produkcja hormonów może powodować nadmierną senność. Odpoczywaj więc, ile się da, zwłaszcza że czasem „skutkiem ubocznym” zachodzących zmian są piękne, kolorowe sny.

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/co-sie-dzieje-w-czasie-ostatnich-chwil-przed-porodem_36767.html"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 10:39

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

Michaela serdeczne gratulacje :)

Ale dzisiaj pospałam :) mojej małej chyba pory się poprzestawiały bo w dzień spokojna a w nocy buszuje... oby się to zmieniło, piękna pogoda za oknem świeci słoneczko, mnie jakiś katar dopadł i chce siedzieć cały tydzień w domu wychodzić tylko wtedy kiedy musze.

Sla.s szkoda że musisz przełożyć wizyte.

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mimo że chcę odpoczywać i czynię to ,nie umiałam usiedzieć na miejscu.
    I poszłam do lumpa... Chciałam jakąś sukienkę dzianinową dla siebie na wigilie... ale nie było nic co bym chciała.

W każdym bądź razie mój synuś do rom 68 ma bardzo dużo kaftników swetrów itd.

Ale zobaczyłam sweter tak niby 6-9 m-ce z NEXTa ,ale nie umiałam się powstrzymać bo takie w h&m kosztowały 59zł i w pepco 39zł (ale ten w pepco był sztuczny... a tu jest 100% bawełny i koszt 4 zł...
    a60ec386fe108f1amed.jpg

Wróciłam i nagle mi się mokro zrobiło i tak z 20mililitrów wody mi zleciało ,ale to jeszcze nie chluśnięcie wod płodowych...

Jest mi niedobrze i głowa mnie boli... ratunku..

Blondi22 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• Perełka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witam dziewczyny :)

Michaela serdeczne gratulacje :)

Ale dzisiaj pospałam :) mojej małej chyba pory się poprzestawiały bo w dzień spokojna a w nocy buszuje... oby się to zmieniło, piękna pogoda za oknem świeci słoneczko, mnie jakiś katar dopadł i chce siedzieć cały tydzień w domu wychodzić tylko wtedy kiedy musze.

Sla.s szkoda że musisz przełożyć wizyte.
    no moja też w nocy buszuje- ostatnio to nawet mnie budzi:P za to nad ranem ja nie mogę wstać w łóżka- taka śpiąca ostatnio jestem i wiecznie bym spała....nie wiem skąd to. I jakiś leń mi się włączył- ale mobilizuję się , bo tyle przygotować na przyjście Karinki zostało, że trzeba się ogarnąć:P

Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamom- cały czas czytałam Wasze oczekiwania na poród i trzymałam kciuki. Rubi- czekamy na dobre wieści- już niedługo będziesz tulić swoją Kruszynkę;)

;oniqa lubi tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:53

Lalita2710, welurka lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

ja dzis mialam ciezka noc raz jak sie przekrecalam kolo 2 w nocy z boku na bok to mnie brzuch potem bolal i musialam polezec z pol godz wziasc nospe i przeszlo a i plecy troszke tez bolaly. az sie troche wystraszylam dobrze ze brzuszek nie twardnial

a.png
    a.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela gratulacje! Super że udało się naturalnie i bez nacięcia. I najważniejsze - że dobry poród :) Czekamy na zdjęcia Różyczki :)

82do20mm8gkktux6.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan też lubię ten najbardziej z tej serii:)

megan8 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełko mam tak samo nic mi sie nie chce.... wydaje mi się że chyba ten tydzień ciaży jest taki a później około 33 zaczniemy mega szaleć i przygotowywać dom na przyjście dzieciaczków :)

Perełka lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja tez nie wytrzymałam i na lumpa poszłam , of course zakupiłam kilka dsrobiazgów dla małej no i dla siebie bluzke i szalik :D

u mnie cisza jak makiem zasiał, nic sie nie dzieje, w nocy tylko mi było niedobrze ale poleżałam i przeszło

zeżarłam wlasnie małżowe muffiny i popiłam mlekiem , teraz należy mi się 0,5 godzinki drzemki :)

atakuja mnie juz telefony z pytaniami czy urodziłam, na ulicy ludzie mnie zaczepiają i pytaja kiedy wkońcxu urodze :P

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja dziś wychaczyłam rockowy zestaw o którym marzył mój mąż , sama sobie sie dziwie ze go kupiłam :P ale niech sie chlop cieszy :P

http://zosija.blogspot.com/

Lalita2710, ;oniqa, Perełka, Lula_w lubią tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zestaw super extra :D
    Ja z takich rockowych mam body z gitarką ,body z dżemu w kruki:P i do tego bluze z kapturem :O i koszulke szarą ACDC :P to wszystko prezent od teścia dla synusia:P Póki co strikte w czachy nie mam ,ale teściu na pewno coś jeszcze znajdzie:P byle nie było przesadne;P

Ja poszłam bo mówię kuźwa może jakąś kieckę se kupie.. jak dotrwam do następnego poniedziałku to jeszcze pójdę;) może jeszcze coś będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 13:16

welurka lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu się tu coś rozkręca! :)
    Gratulacje michaela <3 52cm to taka dziewczyneczka malutka! :)

;oniqa no niestety.. Tzn. "Nie jest to w stu procentach pewne". M właśnie poszedł do roboty i wraca tak ok 22-23 więc może pogada czy nie może iśc na 8h. No zobaczymy.. Tylko, że już się nastawiłam trochę i mi się przykro zrobiło. Ale nie wszystko stracone może uda nam się na 11 dojechać :)

plemniczko to dobrze, że już wszystko w zasadzie masz. :) Bo rozumiem, że kosmetyki dla maluszka też. Podałabyś może jakie masz kupione te na "start" ? :)

rubi oby znów nie odesłali Cię z kwitkiem :/ Mam nadzieje, że już za chwilkę będziesz mieć przy sobie skarba swojego :)

Ja leże i zgrywam pliki z komputera, a Mały tak daje o sobie znać, że aż mnie cofa :( tak mi uciska żołądek, że ehh.. :(
    Wózek wyśle mi babka w poniedziałek przyszły jak wróci z Niemiec, a ciuszki dziś już wysłano więc jutro będzie paczka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 13:19

• Nina Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela serdeczne gratulacje!!!super,ze porod byl dobry i nie musialas na niego dlugo czekac;-) ja dzis mam ktg i wizyte u mojego gina,ciekawe co powie?ale mam juz mame i mowi,ze brzuch mi opadl i na bank do terminu hehe sie okaze

welurka, Ana27 lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueberry, Michaela serdeczne gratulacje dla Was!

Lilka, Maja Wasze dzieciaczki śliczne i takie słodkie! Nic tylko schrupać!

Rubi, Lalita, Ana oby w końcu się u Was rozkręciło!

Ana27 lubi tę wiadomość

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi ochote zrobiłyście na tego lumpa :) sama bym poszła ale u mnie w mieście nic nie ma może jak będe w środe u mamy to gdzieś zajrze.

Sla.s koło tego gdzie będziesz szła na USG jest sklep z dziecięcymi ciuszkami i bardzo tani znajdziesz tam i używane i nowe ciuszki :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie co pakujecie do szpitala? Bo ja już praktycznie spakowana jestem i pół torby mam puste. Może coś jeszcze dopakuję, może o czymś zapomniałam? Dodam tylko że dla dziecka nic nie potrzebuję do szpitala tylko na wyjście

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ