test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i niestety u nas też lipa wieczorem pojawił się śluz z krwią - także jutro pewnie zacznie się @ Bardzo pechowo u nas ostatnio mogłam się tego spodziewać, bo od 2 dni chodzę i wyżywam się na mężu nie wiadomo za co, a teraz wzięłam ciepły prysznic i pije czerwone wino - także wasze zdrowie
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedz. To nic z tego, że z krwi nie wychodzi a z nasienia tak.
My czekamy na wyniki hormonów i posiewu.
Załamać już się można tym wszystkim.
Na testowanie to się nawet nie nastawiam, bo co miesiąc straszne rozczarowanie.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Donica nie robiliśmy jeszcze z nasienia, czekamy na wyniki przeciwciał z krwi. U nas główny problem to ruchliwość i ostatnio mało żywych plemników.W środę powinnismy mieć wszystkie wyniki hormonów i przeciwciał i czekamy jeszcze na wynik posiewu na ueroplasmę i mycoplasmę.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia ty zaraz bedziesz rozakowana )
Dziewczyny kochane przykro mi ale jak pierwsza wizyta wciqz przed wami to jest jeszcze tyyyle szans glowa do gory!
Ja przyznam sie ze zalamalam sie. Oswajam sie z tym ze nigdy nie bede miala dzieci. Nie wierze w sukces. Po te zarodki ktore mam wroce zeby nie zostaly w lodowie. Pro forma. I koncze starania i te tortury na tarczy