X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród gdzie rodzić w Warszawie? ;)
Odpowiedz

gdzie rodzić w Warszawie? ;)

Oceń ten wątek:
  • Ukulele Nowa

Wysłany: 24 lutego, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podbijam wątek, czy ktoś może podzielić się informacjami o szpitalach i położnych:
    - Bielański
    - żelazna
    - Madalińskiego
    ?

preg.png
  • Magii Ekspertka

Wysłany: 25 lutego, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukulele wrote:
    Hej, podbijam wątek, czy ktoś może podzielić się informacjami o szpitalach i położnych:
    - Bielański
    - żelazna
    - Madalińskiego
    ?
    Ja zamierzam rodzic na Madalińskiego. Byliśmy tam na szkole rodzenia i widać że położne mają aktualną wiedzę a nie są jakieś zacofane 😅 sale są fajnie wyposażone, respektują zdanie matki na temat wszystkich zabiegów wykonywanych przy dziecku itp. Jestem pozytywnie nastawiona.

• Asia444 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wybrałam Madalińskiego, ma najlepsze opinnie teraz jako szpital w Warszawie i właśnie nowoczesne podejscie podobno.

• Ukulele Nowa

Wysłany: 11 marca, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Magii a podpisywałaś umowę z indywidualną położną może? Czy położne z dyżuru są OK?

preg.png
  • Anuncja Ekspertka

Wysłany: 31 marca, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,

Czy któraś z Was wie, jak się rodzi w Praskim? :)

preg.png
  • pp2018 Autorytet

Wysłany: 4 maja, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuncja wrote:
    Hejo,

Ja słyszałam dobre opinie, są też sale rodzinne darmowe. Popatrz sobie może na Hallo gdzie rodzić Warszawa na fb albo na opinie na stronie Rodzić po ludzku.

Anuncja, zolima26, Sagi lubią tę wiadomość

• Anuncja Ekspertka

Wysłany: 4 maja, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pp2018 wrote:
    Ja słyszałam dobre opinie, są też sale rodzinne darmowe. Popatrz sobie może na Hallo gdzie rodzić Warszawa na fb albo na opinie na stronie Rodzić po ludzku.
    Dzięki! <3

preg.png
  • Katt Ekspertka

Wysłany: 9 maja, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuncja wrote:
    Hejo,

Ja rodziłam w Praskim w czerwcu 2024. Polecam z całego serca - wspaniałe położne, mega opieka, do wyboru zestawy obiadowe 😁 to raczej mała porodówka i dzięki temu jest się pacjentką z imienia, tak samo jak Twoje dziecko a nie numerem sali

• Anuncja Ekspertka

Wysłany: 9 maja, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt wrote:
    Ja rodziłam w Praskim w czerwcu 2024. Polecam z całego serca - wspaniałe położne, mega opieka, do wyboru zestawy obiadowe 😁 to raczej mała porodówka i dzięki temu jest się pacjentką z imienia, tak samo jak Twoje dziecko a nie numerem sali

Dzięki, że napisałaś <3

preg.png
  • ola_r2024 Koleżanka

Wysłany: 16 maja, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja rodziłam w MSWiA i mega polecam.
    Super lekarze, pomocne położne, naprawdę polecam.
    W życiu bym nie pomyślała że tak dobrze może być w szpitalu.
    Miałam CC i od samego przyjęcia na izbie do wyjścia czułam się tam bardzo dobrze a byłam 6 dni. Wszyscy mega mili i pomocni.

Anuncja lubi tę wiadomość

• ralejka Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuncja wrote:
    Hejo,

Ja rodziłam w praskim i mam mieszane odczucia. Stawiłam się na izbę przyjęć w dniu porodu to od razu mi zalecili indukcję, ze względu na duże dziecko. Synek urodził się z wagą 4 kg. Mialam dobre warunki, jak to lekarze określali, ale jednak mimo to bardzo zalecali indukcję. Zgodziłam się i długo potem żałowałam. Jeśli chodzi o sam poród to położne bardzo pomocne, bardzo wspierające. No ale jednak ta indukcja i 2 dni spędzone w szpitalu przed porodem z balonikiem rzuciły duży cień i cały pobyt w szpitalu słabo wspominam...

Cudzie trwaj! 🥰

⏸️ 14.11.2023
    Beta 15.11.2023 - 512
    Beta 17.11.2023 - 1224 🔥
    👶 30.11.2023 - 8 mm okruszka 6+5
    👶 10.01.2024 - prenatalne, niskie ryzyka
    👶 06.03.2024 - połówkowe, 398 g zdrowego chłopca 🩵
    👶 lipiec 2024 r. wyczekiwany synek 🩵

👩🏻 32
    ✅️ wszystko ok
    🧔🏻 34
    ✅️ morfologia 0% ➡️ 4%
  • Anuncja Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ralejka wrote:
    Ja rodziłam w praskim i mam mieszane odczucia. Stawiłam się na izbę przyjęć w dniu porodu to od razu mi zalecili indukcję, ze względu na duże dziecko. Synek urodził się z wagą 4 kg. Mialam dobre warunki, jak to lekarze określali, ale jednak mimo to bardzo zalecali indukcję. Zgodziłam się i długo potem żałowałam. Jeśli chodzi o sam poród to położne bardzo pomocne, bardzo wspierające. No ale jednak ta indukcja i 2 dni spędzone w szpitalu przed porodem z balonikiem rzuciły duży cień i cały pobyt w szpitalu słabo wspominam...

Dzięki, że się podzieliłaś swoją historią. Bardzo Ci współczuję tego "cienia" oraz że słabo wspominasz swój pobyt. Dobrze, że przynajmniej położne się spisały.. mam nadzieję, że Twój bobas jakoś zrekompensował Ci te trudy.. ja już jestem po terminie, ale na razie jeszcze nikt nie wywierał na mnie presji z indukcją, więc mam nadzieję

preg.png
‹‹ 57 58 59 60 61
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ