Profertil kto z was stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, u nas morfologia wynosiła 3%, a ruch postępowy zaledwie 15%, z czego u mnie jeden jajowód niedrożny.
3 mies + jeden listek mąż brał Profertil, do tego zero alkoholu, papierosów, dużo ruchu i zwracanie uwagi na nieprzegrzewanie i........
dziś 5tc mój groszek rośnie. Warto !Asia_88, soleil, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój narzeczony przy morfologi 4,6 zaczął właśnie pierwszy cykl (akurat z pierwszym dniem mojego cyklu zaczął brać więc łatwo będzie mi odliczać ile bierze) Po nowym roku idziemy na kontrole czy coś się polepszyło.
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Kurcze, dziewczyny, jak tak czytam, nie przesadzajcie z tymi suplementami!
Taki Profertil to ma 800 mcg kwasu foliowego, czyli 400% dziennej normy. Dokładać do tego jeszcze dodatkową tabletkę kwasu foliowego to uważam za dużo.
U nas po jakimś miesiącu brania AndroVitu (podczas czekania na wizytę) androlog skrytykował, że słabe, żeby kupić profertil i po kolejnym ok. miesiącu najbliższa owu zakończyła się dwoma kreskami.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
U nas dokładnie po 9 tyg stosowania leku, ograniczeniu alkoholu i cwiczeniach 2 razy w tygodniu wyniki poprawiły się diametralnie.
Ilość - wzrosła o 42 mln, ruch całkowity o 7%, morfologia o 4% (było 2%, jest 6%).
W naszym przypadku podziałał i aktualnie jestem w 8 tyg ciąży.nadia199191, sylwia80, Angela* lubią tę wiadomość
marina9985 -
Dziewczyny napawacie nadzieją tymi informacjami o ciąży Mój dopiero tydzień bierze ale fertilman plus i mam nadzieję, że też już niebawem ujrzę dwie kreski. Trzeba wierzyć że suplementy działają
-
marina9985 wrote:U nas dokładnie po 9 tyg stosowania leku, ograniczeniu alkoholu i cwiczeniach 2 razy w tygodniu wyniki poprawiły się diametralnie.
Ilość - wzrosła o 42 mln, ruch całkowity o 7%, morfologia o 4% (było 2%, jest 6%).
W naszym przypadku podziałał i aktualnie jestem w 8 tyg ciąży.
A jakie u Was był problem? -
sylwia80 wrote:to brzmi bardzo optymistycznie.
A robiliście jakieś dodatkowe badania czy tylko nasienia plus morfologia ?
Maz robił wszystkie badania genów i dna i fragmentacji plemnika wszystko co mozliwe posiew , krew no wszystko ...
Maz moj jest caly przebadany hehe