III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPerelka dziekuje za odpowiedz
Zobacze jej reakcje za tydzien na to ze nie przestalam brac i wtedy zadecyduje o zmianie. Jest mi ciezko, bo jestem za granica i nie wiem czy znajde znowu dobrego lekarza. To juz drugi.. Ale chce zeby dobra bylam bo malo nie place..
Moze tez tak bede robila z tymi globulkami na grzybka.. Ze bede wczesniej albo pozniej cos brala.. Ile to stresu kosztuje ehh..
Dziekuje Ci za zainteresowanie moja sprawa
Juz na koncowce jestes, zycze duzo szczescia i zdrowiaPerełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, ja ze swojej praktyki z pierwszym synem polecam Bebe car, ja miałam stylo at i tym razem na 99% będzie tak samo - duża gondola, co jest ważne przy naszych zimowych dzieciaczkach - szczególnie jesli waga wyjściowa będzie duża, pompowane kółeczka i świetna konstrukcja, na zasadzie starych wózków paskowych (w stylo at i stylo... )oczywiście unowocześniona, amortyzuje praktycznie wszystkie dziury, mieszkam pod miastem i niestety drogę dojazdową do domu mamy tragiczną (nadal)i dzięki tej amortyzacji Olek nie nabawił się wstrząsu mózgu;)jednak ma wade ten wózek jest ciężki więc jeśli ma ktoś w perspektywie wnoszenie wózka po schodach codziennie to może to troszkę nadwyrężyć kręgosłup, ale ta firma ma też lżejsze wersje, których ja niestety nie przetestowałam
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hej dziewczyny
Jestem dopiero poczatkujaca ciezarowka, dlatego chce zapytac Was bardziej doswiadczonych.
Czy ktoras z was braka luteine dopochwowo i duphaston doustnie?
Mam maly problem. Jeden lekarz to przezpisal, inny odradza az tyle i ze mam zostac przy luteinie..
Do tego podejrzewa jakiegos grzybka, wic mam luteine na 3 dni odstawic i brac leki na grzybka.. Co najlepsze kazala mi tez na dzien przed nastepna kontrola luteine odstawic zeby mogla mni dobrze zbadac.. I zglupialam. Czy powinno sie tak przerywac stosowanie luteiny??? Czy ktoras z was moze mi pomoc?
Dodam ze raz poronilam, a teraz mialam lekkie plamienia krwia..
KOchana ja brałam duphaston od 8 tyg ciąży ze względu na to że też poroniłam wcześniej i lekarz chciał zapobiegać wcześniej zakończyłam brać w 20 tyg ciąży .Najpierw brałam 3 razy dziennie po 1 tabl. a potem już 2 razy dziennie.
-
sla.s wrote:Suzy oby dał trochę pospać i odsapnąć!
Zobaczymy jak to będzie
Oby tylko nie był darciuchem strasznym
No to chyba zależy jednak od dziecka bo mój Miki był i jest dzieckiem bezproblemowym wiadomo jak to dziecko ale nie narzekam wcale bo bym zgrzeszyła. jak był malutki to nie wiedziałam że mam noworodka w domku a o tym że ząbkuje to się dowiedziałam jak zobaczyłam pod dziąsłem białą plamkę tak więc to chyba zależy od dziecka. Karmiony był trochę na piersi a reszta póżniej na mm jedno czego nie lubił to kubków niekapków ale uważam to za duży plus dla niego a jesli chodzi o smoczki to dawałam mu do usypiania a jak miał roczek to pożegnał się z nim z dnia na dzień
-
Hej mamusie
ja wczoraj miałam kiepski dzień rano odebrałam wyniki z wymazu na GBS i na szczęście są ujemne
a później cały dzień przeleżałam w łóżku bo gdzieś nie najlepiej się czułam za to od rano staram się Was nadrobić .
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:A ja znalazłam darmowa szkole rodzenia w Warszawie nawet dla nie zameldowanych w stolicy
jak by któraś z was szukała to jest w szpitalu na Karowej
Oooo - Miriam, super! Dzięki ogromne za info:) Ja też mieszkam w Wawie, ale nie tu jestem zameldowana, więc to dla mnie bardzo przydatne info - dzięki raz jeszcze
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was w tym szarawym dniu. Mnie pobudki w nocy nie ominęły. I w sumie jeden dzień (przed wczoraj) mój synuś był oazą spokoju, a od wczoraj daje popalić w brzuchu
3 pobudki nocne miałam właśnie dzięki jego kopniakom.
A pobudka poranna przez kuriera, który przywiózł mi wózek. I muszę przyznać, że się opłacało.Synuś ciągle się kręci, stuka od środka i nie ukrywam, że czasem chciałabym żeby zszedł niżej, bo uciska mi momentami
tak żołądek, że aż kręgosłup boli na wysokości żołądka. No ale komu jak komu ale mojemu Bąbelkowi wybaczam
marzycielka29 też wydaje mi się, że wszystko zależy od dziecka. Imiona to tylko "przypisana wartość"Teraz czekamy między innymi aż Ty zejdziesz z listy, bo chyba z udzielających się jesteś jedną z pierwszych
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Witam was w tym szarawym dniu. Mnie pobudki w nocy nie ominęły. I w sumie jeden dzień (przed wczoraj) mój synuś był oazą spokoju, a od wczoraj daje popalić w brzuchu
3 pobudki nocne miałam właśnie dzięki jego kopniakom.
A pobudka poranna przez kuriera, który przywiózł mi wózek. I muszę przyznać, że się opłacało.Synuś ciągle się kręci, stuka od środka i nie ukrywam, że czasem chciałabym żeby zszedł niżej, bo uciska mi momentami
tak żołądek, że aż kręgosłup boli na wysokości żołądka. No ale komu jak komu ale mojemu Bąbelkowi wybaczam
marzycielka29 też wydaje mi się, że wszystko zależy od dziecka. Imiona to tylko "przypisana wartość"Teraz czekamy między innymi aż Ty zejdziesz z listy, bo chyba z udzielających się jesteś jedną z pierwszych
Powiedz mi proszę gdzie kupiłaś wózek? -
nick nieaktualny