test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Morganaa mój mąż ma test MAR na poziomie 100%, po terapii, po której zaszłam w ciążę przeciwciała nawet nie drgnęły tak więc nie wiem jak nam się udało A nie wiesz jaką dawkę bierze Twój mąż tzn. ile na opakowaniu jest napisane mg? Mój teraz ma 20mg i nie wiem czy tak niska dawka ma sens, dlatego pytam, bo zastanawiam się czy to w ogóle pomoże Miłego dnia dziewczyny25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Lily mój mąż ma dawkę na opakowaniu 5mg i po roku spadł mu MAR igg o 20%, ale wzrósł mar w klasie Iga.
Doncia ja brałam pregnyl w drugiej połowie cyklu, w niedziele brałam zastrzyk, także robiąc betę teraz na bank będzie pozytywna. Ostatnia dawka pregnylu jutro, jeśli krwawienie się nie nie rozwinie, a test dopiero w sobotę, jeśli będzie dodatni to w poniedziałek powtórka i dopiero wtedy będzie wiadomo na pewno.Lili87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No trzymamy
A ja czekam na miesiączkę i coś nie przychodzi. Jak tylko się zjawi zaczynamy, już nie mogę się doczekać. Kurcze strasznie mnie bolą od 2 dni plecy.
Nie wiem już co bardziej męczące czekanie na rozpoczęcie czy na betę.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualnyMorgana kciuki za bete !
Ja czekam na okres.
A z ciekawostek - apropo snu o dr. No to prosze ja was dzwoni do mnie wczoraj klinika pytac czy jestem w ciazy wrrrr !
Raz dzwonilo labo w sumie w 10 dniu po transferze! Toche szybko moim zdaniem, a teraz te baby ? Po co one dzwonia ?! Czy nie klamie czy jak ?
Oczywiscie mnie ten telefon troche zdolowal no ale coz -
nick nieaktualny
-
Właśnie też się zastanawiam co się dzieje bo powinnam była dostać w poniedziałek max wczoraj. A dziś dalej nie ma. Jak myślicie Pimafucin i wszystkie te antybiotyki o ile mogą opóźnić okres?Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny