Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 14 września   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród poród w Poznaniu
Odpowiedz

poród w Poznaniu

Oceń ten wątek:
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 30 marca, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    A skąd masz takie info z jakiego okresu? SW Rodzina jako jedyny szpital ma od niedawna znieczulenie zewnatrzoponowe i dostępnych anastezjologów na dzień dzisiejszy jest to szpital mr 1 do porodu, ja wybrałam Lutycką, można rodzić ze swoją położną, Polna rodziłam pierwsze dziecko ten szpital tylko przed 32 tygodniem,tam jak jesteś "ciekawym" przypadkiem to się Tobą zajmują, też zależy jak się trafi wiadomo, kolejny minus Polnej co się odbija na psychice każdy lekarz może powiedzieć co innego, np ma oddziale zaplanują indukcję, lekarz z porodówki jak u mojej koleżanki stwierdził, że On jeszcze nie będzie indukował porodu i tak się bujała oddział, porodówka.
    Nie są to świeże opinie, to prawda, bo jakoś 2 lata temu. Mają znieczulenie, od jakiejś chwili tak naprawdę, więc tak samo jak Polna, bo też jest tam dostępne, w jednym i drugim tylko przez określone godziny. 😀 podobno chcą to zmienić, ale wiadomo…pewnie już po moim porodzie. 😉 tak, Polna jak mówisz, ma pełno pacjentek, pełno przypadków „trudnych” na których się wiadomo skupia bardziej.

age.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ