X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród gdzie rodzić w Warszawie? ;)
Odpowiedz

gdzie rodzić w Warszawie? ;)

Oceń ten wątek:
  • Ukulele Nowa

Wysłany: 24 lutego, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podbijam wątek, czy ktoś może podzielić się informacjami o szpitalach i położnych:
    - Bielański
    - żelazna
    - Madalińskiego
    ?

preg.png
  • Magii Ekspertka

Wysłany: 25 lutego, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukulele wrote:
    Hej, podbijam wątek, czy ktoś może podzielić się informacjami o szpitalach i położnych:
    - Bielański
    - żelazna
    - Madalińskiego
    ?
    Ja zamierzam rodzic na Madalińskiego. Byliśmy tam na szkole rodzenia i widać że położne mają aktualną wiedzę a nie są jakieś zacofane 😅 sale są fajnie wyposażone, respektują zdanie matki na temat wszystkich zabiegów wykonywanych przy dziecku itp. Jestem pozytywnie nastawiona.

preg.png
  • Asia444 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wybrałam Madalińskiego, ma najlepsze opinnie teraz jako szpital w Warszawie i właśnie nowoczesne podejscie podobno.

• Ukulele Nowa

Wysłany: 11 marca, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Magii a podpisywałaś umowę z indywidualną położną może? Czy położne z dyżuru są OK?

preg.png
  • Anuncja Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,

Czy któraś z Was wie, jak się rodzi w Praskim? :)

preg.png
‹‹ 57 58 59 60 61
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ