Dziewczyny, które zafasolkowały :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kittykate wrote:Zielony kropek na święta!!!! Chyba sie udało!!!! Tak bardzo sie cieszę i boje czy wszystko będzie ok!!!!????
-
Dziewczyny, dziękuję za ten wątek i za Wasze wspierające wpisy. To dopiero nasz 4 cs (jeszcze nie zakończony), ale u męża wykryto żylaki. Musi iść na badanie nasienia, ale nie liczę by było w normie. Strasznie się boję wyroku... Nie wyobrażam sobie, byśmy mogli nie mieć dzieci!
Ale jak widać cuda się zdarzają i to całkiem nie tak rzadko Natura jest zagadkowa, nieprzewidywalna i piękna Mam nadzieję dzięki Waszym historiomkittykate, turkawka, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Orientuje się ktoś może czy przy słabych parametrach nasienia tzn morfologia i ilość plemników, ryzyko powstania wad u dziecka, albo poronień jest większe czy skoro juz doszło do zapłodnienia to był to dobry plemnik?"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
u nas 1% prawidlowych, ilosc ponizej 3mln, w 11cs wydarzyl sie CUD bo inaczej tego nie mozna wytlumaczyc, w pn odbieram drugi wynik bety, a 18 mam wizyte, tez wierze ze to byl super plemnik, ale w zwiazku diagnoza lekarzy ze jedyna szansa to invitro to sie martwie, zeby bylo ok, Borgndess wielkie Gratulacje!!
kapturnica, Ania_84, paaulla84, Daisy, BATTINKA, kiti, Fedra, eta, Nina86 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:u nas 1% prawidlowych, ilosc ponizej 3mln, w 11cs wydarzyl sie CUD bo inaczej tego nie mozna wytlumaczyc, w pn odbieram drugi wynik bety, a 18 mam wizyte, tez wierze ze to byl super plemnik, ale w zwiazku diagnoza lekarzy ze jedyna szansa to invitro to sie martwie, zeby bylo ok, Borgndess wielkie Gratulacje!!