III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuska, ja chcę następna!!!!!!!!!!! Tylko nie dzisiaj popołudniu bo jedzie przez moje osiedle Tour de Pologne i nie będe miała przez dwie godziny możliwości wyjazdu spod bloku.
Ze spaniem to już jest totalna porażka - leże na lewym boku, rwie mnie lewe biodro, leżę na prawym, boli prawe biodro. No i jak tu spac, jak na brzuchu i plecach nie wolno...? Do tego jak po raz n-ty wstaję z łóżka w nocy na sikanie, to za każdym razem cos mi "chrupie" w kościach miednicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 08:11
-
Wooooow.jakie nowosci.Asiu trzymam kciuki i jak powiedzialam mojemu ze jestes na porodowce a termij na 11 to troche mu mina zbrzydla hehe allle super! Trzymam kciuki za was!!
Dziewczynki ruszylo sie!! Izabella ,Madziula hehe teraz Asia.!! Ale suuuper!vivien lubi tę wiadomość
-
ciekawe jak tam Asia:-) ja nastawiam sie juz na patologie ciazy w sobote.wczoraj mialam klucia, bolalo mnie jak na okres ,a teraz rano znowu cisza, a liczylam ,ze cos sie zacznie.w 35 tyg ciazy mialam wiecej skurczow i boli od krzyza niz obecnie (teraz to w ogole kregoslup mnie nie boli).
to moje dziecko lubi mi robic psikusy -
Patti, widzisz, dzieciaczek od poczatku ćwiczy w was cierpliwość ja jednak myślę, że do soboty spokojnie będziesz już tuliła swojego skarba i ja też, i reszta czekających ciężaróweczek też
Ja idę niebawem na ktg i wyjdę stamtąd bardzo smutna jak żadne skurcze nie wyjdą, oby znowu się nie okazało, że zapis jest zbyt płaski itd. No ale wolę sprawdzić co jest grane, bo jak wczoraj pisałam lekarzowi, ze momentami czuje strasznie gwałtowne ruchy małej, to powiedział, ze jak takie coś się powtórzy, to żeby jechac na izbę przyjęć. Naszczęście to sie nie powtórzyło póki co, ale dla świętego spokoju pójdę na ktg do mojej szkoły rodzenia. -
Asia trzymam kcuki i powoli już chyba mogę gratulować
Dziewczyny w związku z moimi bólami jelit zrobiłam CRP. Czy któraś robiła w ciąży i miała podwyższone? CRP jest to białko ostrej fazy. Wyszło mi niestety powyżej normy i strasznie się boję . Mojego gina dziś nie ma żeby skonsultować wynik. -
pasia27 wrote:
Dziewczynki ruszylo sie!! Izabella ,Madziula hehe teraz Asia.!! Ale suuuper!
Pasia obys maial racje Teraz na poczatku sierpnia bedzie nawal maluszkow a pozniej dluga przerwa
Pasia normalnie ty juz tez moglabys sie rozsypywacpasia27 lubi tę wiadomość
-
Patti ty juz jestes po terminie... jak chcesz moj tato zajmuje sie akupresura i sa takie dwa punkty na ciele ktore mozna masowac i wywoluja one porod... obiecalam tacie ze nie dotkne ich za wczesnie zeby nie zaszkodzic malej..najlepiej zaczac masowac od skonczonego 39 tyg, mojej siostrze chyba pomogly... urodzila w 39+3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 09:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiu, GRATULACJE! Mam nadzieje, ze u Ciebie i coreczki wszystko dobrze!
Vivien!!!!!! Co to za punkty?! Wyprobuje wszystkiego co moze przyspieszyc porod...
Bylam dzisiaj u lekarza. Serduszko małej bije jak dzwon, skurcze sa ale takie marniutkie... Szyjka nawet sie jeszcze do konca nie skrociła, nie mowiac juz o otwieraniu, wiec na porod sie niestety nie zanosi.
Wod plodowych ma pod dostatkiem - tyle dobrego przynajmniej wiem, ze jej dobrze u mnie w brzuchu Wazy około 3290g.
LUDZIEEEEEEE!!!! Ja chce juz rodzic. Czuje sie od wczoraj strasznie. Słabo, boli mnie blowa, dzisiaj chcialo mi sie wymiotowac. W nocy spie dobrze, a wstaje wykonczona.
Moj maz powiedział, ze jeszcze mieszkanie musi wypucowac zanim sie malutka urodzi. Nasza coreczka bardzo grzeczna jest, wiec chyba czeka az tatus posprzata i wtedy do nas przyjdzie... I pomyslec, ze bałam sie, ze urodze przed terminem, bo szyjka miekka, bo silne skurcze w 37tc... Ta, jasne...pasia27, mała mi lubią tę wiadomość
-
wlasnie tak sobie mysle i wpadlam na pomysl ,ze jak wroci maz z pracy ,to pojade do szpitala, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok.jestem w koncu po terminie i ciekawi mnie co sie dzieje z malym w brzuszku i jak stan szyjki itp.
oczywiscie, musze im powiedziec ,ze sie niepokoje itpDzejKej, she, pasia27 lubią tę wiadomość