test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziękuje. Trzymajcie kciuki. Jeszcze tylko anestezjolog i idę. Asik może to i lepiej przynajmniej będziemy wiedziały że wszystko jest ok w środku.
asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ja już po i jestem w domu. Było spoko, nie ma się czego bać Tylko teraz mamy się wstrzymać 6 tygodni od
asik13 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Dzięki dziewczyny.
Dzwoniłam dziś do lekarza coś tam pobrali do badań ale bardzo mało tego było i raczej to nie powinno było być powodem nie udanych inseminacji. Wszystko jest ok. Za trzy tygodnie wyniki. Mam L4 do końca tygodnia choć nie chciałam. Mam się oszczędzać. I moja pani dr powiedziała że wystarczy 3 tygodnie wstrzymywania, więc następny cykl walczymy dalej. Ja się cieszę że to zrobiłam teraz wiem że wszystko w środku mam czyste.asik13 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem tak dumna z synka, był tak dzielny, po kłuciach czterech popłakał trochę i było już ok. Teraz obserwuję czy będzie reakcja po szczepieniu typu gorączka itd. Jak na razie jest ok. Leoś waży już 5880 gram, wczoraj miał dwa miesiące.
asik13, Aneczka34 lubią tę wiadomość
-
morganaa Ty też masz majowe małżeństwo... wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dużo, dużo, dużo miłości
Ja 12 maja miałam 5 rocznicę ślubu... i też liczyliśmy, że do tego czasu będziemy mieli chociaż jedno dzieciątko a tu....
morganaa lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj DZIEŃ MATKI
ewa81 to Twój pierwszy dzień matki... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!
A pozostałym dziewczyną, jak i sobie życzę żeby to był ostatni dzień matki bez dzidziusia na rękach... trwajmy dalej w staraniach i oby owocnych...
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Asik dziekuję za życzenia . Jest to niesamowite uczucie być mamą i tego też Wam bardzo życzę
Asik i Morgana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 08:46
asik13 lubi tę wiadomość
-
Morgana, Asik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ja mam w czerwcu czuję to samo
Ewa wszystkiego najlepszego, to jak pisze Asik pierwszy raz i teraz już tak będzie co rokasik13, ewa81 lubią tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017