zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelova23,
testosteron najlepiej maksymalnie do 9:00 rano, bo potem zaczyna spadać, z prolaktyną u kobiet wiem, że zaleca się dobę wcześniej nie uprawiać sportów (w tym także nie serduszkować ), zjeść lekką kolację do około 20:00 poprzedniego dnia, obudzić się 2 godziny przed badaniem - ale nie wiem, czy takie same zalecenia dotyczą mężczyzn. Wydaje mi się, że tak, w końcu to ten sam hormon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 13:17
Karmelova23 lubi tę wiadomość
ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualnyWitam.
Tiki gratuluje poprawy wynikow.
Moj mąż mial isc na laparoskopie zylakow 7 marca i jak pisalam przelozyl to na listopada. A w listopadzie jak wszystko bedzie dobrze idziemy rodzic, wczoraj odkryłam ze jestem w ciazy. Normalnie szok, cud i jeszcze nie wierzymy. Tyle lat staran i w koncu zaskoczylo. Wam wszystkim tez zycze takiego cudu.Ewelina85, Nuch, Ann88ann, Tiki92, Iza-K, Dori1811, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam u Was dziewczyny? Jakieś zmiany ? My 22.03 idziemy do urologa na kontrolę po zabiegu zobaczyć czy coś dal ten zabieg.. boję się cholernie. Ale i tak wątpię że coś to dało bo zylaki są widoczne tyle że mniej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nuch wrote:Tiki powodzenia!
U mnie 2dc, brzuch boli niemilosiernie. Wczoraj mialam mega zalamke, ze to wlasnie nas to spotyka... to wszystko takie niesprawiedliwe
Wiem co czujesz, najchętniej bym usiadła i upiła się z bezsilności już nie wspomnę o moim mężu ktory nawet już nie chce o tym wszystkim rozmawiać.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas pierwsze miało być rozszerzone, to napisali nam, że nie ma z czego (oczywiście subtelniej), czyli było podstawowe, wtedy zrobiliśmy też posiew, drugie zrobiliśmy podstawowe z posiewem, a teraz trzecie - chcemy podjąć próbę zrobienia rozszerzonego, również o test MAR.ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka -
nick nieaktualnyMy po wizycie. Nasz urolog jest bardzo zadowolony z wyników! Mówił że nie pamięta kiedy ostatni raz widzial tak dobrą morfologię plemnika. Cieszył się bardzo, ale powiedzial ze nie jest już wiecej Nam w stanie pomóc. Bo zrobił wszystko co mógł. Poradził Nam aby moze spróbować z naprotechnologią. Mówił tez ze jesli nie bedzie ciazy do roku od momentu operacji to zeby skorzystac z pomocy jakiejs kliniki. No i powiedzial ze ilość plemników raczej juz sie nie zmieni, może tylko minimalnie pojdzie w górę.
Jak na razie kazal Nam dalej sie starać i wyluzować. Życzył Nam wszystkiego dobrego i powiedzial na koniec ze bedzie z niecierpliwością czekać na telefon od Nas z dobrą nowiną ze sie udalo.
I tyle.
Na przyszly cykl ide do ginekologa, zapytam o drożność.Nuch, Iza-K, Karmelova23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTiki to nic tylko dzialac. My juz straciliśmy nadzieje, planow narobilam do polowy lipca a tu ciaza tsk niespodziewana ze obydwoje czujemy sie jakbysmy wpadke zaliczyli.
Powodzenia dziewczyny.Tiki92, Nuch, Ewelina85, Karmelova23 lubią tę wiadomość