III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynu ja rowniez czytalam pobierznie z powodu zr na tel fo dupy sie czyta...
My moze dzis wyjdziemy.
Powiem wsm ze tesknie za brzuchem cala to eforia zwoazana z porodem az po finalna czesc gdzie sie rodzi cudowna istota... ktora sie jest zakochanym
Wroce wzuce foty synciaBlondi22, ;oniqa, Tinka85, Suzy Lee, plemniczka, Lula_w, marzycielka29, juicca, MamaMadzia lubią tę wiadomość
-
Plemniczka nieźle kochana, trzymaj się i oszczędzaj byle w święta nie urodzić
Ciekawa jestem co mój gin powie po badaniu ginekologicznym w piątek. Chciałabym spokojnie dotrwać do stycznia.
Nina i Lalita trzymam kciuki żebyście wróciły już z maluszkami do domu
A moja brzuszkowa córka nie dała mi dzisiaj spać, całą noc baraszkowała i cisnęła mnie tak w dolne części, że aż pojękiwałąm i niezliczoną ilość razy wstawałam na siku, bo miałam wrażenie, że zaraz naciśnie tak, że samo poleciMaaasakraa
-
Lalita2710 wrote:My moze dzis wyjdziemy.
Powiem wsm ze tesknie za brzuchem cala to eforia zwoazana z porodem az po finalna czesc gdzie sie rodzi cudowna istota... ktora sie jest zakochanym
Wroce wzuce foty syncia
Super że wracacie do domu! Czekamy na fotki z niecierpliwością -
nick nieaktualnyKarolina86 wrote:Witam serdecznie. Mam pytanie do sla.s gdzie kupiłaś x-landera za 1100? Czy jest więcej wózków za taką cenę? Również chcę go kupić
Nie dam rady was ponadrabiać, wiec nie wiem czy to 3w1 czy 2w1 za 1100, ale ja kupiłam 2w1 nówkę za 1299 na allegro. Ustawiłam w opcjach najtańsze z dostawą. też kolor europeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 13:07
-
nick nieaktualny
-
Widzę że porody się chyba uspokoiły na razie;) Ja zaliczyłam wizytę u ortopedy dał karteczkę że mam przeciwwskazania do porodu siłami natury.W styczniu mam ginekologa więc zobaczymy co powie czy da skierowanie do szpitala wcześniej czy będziemy czekać aż złapią skurcze.A mój Krzyś nadal pośladkowo i dobrze niech się nie przekręca.Chociaż wbijanie główki z żebra nie zbyt przyjemne
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja już po wizycie;) moja kruszynka waży 1397gr, ma 39cm długości;)
obwód główki: 90,06cm
obwód brzuszka: 24,47cm
dł.kości udowej: 5,99cm
wymiar dwuciemieniowy: 7,08cm
nast. wizyta 31.12 na 10;)Lula_w, aher, Blondi22, Kocur, Ancia77, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od fryzjera była robić kolor bo pewnie szybko nie będzie mi dane wyjście z domu po porodzie na chwilkę dłuższą przyjemności
tak więc włosy zrobione brewki również torba do szpitala naszykowana dokumenty również a nad dobrym nastawieniem od dziś pracuję więc chyba jestem gotowa do rozpakowania teraz już mogę w miarę spokojnie odliczać i tak po cichu wam powiem że tak w przyszłym tyg to bym bardzo już chciała ale znając moje szczęscie to pewnie święta spędzę na porodówce
no ale co zrobić.??? Dziś będę pracować usilnie z mężem hi hi i piłka idzie ostro w ruch
a póki co uciekam do kuchni przygotować obiadek.
Lula_w, Asiulka83, kotek27, Tinka85, aher, MamaMadzia, ;oniqa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:sla.s ale zapisywałas sie jakoś w szpitalu czy z ginekologiem się umawiałaś normalnie na wizycie wstępnie? bo mi wizyta na początku styczniaa wypada u ginekologa
-
nick nieaktualny
-
kotek27 wrote:Dziewczyny a na wyjście ze szpitala jaki rozmiar kombinezonu zaopatrzycie swoje maluchy? 56 czy 62?
Ja mam jeden malutki 56 używke, ale w środku jest taka śliska podszewka wolałabym z cieplejszym materiałem.
Pozdrawiam
Ja kupiłam kombinezon taki kurtkowy o kroju śpiworka z rozcięciem na pas żeby bezpiecznie zapiąć dziecko. Myślę, że to robry wybór bo nóżki nie są rozdzielone. A dzieciątko w tych pierwszych tygodniach trzyma nóżki razem podkulone więc w takich sztywnych grubych nogawkach chyba byłoby mu niezbyt wygodnie. Rozmiar mam 62 bo to był najmniejszy. Jak zacznie nóżki rozprostowywać i kombinezon zrobi się za mały to może wskoczymy już w coś lżejszego.kotek27 lubi tę wiadomość