III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
asienka28, Asiulka83, kotek27, Miriam, Lula_w, pasia27, aher, Tinka85, rubi67, pillow, kaaasiaczek_, juicca, Blondi22, kasiakks, Kocur, Selena, Lalita2710, MamaMadzia, ;oniqa, megan8, Dorjana, paula22 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam taki dokładnie taki w sklepie i Panie mi właśnie tak doradziły http://www.polskaanglia.pl/navi/esto/m-ESTO17_roz.jpg
Jeśli też masz zamiar kupować nowy to radzę się pospieszyć bo ja szczerze mówiąc miałam z tym problem - ten był ostatnią sztuką z mniejszych. Czapeczek zimowych też jak na lekarstwo. W każdym sklepie dostałam informację, że dostawa zimowa była jednorazowa i jest do wyprzedania...
-
Śliczny
Ja licytuję nowy rozm 62 na allegro coccobello czy jakos tak może się uda. Jak nie rusze w miasto
)) Ewentualnie pozostaje mi kombinezon.
Marzycielka29 śliczne foto, i brzuszek zgrabny) Trzymam kciuki byście w święta byli już w trójkę
)
marzycielka29, aher lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotek ja kupiłam cieplutki kombinezon z takimi przyczepionymi pamposzlami i rękawiczkami
Rozmiar 62 bo jednak Mały urodzi się w styczniu więc pochodzi w tym, a po drugie nie wiem jak duży się urodzi, a zawsze lepiej większy niż za mały
Bo zawsze pod kombinezon wchodzą ciuszki
Marzycielka ale masz malutki brzuszek jak na ten tydzień. Mi w 38 tyg brzuszki ciążowe wyglądają jakby mialy wybuchnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 15:45
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Marzycielko cudnie wyglądasz
Ja brzuszek też mam nieduży i figura niewiele mi się zmieniła, ale widzę po twarzy, że zaczyna robić się inna, taka nieco opuchnięta i okrągła co zupełnie mi się nie podoba
Do fryzjera też się wybieram i dotrzeć nie mogę, w planach jest ale z chęciami ciężko
Dobrze, że już psychicznie jesteś przygotowana do porodumasz już jakieś oznaki?? Ja też bym chciała już styczeń bo męczą mnie te ostatnie tygodnie, ale jak wcześniej nie bałam się porodu i byłam nastawiona pozytywnie tak ostatnio zaczynam odczuwać niepokój z tym związany...
-
nick nieaktualny
-
Lula ja tez kupilam kosmetyki z Hippa po pozytywnych opiniach.
Ja kupilam kombinezon 62 ale z rozdzielonymi nozkami by moc zapiąc dziecko w foteliku samochodowym.
Marzycielko sliczny brzuszek, faktycznie na nieduzy wygląda.
Lalita, Welurka czekam na zdjecia waszych maluszków z niecierpliwoscią.Lula_w lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Cholera! odebrałam wyniki i...
glukoza 151 a norma do 140
hemoglobina 9,2 a norma 11-17
reszta ok.
masakra...która z Was miała wyzsze wyniki glukozy? co lekarz zalecił?
Jeśli chodzi o hemoglobinę to na pewno zaleci Ci suplementację żelaza, a jeśli o glukozę to nie doświadczyłam tego, ale z wpisów wiem, że może zalecić powtórkę badania i zapewne dietę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kotek27 wrote:Dziewczyny a na wyjście ze szpitala jaki rozmiar kombinezonu zaopatrzycie swoje maluchy? 56 czy 62?
Ja mam jeden malutki 56 używke, ale w środku jest taka śliska podszewka wolałabym z cieplejszym materiałem.
Pozdrawiam