X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Dziewczyny, które zafasolkowały :)
Odpowiedz

Dziewczyny, które zafasolkowały :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mogę się pochwalić, że zaszłam w 5 cyklu mimo kiepskiego nasienia. Mąż miał tylko 2% plemników o ruchu szybkim postępowym i 18% o ruchu wolnym postępowym. Myślałam, że to kiepski wynik ale profesor, który zajmuje się niepłodnością powiedział, że ciąża to kwestia czasu i miał rację;) suplementowałam męża Fertilmanem i mąż skończył zaledwie 1,5 opakowania jak okazało się, że jestem w ciąży. Powodzenia i nie poddawajcie się;)

kiti, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość

• smerfetka82 Nowa

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy wciąż na swój cud - ale jak tu zaglądam to na nową wierzę, że mogę mieć nadzieję

smerfetka82
  • Kokaina Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas morfologia na poziomie 1% :( Mój M. tez niedługo zaczacznie brać Profertil, ginka powiedziała, że potrafi czynić cuda.

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:00

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Profertil jest drogi dziewczyny moj tez ma slabe wyniki bo ruch postepowy tylko 15% ale zamiast placic 200 zl za profertil sama skomponowalam takie tabletki jak sa w skladzie i place za nie polowe mniej i sa w wiekszych dawkach :) morfologia z 4% skoczyla do 7% ruch poprawil sie narazie tylko o 2% ale walcze dalej...

Super, gratuluję świetnych wyników :) ja juz zamówiłam Profertil właśnie i poprzygladam się co zdziała przez 3 miesiące. Pewnie i tak ważniejszye w całym tym procesie jest zmiana trybu życia, no i na tym polu my niestety mamy dużo do zrobienia :]

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:01

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    do świetnych daaaleka droga... póki co tylko morfologia jest ok, ruch klęczy.... :( życzę powodzenia :)

Morfologie najciężej podnieść do góry, wiec naprawdę nie jest źle :)
    Będzie dobrze, trzymam kciuki :)

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie zamawialyscie profertil?moj brał androvit, mace i l karnityne i morfologia z 3 spadła na 1, koncentracja, liczba i żywotność tak samo w dół, tylk ruchliwość jest super, ale wcześniej tez była bardzo dobra...

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    A gdzie zamawialyscie profertil?moj brał androvit, mace i l karnityne i morfologia z 3 spadła na 1, koncentracja, liczba i żywotność tak samo w dół, tylk ruchliwość jest super, ale wcześniej tez była bardzo dobra...
    FasUla, Profertil ja zamawiałam na allegro z apteki z Lublina- dobra cena była, od razu zamówiliśmy na 3 miesiące bo tak się najbardziej opłaca. Oni cały czas wystawiają, więc możesz zerknąć, no i dostawa ekspresowa była :)

FasUla lubi tę wiadomość

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u nas z morfologia 1% wynik testu pozytywny, wiem, ze jeszcze moze rożnie byc, ale udało sie i ciaza była wielkim szokiem bo na razie przygotowywaliśmy sie do leczenie i ewentualnie inseminacji... Dodam ze maz brał professional ale to juz było chyba po fakcie:) trzymam za Was kciuki:)

Ania_84, sylwiaśta159, kiti, Anja89, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasula Gratulacje spokojnej ciazy :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:01

• Anja89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla jeszcze raz tutaj gratuluję! Ogromnie się cieszę! Teraz musi być wszystko dobrze :)

My też mieliśmy plany na kolejny cykl, umówione badanie nasienia i na to się nastawialiśmy :) Prawdą jest, że dziecko przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :)

Mam nadzieję, że lada chwila i reszta dziewczyn będzie się chwalić tutaj radosną nowiną :)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta ruchliwość bardzo dobra, ilośc fatalna ok 3,9 koncentracja z tego co pamietam i chyba 24 ilośc, a norma od 39...
    Także mysle ze to pocieszające:) ogólnie była oligoteratospermia....wiem ze moze byc rożnie ale pocieszające jest to na pewno dla innych ze mozna zajsc i dlatego pisze bo sama byłam długo załamana

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten watek jest po prostu zbawienny:) Cieszę się ogromnie waszymi ciążami i mam cichutką nadzieję, ze może i nam się uda! Rośnijcie zdrowo :)
    Nie chce i nigdy nie porzucę tej nadziei, będę walczyć do ostatnich sił, mąż na razie tylko z mojego przepisu zaczyna suplementację salfazinem i androvitem

74di4z174lr410ce.png
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ja się po cichu pochwalę:) 10 mln plemników w 1 ml, morfologia 0%, 4 pozytywne testy ciążowe:)mam nadzieję żę wszystko skończy się dobrze:)

Ania_84, urocza, Anja89, muszynka, Sanna, kiti, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
  • Lili87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cocosowa - na pewno wszystko skończy się dobrze! Trzymam kciuki za spokojny przebieg :)

Dziewczyny a myślicie, że Fertilman może coś podziałać w przypadku przeciwciał przeciwplemnikowych w nasieniu?

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cocosowa wrote:
    Może ja się po cichu pochwalę:) 10 mln plemników w 1 ml, morfologia 0%, 4 pozytywne testy ciążowe:)mam nadzieję żę wszystko skończy się dobrze:)
    Po cichu gratuluje chyba jednak przestarszyly sie in vitro :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cocosowa cudowne wieści! Gratuluję i będę się modlić żeby wszystko było dobrze :)

svchvfxmiau6k2p0.png
  • cocosowa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, cieszę się, ale na razie umiarkowanie..Mój miał morfologie praktycznie 0 % i to mnie martwi, a wiadomo jak to w takich przypadkach bywa.... bety nie robię, za 2 tygodnie mam lekarza i zobaczymy co dalej ;) mam nadzieję że będzie dobrze;)

Starania od 06.2014
    Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
    28.07.2015 *11tc
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ