test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam ale nie zapomniałam o Was. Powiem Wam, że ostatnio żyję nie swoim życiem, problemy rodzinne ale szkoda o tym gadać. Jedyny plus tego, że nie myślę o własnych problemach ale w lipcu czeka mnie ta histeroskopia i znowu wszystko zacznie się od nowa, chyba? bo mój mąż zaczyna mnie ostatnio wkurzać, uważa, że lekarze tylko wyciągają pieniądze a i tak nam nie pomogą, jak ma być dziecko to będzie. Lili a jak u Ciebie sytuacja z mężem?
Aneczka cieszę się, że wszystko u Ciebie odbyło się dobrze na pewno będę Cię wypytywać o tą histero jak przyjdzie mój czas. A jak się teraz czujesz jakieś dolegliwości?
Asik a ty kiedy testujesz? Trzymam kciuki z całych sił
Ewcia jak się chowa synuś?
Morganaa może akupunktura okaże się strzałem w dziesiątkę.asik13 lubi tę wiadomość
-
doncia82 wrote:Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam ale nie zapomniałam o Was. Powiem Wam, że ostatnio żyję nie swoim życiem, problemy rodzinne ale szkoda o tym gadać. Jedyny plus tego, że nie myślę o własnych problemach ale w lipcu czeka mnie ta histeroskopia i znowu wszystko zacznie się od nowa, chyba? bo mój mąż zaczyna mnie ostatnio wkurzać, uważa, że lekarze tylko wyciągają pieniądze a i tak nam nie pomogą, jak ma być dziecko to będzie. Lili a jak u Ciebie sytuacja z mężem?
Aneczka cieszę się, że wszystko u Ciebie odbyło się dobrze na pewno będę Cię wypytywać o tą histero jak przyjdzie mój czas. A jak się teraz czujesz jakieś dolegliwości?
Asik a ty kiedy testujesz? Trzymam kciuki z całych sił
Ewcia jak się chowa synuś?
Morganaa może akupunktura okaże się strzałem w dziesiątkę.
Śmiało
Ja przeszłam to ok. Po wybudzeniu nic nie bolało, nic się nie działo. Ten szpital to pełen profesjonalizm.
Tylko jedna rzecz mnie męczy tzn plamienia. Miałam się oszczędzać nawet dostałam L4 od 16 do 19 ale ja tak nie umiem. Teraz u mojego w firmie jest sezon więc mu jeździłam pomagać. No i chyba trochę przegięłam bo moja pani dr mówiła że do 10 dni może się to ciągnąć a ja mam to do dziś. Postaram się w tym tygodniu trochę odpocząć i jak się nie uspokoi to do niej zadzwonię.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Wczoraj robiłam betę i to był właśnie wynik... dzisisj jest dokładnie 14dni po IUI około 13dni po owulacji...
w niedziele ból brzucha, skurcze i przez kilka godzin lekkie brudzenie... położna stwierdziła ze ta beta była za wczesnie zrobiona bo niedzielne anomalia wskazuja na zagnieżdżenie...
Szczerze to juz nie wiem co mam myśleć...
-
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale dużo się u mnie dzieje ostatnio - bliska koleżanka w ciąży, mój awans w pracy, śmierć córki od mojej przyjaciółki - tragedie przeplatają się ze szczęściem.Chyba przez to wszystko dosatałam okres w 25 dc... Zaczęło się od plamień, a teraz mam bardzo dziwne krwawienie - skąpe, ale jakby stara brunatna krew z "wątróbką" - sorry za opis...
Doncia jeśli chodzi o mojego męża, to zakończyliśmy etap sterydów... miał ostatnio przełom, bo sam od siebie powiedział, ze jak do września nic nie zaskoczy, to w październiku/listopadzie robimy iui... zobaczymy co z tego wyniknie...
A jak tam u Was dziewczyny? Powiem Wam, że z dzieckiem czy bez musimy cieszyć się każdą minutą życia, bo to wszystko jest bardzo ulotne ;( Bądźmy szczęśliwe, ot tak po prostuasik13, doncia82 lubią tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Dokładnie tak Lili cieszmy się każdą chwilą inni mają jeszcze gorzej. Lili ja ostatnie cykle też miewam skrzepy mój lekarz twierdzi że może to być spowodowane moim polipem. Boję się żeby nie okazało się że mam endometrioze no ale muszę czekać do lipca. Teraz szczepie się na wzw B. Miłego dnia dziewczyny
-
nick nieaktualnyHej
Lily gratulacje awansu . Bardzo mi przykro z powodu śmierci córki przyjaciółki. To ile miała lat i co się stało, że nie żyje?
Doncia będziesz miała laparo, żeby sprawdzić, czy masz endometriozę?
Ciekawe kiedy okres do mnie zawita, parę razy miałam takie uczucie, jakby okres miał przyjść. Chciałabym, żeby ta ciąża spowodowała, żeby nie mieć bolesnych miesiączek. Niektóre kobiety tak mają po ciąży.