Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mleczko pszczole kupilam w aptece kapsulki poczytajcie o tym jest super dla kobiet I mezczyzn
Tak witamina C jest baradzo wazna mimo ze jest w skladzie suplementow pamietajcie ze to sa dawki zalecane Dzienne ale nie zawsze wchlonie się w nasz organizm wszystko ... Czasem w kapsulce jest 15mg cynku a przyjmie się go np 5 mg Dlatego wit c o mocnym stezeniu 1000mg pomaga we wchlanianiu a nie wydaleniu wit z organizmu...Ferrari -
Wkleje Wam info:
Mleczko pszczele wzmaga popęd seksualny przez co może być pomocne w powiększeniu rodziny. Dzięki bioaktywnemu działaniu zwiększa płodność zarówno u mężczyzn jak i kobiet. Mleczko pszczele oprócz tego, że pobudza owulację i zwiększa wytwarzanie pokarmu, to znacznie też powiększa liczbę plemników oraz ich ruchliwość. Jego spożywanie zmniejsza ryzyko przedwczesnego porodu i wpływa korzystnie na rozwój płodu.
Naukowcy stwierdzili, że mleczko pszczele może być stosowane na impotencję, niepłodność oraz znaczne zwiększenie poziomu hormonu luteinizującego. Tę właściwość można przypisać działaniu mleczka pszczelego na ośrodkowy układ nerwowy.Ferrari -
Kaska1985
Zgadza się dieta to klucz ! Ale moj facet je bardzo zdrowo uwielbia surowki ryby owoce Morze kraby osmiornice ale ; Pali papierosy a to jest walka z wiatrakami.... Byc moze wyniki sie poprawia ... Ale przez te fajki pewnie nie uda mi sie w tym cyklu .... I musimy walczyć dalej.... Dobrze ze otwiera papę i wrzucam mu kilka tabletek do środka hihi i .... Nie kwiczy !
A słyszałyście ze przy złych wynikach nasienia nalezy unikać zupek z paczki i zagęszczonych sosów mąką?
No nic trzymajcie kciuki owulacja zbliża sie w ten weekend ;-/
Obym znow nie miała wszystkich możliwych objawów ciążowych i na koniec ..@ ahaha Oh juz mam dosyćFerrari -
Drica ja nie wiem jak to z fajkami. Ja mam mnóstwo kolegów co jednego papierosa od drugiego odpalają i płodzą po 2 czy 3 dzieci. Chyba ze to nie ich . Na innym wątku dziewczyny piszą ze fajki i alkohol to pół biedy najgorsze przegrzewanie jąder.
Ania, jak testowanie?? To dzisiaj!! -
Ania, a to termin miesiaczki? Robilas bete? Nawet jak wyjdzie negatywny to trzeba probowac dalej - nawet przy wzorowych parametrach u kobitki i faceta szansa na ciaze w cyklu to 25%. Przy IUI chyba ciut wiecej, dlatego trzeba probowac az sie w koncu trafi trzymam kciuki mimo wszystko
-
Anuśka ja też trzymam kciuki! Mocno mocno!
MI przez infekcje system wyznaczył owu w 8 dniu cyklu, w życiu tak nie miałam
a testy owu negatywne, to w sumie dobrze bo mąż wyjechał i jak wróci to wtedy dostane owu
dzięki za info o tym mleczku, muszę kupić chociaż mąż się wczoraj śmiał że niedługo będzie lekomanem
Z tymi zupami z paczki to akurat prawda, w ogóle dieta jest mega ważna, jestem dietetykiem tak w ogóle więc odżywiamy się prawidłowo, ale cóż, trzeba poczekać
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Hej kochane beta 7,45 - jest to 12/13 dpo oraz 14 dzień po IUI - 1-2 dni przed @
prog 6,6 wiec niski ale mam wzisc wiecej dupka
w sobote powtórka
i jesli przetrwamy weekend to w poniedziałek takze 3 najwazniejsze dni poki co
narazie podchodze do tego chłodno i dystansem
dzieki za kciukiLucek475, strawberry, ciekawa87, ka_tarzyna lubią tę wiadomość
-
Kaska1985
Oczywiście fajki to myśle ze faktycznie masz racje ... Jestem żywym przykładem ... Moj ex maz palił jak (...) i mamy razem 2 dzieci ... Malzenstwo sie rozpadło bo ... Zrobił kolejne ale na boku ... Porzucił ta dziewczynę tez !
10 lat byłam sama z dziećmi poznałam wspaniała osobę jestesmy ponad rok razem 8 mies starań ... I ja jestem całkowicie zdrowa ... A moj facet ktory nie ma dzieci pragniemy je miec razem i nie możemy ...
No nic dni płodne mi sie zaczynaja w weekend hmmm zobaczymy moze witaminki zadziałały .... Nast tydz badanie nasienia ... Drugie ....
Trzymam kciuki AniuFerrari -
W zasadzie poniewaz nigdy nie planowałam z byłym facetem dzieci .. Poprostu je miałam nawet nie wiem kiedy ... Poradzicie mi cos ?
Czy skoro mam 28 dniowe cykle czy to prawda ze powinnam dokładnie 14 dni przed mies " przytulać sie"? Mowię tu o słabym nasieniu... ? Lekarz kazał nam starać sie najlepiej w 14 dniu dwa dni wcześniej ...-a znowu inni mówią przy słabej spermie nie można sie za wiele kochać ... Inni ze trzeba sie kochać gdyż plemniki obumierają w mężczyźnie trzymane zbyt długo... Ja pierdziu juz jestem głupia jak ...!Ferrari -
Dziewczyny pomóżcie w interpretacji wyników nasienia, wszystko wyszło ok tylko poza normą ruchliwość:
ruch postępowy typ a+b 8%
ruch niepostępowy typ c 30%
nieruchome typ d 62%
można to jakoś poprawić suplementacją czy raczej szanse marne? jest szansa na naturalną ciążę?