III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
aher wrote:Marzycielka a jakiej wielkości masz piłkę? Ja chyba się zaopatrzę też i po nowym roku rozpocznę skoki, bo wolałabym urodzić w pierwszej połowie stycznia przed terminem, a mam na 17. Grudzień średnio mi odpowiada a przenosić też bym nie chciała
Wymiar mam 65cm i jest w sam raz kupiłam na allegro nie mam linka niestety kosztowała coś około 30 zł
aher lubi tę wiadomość
-
Tinka85 wrote:Lalita mam do Ciebie pytanie. Pisałaś że na porodówkę brałaś ze sobą reklamówkę/torbę. Co włożyć do takiej torby typowo na porodówkę?
Podkładki pod pupę (bo dawałam je na piłkę) 2 ręczniki (jeden do wytarcia ) drugi miałam na ramieniu jak brałam kąpiel w wannie...
szlafrok jak mi zimno było przez chwilę...
wody miałam 2 flaszki i jedną małą (0,5 l z dzióbkiem)
skarpetki
Ale to spokojnie jak cie wezmą to ci bd mówić co masz wsiąść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 17:09
Tinka85 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki i znów zostałam słomiana wdową do piatku słucham sobie na poprawę humorku
http://www.youtube.com/watch?v=FC0qSmnOP0Q
na przemian z
http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w
i
http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 19:21
-
nick nieaktualnyaher wrote:Marzycielka a jakiej wielkości masz piłkę? Ja chyba się zaopatrzę też i po nowym roku rozpocznę skoki, bo wolałabym urodzić w pierwszej połowie stycznia przed terminem, a mam na 17. Grudzień średnio mi odpowiada a przenosić też bym nie chciała
Ja kupiłam sobie w decathlonie rozmiar L z tego co kojarze to jest ta większa od tej 65 ale nie mam jej przy sobie żeby zerknac z tego co wiem piłki powinno kupować sie do wzrostuDorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wykończona jestem...dziś miałam zalatany dzień. Ale udało nam się zamówić komode pod przewijak
będzie w połowie stycznia-mam nadzieję, że nie urodze do tego czasu
Poza tym dziś było ostatnie spotkanie w szkole rodzenia....jakoś tak dziwnie się czuje, że już po kursie i teraz gotowa mentalnie do porodu powoli czekam na TEN dzień. Bliżej końca niż początku zdecydowanie;-)
Effcia28, Miriam, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorjana to może dlatego nie chce pompowac sie dalej
Bo moja ładnie daje radę i sie pompuje do takiego rozmiaru jak na opisie
Magdalena ja ćwiczeń szukałam w necie na YouTube ale jak zobaczyłam te wygibasy dziewczyn w ciazy to sie przeraziłam ze takim czymś mogę zrobic krzywdę dziecku i chyba wole basen haha a piłka będzie na po porodzieno i przed może poskacxe póki co to mąż na niej ćwiczy i ma radoche
magdalena lubi tę wiadomość
-
milola86 wrote:powiedzcie mi czy badanie na GBS robi wasz gin czy trzeba z tym do szpitala?
U mnie wymaz w kierunku GBS pobierał ginekolog w gabinecie a ja sama zawoziłam do labolatorium. Na wyniki czekałam 4 dni w diagnostyce. -
A tak w ogóle to dzień dobry kobitki
rekord pobity w maratonie do kibelka 7 razy tego jeszcze nie grali
i obowiązkowa pobudka o 5 tak mi się jeść chciało że musiałam wciągnać banana na szybko.
Miriam, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc mamuski. mialam zla noc. kompletnie nie moglam spac. do wc latalam jak glupia nonstop. a jakies mdlosci mialam i delikatne bole brzucha ktore towarzysza mi do teraz. maly rusza sie normalnie i wlasciwie nic sie nie dzieje ale ten brzuszek czuje delikatnie troche jakby na okres. czy to moze byc cos powaznego? w poniedzialek u gin bylo wszystko w porzadku a teraz sie troche zmartwilam