Profertil kto z was stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, u nas morfologia wynosiła 3%, a ruch postępowy zaledwie 15%, z czego u mnie jeden jajowód niedrożny.
3 mies + jeden listek mąż brał Profertil, do tego zero alkoholu, papierosów, dużo ruchu i zwracanie uwagi na nieprzegrzewanie i........
dziś 5tcmój groszek rośnie. Warto !
Asia_88, soleil, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój narzeczony przy morfologi 4,6 zaczął właśnie pierwszy cykl (akurat z pierwszym dniem mojego cyklu zaczął brać więc łatwo będzie mi odliczać ile bierze) Po nowym roku idziemy na kontrole czy coś się polepszyło.
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm)
21.05 - Ovitrelle -
Kurcze, dziewczyny, jak tak czytam, nie przesadzajcie z tymi suplementami!
Taki Profertil to ma 800 mcg kwasu foliowego, czyli 400% dziennej normy. Dokładać do tego jeszcze dodatkową tabletkę kwasu foliowego to uważam za dużo.
U nas po jakimś miesiącu brania AndroVitu (podczas czekania na wizytę) androlog skrytykował, że słabe, żeby kupić profertil i po kolejnym ok. miesiącu najbliższa owu zakończyła się dwoma kreskami.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
U nas dokładnie po 9 tyg stosowania leku, ograniczeniu alkoholu i cwiczeniach 2 razy w tygodniu wyniki poprawiły się diametralnie.
Ilość - wzrosła o 42 mln, ruch całkowity o 7%, morfologia o 4% (było 2%, jest 6%).
W naszym przypadku podziałał i aktualnie jestem w 8 tyg ciąży.nadia199191, sylwia80, Angela* lubią tę wiadomość
marina9985 -
Dziewczyny napawacie nadzieją tymi informacjami o ciąży
Mój dopiero tydzień bierze ale fertilman plus i mam nadzieję, że też już niebawem ujrzę dwie kreski. Trzeba wierzyć że suplementy działają
-
marina9985 wrote:U nas dokładnie po 9 tyg stosowania leku, ograniczeniu alkoholu i cwiczeniach 2 razy w tygodniu wyniki poprawiły się diametralnie.
Ilość - wzrosła o 42 mln, ruch całkowity o 7%, morfologia o 4% (było 2%, jest 6%).
W naszym przypadku podziałał i aktualnie jestem w 8 tyg ciąży.
A jakie u Was był problem? -
sylwia80 wrote:to brzmi bardzo optymistycznie.
A robiliście jakieś dodatkowe badania czy tylko nasienia plus morfologia ?
Maz robił wszystkie badania genów i dna i fragmentacji plemnika wszystko co mozliweposiew , krew no wszystko ...
Maz moj jest caly przebadany hehe