test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Lily to Ci współczuję....nadal masz plamienia?
Morgana ale czas leci.....już 17 tydzień
A mój Leoś dopiero teraz zaczął od niedawna zaczął chodzić, jeszcze chodzi niepewnie ale w końcu
Ewa poczekaj aż się rozkręci czas leci, moja ciąża też, ale przyznam, że czuję się w niej rewelacyjnie - brzuch rośnie powoli, waga stoi w miejscu, nic mnie nie męczy poza chodzeniem po schodach
kurcze, Leoś już taki duży, a jeszcze nie dawno czekałyśmy wszystkie na wieści z porodówki od Ciebie
Asik jak tam? co u Was? jak mąż?
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Świetnie, że tak dobrze się czujesz w ciąży Morganaa . Ciąża to piękny stan, nie mając na myśli dolegliwości ciążowych, ale ten brzuszek jest taki fajny
Martwi mnie Asik, że w ogóle się nie odzywa ...mam nadzieję, że u nich wszystko ok..
mam nadzieję, że u Asik wszystko ok - z nią, dzieckiem i mężem.
Ja dziś poczułam pierwsze, lekkie kopniaki niesamowite uczucie -
nick nieaktualny
-
Kancia nic tylko się cieszyć! Są szanse, że kolejne kuracje przyniosą jeszcze większy spadek.
Mimo wszystko polecam częściej się starać już teraz, bo podobno mimo, że są dalej te przeciwciała, to po encortonie są słabsze, więc są większe szanse na uzyskanie ciąży
Jakie dawki bierze Twój mąż?
Powodzenia!25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Kancia fajnie, że spada. U mojego po encortonie nie było poprawy, trzymam na Was kciuki
Lily a co u Was - jak mąż i plan leczenia?
My wczoraj mieliśmy połówkowe - nasz Synek waży 400 g i jest zdrowy kamień z serca do wczoraj nie znaliśmy płci dziecka, także wczoraj był wyjątkowy szczęśliwy dzień dla nas a dziecko to mały rozrabiaka - potrafi w brzuchu dokazywać
Bardzo bym chciała, żeby już niedługo każda z Was mogła poczuć to co ja i Ewa wcześniej
Asik a Ty jak tam? daj chociaż znak, że wszystko ok trzymam za Was kciuki -
Dziewczyny... daje znak ale nie do końca, że jest wszystko ok...
Przepraszam, że się nie odzywałem ale było mi bardzo ciężko...
Moja malutka ma bardzo mały przyrost wagi i wzrostu... niestety muszę się przygotować na to, że będzie wcześniakiem... Ale co tam, damy radę... musimy...
-
asik13 wrote:Dziewczyny... daje znak ale nie do końca, że jest wszystko ok...
Przepraszam, że się nie odzywałem ale było mi bardzo ciężko...
Moja malutka ma bardzo mały przyrost wagi i wzrostu... niestety muszę się przygotować na to, że będzie wcześniakiem... Ale co tam, damy radę... musimy...
Kochana,wszystko będzie dobrze a dlaczego wczesniakiem? -
nick nieaktualnyAsik...cały czas pod górkę macie. Ale tym razem musi być dobrze! Trzymam za Was mocno kciuki ! Tu jest wątek matek, które miały hipotrofię płodu i maleństwa nawet jak nie dotrwały do końca ciąży, to były w inkubatorze, przybierały na wadze i są zdrowymi dziećmi. Oby jak najdłużej Maleństwo było w Twoim brzuszku. W którym tygodniu ciąży jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 12:27
-
asik13 wrote:Dziękuję Wam bardzo...
U nas 22 tc, ale walczymy jak najdłużej się da...
Dla małej wszystko...
wiadomo, że wszystko dla Małej, takie maleństwo jeszcze, bardzo wiele Was w życiu nieszczęść spotkało - przykro mi, ale wierzę, że wszystko dobrze się skończy.
Na bank już przeczytałaś wszystko o co można na temat waszej przypadłości, ja na szybko sprawdziłam, ale tak jak Ewa piszę większość dzieci potem się normuję, także wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się dwupaku najdłużej jak się da, trzymam kciukiasik13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny