Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZobaczymy, dr Wolski mówił, że to, że mamy dziecko wcale nie znaczy że genetyka będzie ok:/ ale pożyjemy zobaczymy. dokładnie tak jak piszesz, byle pieroła może namieszać... ja jestem strasznie zmęczona tym ciągłym czekaniem na wyniki.
a kiedy zyzka masz wizytę u endokrynologa? bo jeśli masz w porządku lekarza rodzinnego to może powiedz mu jaka jest sytuacja to od razu Ci wypisze jakaś małą dawkę hormonów, bo potem znowu kontrolę tsh najlepiej robić po około 8 tyg. więc wszystko się wydłuża.... -
Bylam wczoraj wlasnie z tym moim tsh i z nadzieja na zrobienie wymazów, ale wszystko szlag trafił kazała zrobic ponownie tsh, bo ostatnie miałam w listopadzie i ft4 i jeszcze jeden jakiś anty tpo chyba i kazała przyjść z wynikami. I własnie aptrze, że mam już wyniki i mam TSH 1,93 ! a wczesniej 3,0! A ft4 mam 1,18 (1,0-1,6). Więc juz nie wiem,ale chyba jest ok??
nie wiem tylko o co chodzi z ta rozyczka, mam > 500 a >10 to wynik dodatni..Babyboom lubi tę wiadomość
zyzka -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki! fajnie czytać o pierwszych konkretnych sukcesach na naszym wątku!!! coś się rusza w temacie i czuje że za niedługo pojawi się wśród nasz jakaś pierwsza fasolka!!! to tylko kwestia czasu:)
My póki co od kilku miesięcy tylko czekamy przez te kuracje i to jest najgorsze bo tak to się czekało od wyniku do wyniku i jakoś leciało a teraz się dłuży:P ale jeszcze kilka tygodniu i mam nadzieje ze uda się pchnąć sprawę mTESE i oby się udało coś wydobyć bo ta myśl trzyma mnie przy życiu
tymczasem miłego weekendu Wam życzę!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Babyboom wrote:Hej Dziewczynki! fajnie czytać o pierwszych konkretnych sukcesach na naszym wątku!!! coś się rusza w temacie i czuje że za niedługo pojawi się wśród nasz jakaś pierwsza fasolka!!! to tylko kwestia czasu:)
My póki co od kilku miesięcy tylko czekamy przez te kuracje i to jest najgorsze bo tak to się czekało od wyniku do wyniku i jakoś leciało a teraz się dłuży:P ale jeszcze kilka tygodniu i mam nadzieje ze uda się pchnąć sprawę mTESE i oby się udało coś wydobyć bo ta myśl trzyma mnie przy życiu
tymczasem miłego weekendu Wam życzę!!!
zeby wiedziec czy w jedna czy w druga strone -
Hej dziewczyny, powiedzcie mi, jest szansa wykonać biopsje w tym tygodniu, czy na taki zabieg czeka sie jakiś czas na termin? Myślę chyba o tej TESE - chirurgicznej. Dowiemy sie pewnie od Bergiera we wtorek,ale może wiecie coś w tym temacie ?
Ania_84 lubi tę wiadomość
zyzka -
Maka wrote:Zyzka my czekaliśmy 2 tyg.
-
zyzka wrote:Ania jak ja mogę otworzyć to zdjęcie ?? otwiera mi się fotosik ale strona główna..
http://images70.fotosik.pl/573/101fd9ab6ddfe879med.jpg -
Tak tez zrobiłam od razu,ale neistety słabo widać, część się domyśliłam i widze już, że to szczepienie wzwb , grupę krwi, czas krzepnięcia, morfologię i chyba glukoza? Sód , potas i coś jeszcze? badanie ogólne tylko czego? Juz widze, ze tego antygenu nie ma i Hbs..zyzka
-
szczepienie wzwb , grupę krwi, czas krzepnięcia, morfologię , glukoza na czczo ,jonogram- Sód , potas i wapn , badanie ogólne moczu
no i wirusowka antygen HbSAG, Przeciwciała HbS,HbC, HBV , HIV, VDRLWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 15:54
-
zyzka wrote:Kurcze a obiecałam mu, że już nie będą go kłuć oprócz WZWB ...
zyzka lubi tę wiadomość
-
zyzka wrote:no tak to oczywiste:D Kochany jest,bo caly czas powtarza, ze moga mu nawet ucho odciąć i ciąć ciało wzdłuż, żeby tylko miał dziecko:)
zyzka lubi tę wiadomość
-
Ania co byś zrobiła na naszym miejscu,bo bije się z myślami teraz, podchodzić tu w Krakowie do TESE i jak tu nic nie wyjdzie to jechac do novum? Czy od razu jechac do novum i tam robic wszystko wraz z zaplodnieniem? Mnie troche przeraza czas oczekiwania na to mtese, kuracja 3 miesiace,potem przerwa i dopiero zabieg...?zyzka