test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu zaś przeziębienia...normalnie fala jest. Współczuję dziewczyny, kurujcie się i szybkiego powrotu do zdrowia życzę !
U mnie trzeci dzień boleści w postaci kłucia w szyjkę. Dla mnie to jest horror, to tak boli, wczoraj aż łzy mi poleciały. Nie wiem jak to wytrzymam psychicznie i fizycznie.
Doncia, może jeszcze za wcześnie na test. Trzymam kciuki, żeby się to zmieniło.
Teściów mam super. -
Ja dziś idę na wizytę do dr M (załapałam się na ostatni termin przed jego urlopem). Muszę uciec przed 13.00 z pracy. Ciekawe co powie. Może ruszy coś z tą inseminacją, w końcu TSH poniżej 2
. Trzymajcie kciukasy.
ewa81 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Doncia a jakikolwiek cień na teście widać? Może jest za wcześnie... mi lekarz po inseminacji kazał zrobić test 14 dni później... fakt że ja wtedy byłam przeziębiona i żeby móc się leczyć musiałam go zrobić wcześniej... dlatego zrobiłam test 11 dni po inseminacji popołudniu i był mało widoczny cień... na następny dzień beta wynosiła 24,010. Tak więc z własnego doświadczenia uważam, że za wcześnie żeby test był pozytywny.
Aneczka powodzenia na dzisiejszej wizycie. Trzymam kciuki. Daj znać po...
Ewa życzę Ci jak najmniej dolegliwości bólowych na końcówce. Trzymaj się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:03
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Nie ma żadnego cienia już się z tym pogodziłam że się nie udało jestem rozczarowana i trochę zła bo nie opuszcza mnie myśl że ta inseminacja była zrobiona zbyt późno 2 doby po pozytywnym teście owulacyjnym następnym razem nie zgodzę się tak późno. Ewa dasz radę jesteś już bliziutko mety a jak Ci będzie źle to pisz do nas. Aneczka trzymam kciuki.
-
nick nieaktualny
-
Doncia,co prawda moja siostra nie miała problemów z zajściem,ale jej testy wychodzimy negatywne pomimo tego że już wiedziała,że jest w ciąży. Także dopóki nie będziesz miec bety to bierz i nie trać nadziei. Ja w ogóle nie robię sikancow juz od prawie roku,tylko beta.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nie - ja sluszlam o takim przypadku ze dziewczyna juz serduszko na usg widziala a test negatywny - to dopiero akcja ! Tylko beta prawde powie.
Ja mam prace biurowa siedze i pije herbata za herbata ziolowa na pecherzmoze przy okazji przeplucze
)) bo tak to mam tylko czarna a na zurawine nie moge juz patrzec
Dzis jakos slabo kojarze to fakt wiec sie nie bede przemeczac ;P
-
opu wrote:Aneczmo ja tam ni jestem tym przykladwm nigdy nie widzialam dwoch kresek nie liczac testu owulacyjnego
Opu chodziło mi o to że czytałaś takie posty.
Ale na pewno to się zmieni i się w końcu doczekaszNiedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Ja piątek dzwonię do lekrza, czy w sobotę mam zrobić betę (to będzie 13 dzień po inseminacji), bo w niedziele biorę pregnyl także chyba w sobotę. Czuję się dobrze, nie mam żadnych objawów czegokolwiek ani okresu ani ciąży.
Moja siostra nie dociekała czemu tak było, tylko że jej się udało w drugim cyklu starań i od 4 lat mamy w rodzinie Filipka, który od jakiegoś już czasu się pyta kiedy będę mieć w brzuszku dzidziucha, a mnie wtedy na płacz bierze, że nawet on już czeka
teściowie nigdy mnie nie zaakceptują i naszych wyborów, bo oni wiedzą najlepiej przecież. na początku nic żeśmy nie mówili o problemach, bo oni mają bardzo konserwatywne poglądy, ale coś w nas pękło w końcu i mąż powiedział, powiedział też, że to w zasadzie on ma problem, poprosiliśmy o kasę, a oni zamiast chociaż dobrego słowa i wsparcia kazali nam jechać do Częstochowy, a teść stwierdził, że lepiej nam będzie bez dzieci, a kasę ładują w brata od męża i tylko słuchamy jak to jemu jest ciężko, jakie to on ma potrzeby. Już się staram nie przejmować nimi, mamy swoje życie, mój mąż jest za mną, a w opinii teściowej już wiem, że będę najgorszą matką, bo tylko jej metody wychowania są słuszne -
nick nieaktualny
-
Cześć jestem no i mam informacje. Lekarz powiedział że wynik tsh jest ok. I możemy zaczynać z inseminacją już w tym miesiącu. Wszystkie potrzebne badania zrobione. Przepisał clo od 3 dnia cyklu i 9-10 dnia cyklu mam przyjechać na usg. W końcu bo te wszystkie badania już mnie dobijały.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Acha jeszcze jedno, nie wiem czy was to interesuje ale w środy o 20.25 na TVN style jest program o in vitro.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017