Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:41
Sylwia Sylwia, Babyboom, stardust, ami87, Emma 32, Joaszo, domiszka, mała87, Ajka lubią tę wiadomość
-
Aniu - Kochani gratulacje! :*
Frytka- tak u nas patolog po mTese znalazł plemniki w tym fragmencie, w którym badał. Będziecie dzwonić do dr czy on do Was czy jak się umówiliście? Pytałaś się co dalej -jestem w tracie długiego protokołu aktualnie. Biorę wyciszacz- gonapeptyl(zastrzyki) i w następnym tygodniu mam wizytę, ale cały czas czekam jeszcze na okres...
Babyboom jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:39
Babyboom lubi tę wiadomość
Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
Dziewczyny, testowałam wczoraj i dziś - dwie kreseczki... Za mną 5 nieudanych transferów... Trafiłam tu do Was bo już praktycznie znaleźliśmy się w sytuacji niemal azoospermii... wcześniej było lepiej... rano pobiegłam na betę... Chyba zwariuję... Ze szczęścia i jednocześnie ze zmartwienia czy wszystko ok... Przecież mówili że z mrożonych oocytów szanse są znikome...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:31
Ania_84, ami87, mała87, Joaszo lubią tę wiadomość
-
Stradust gratuluje i trzymam kciuki
Emmma tulam ale to juz tak pewne ??Babyboom lubi tę wiadomość
-
Stardust - moje gratulacje
Emma - moim zdaniem musisz zrobić jutro betę, bo test nie zawsze prawdę powie:*
Dostałam okres, przyszedł tak jak miał przyjść uff. Coraz bardziej się boję tego co nas czeka... Boję się porażek, a one w tym przypadku nieuniknioneBabyboom lubi tę wiadomość
Emma i jak? Robiłaś betę? Mam nadzieję, że jednak zaskoczy - a jeśli nie tym razem to następnym - ja jestem po 5 nieudanych, a ten praktycznie nie miał szans powodzenia...
Dziewczyny, dzięki za gratulacje, ja jestem pełna obaw, czy wszystko ok.
I trzymam kciuki za wszystkie - zobaczcie, mężowi w materiale z biopsji nic nie znaleźli, same nieruchome tam były... Oddał nasienie po biopsji i kilka plemników w nim znaleźli. Nigdy tego nie zrozumiem... -
stardust to musiał być TEN zarodek
Emma i jak Kochana?
Babyboom ehh przytulam, Ty też w końcu ruszysz z kopyta. Wiesz mniej więcej kiedy możesz spodziewać się hist-laparo?stardust lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
witam was jestem tu nowa , mój mąż miał badania nasienia i wyszła azoospermia jestem załamana . Planujemy AID czy któraś z was miała ?? pozdrawiam