Dziewczyny, które zafasolkowały :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też mogę się pochwalić, że zaszłam w 5 cyklu mimo kiepskiego nasienia. Mąż miał tylko 2% plemników o ruchu szybkim postępowym i 18% o ruchu wolnym postępowym. Myślałam, że to kiepski wynik ale profesor, który zajmuje się niepłodnością powiedział, że ciąża to kwestia czasu i miał rację suplementowałam męża Fertilmanem i mąż skończył zaledwie 1,5 opakowania jak okazało się, że jestem w ciąży. Powodzenia i nie poddawajcie się
kiti, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Profertil jest drogi dziewczyny moj tez ma slabe wyniki bo ruch postepowy tylko 15% ale zamiast placic 200 zl za profertil sama skomponowalam takie tabletki jak sa w skladzie i place za nie polowe mniej i sa w wiekszych dawkach morfologia z 4% skoczyla do 7% ruch poprawil sie narazie tylko o 2% ale walcze dalej...
Super, gratuluję świetnych wyników ja juz zamówiłam Profertil właśnie i poprzygladam się co zdziała przez 3 miesiące. Pewnie i tak ważniejszye w całym tym procesie jest zmiana trybu życia, no i na tym polu my niestety mamy dużo do zrobienia :]Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:do świetnych daaaleka droga... póki co tylko morfologia jest ok, ruch klęczy.... życzę powodzenia
Morfologie najciężej podnieść do góry, wiec naprawdę nie jest źle
Będzie dobrze, trzymam kciukiSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:A gdzie zamawialyscie profertil?moj brał androvit, mace i l karnityne i morfologia z 3 spadła na 1, koncentracja, liczba i żywotność tak samo w dół, tylk ruchliwość jest super, ale wcześniej tez była bardzo dobra...
FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u nas z morfologia 1% wynik testu pozytywny, wiem, ze jeszcze moze rożnie byc, ale udało sie i ciaza była wielkim szokiem bo na razie przygotowywaliśmy sie do leczenie i ewentualnie inseminacji... Dodam ze maz brał professional ale to juz było chyba po fakcie:) trzymam za Was kciuki:)
Ania_84, sylwiaśta159, kiti, Anja89, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FasUla jeszcze raz tutaj gratuluję! Ogromnie się cieszę! Teraz musi być wszystko dobrze
My też mieliśmy plany na kolejny cykl, umówione badanie nasienia i na to się nastawialiśmy Prawdą jest, że dziecko przychodzi w najmniej spodziewanym momencie
Mam nadzieję, że lada chwila i reszta dziewczyn będzie się chwalić tutaj radosną nowiną -
nick nieaktualnySylwiasta ruchliwość bardzo dobra, ilośc fatalna ok 3,9 koncentracja z tego co pamietam i chyba 24 ilośc, a norma od 39...
Także mysle ze to pocieszające:) ogólnie była oligoteratospermia....wiem ze moze byc rożnie ale pocieszające jest to na pewno dla innych ze mozna zajsc i dlatego pisze bo sama byłam długo załamanasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Ten watek jest po prostu zbawienny:) Cieszę się ogromnie waszymi ciążami i mam cichutką nadzieję, ze może i nam się uda! Rośnijcie zdrowo
Nie chce i nigdy nie porzucę tej nadziei, będę walczyć do ostatnich sił, mąż na razie tylko z mojego przepisu zaczyna suplementację salfazinem i androvitem -
Może ja się po cichu pochwalę 10 mln plemników w 1 ml, morfologia 0%, 4 pozytywne testy ciążowe:)mam nadzieję żę wszystko skończy się dobrze:)
Ania_84, urocza, Anja89, muszynka, Sanna, kiti, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wrote:Może ja się po cichu pochwalę 10 mln plemników w 1 ml, morfologia 0%, 4 pozytywne testy ciążowe:)mam nadzieję żę wszystko skończy się dobrze:)
-
Dziękuję dziewczyny, cieszę się, ale na razie umiarkowanie..Mój miał morfologie praktycznie 0 % i to mnie martwi, a wiadomo jak to w takich przypadkach bywa.... bety nie robię, za 2 tygodnie mam lekarza i zobaczymy co dalej mam nadzieję że będzie dobrze;)Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc