X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród poród w Poznaniu
Odpowiedz

poród w Poznaniu

Oceń ten wątek:
  • AEGO Autorytet

Wysłany: 30 marca 2024, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    A skąd masz takie info z jakiego okresu? SW Rodzina jako jedyny szpital ma od niedawna znieczulenie zewnatrzoponowe i dostępnych anastezjologów na dzień dzisiejszy jest to szpital mr 1 do porodu, ja wybrałam Lutycką, można rodzić ze swoją położną, Polna rodziłam pierwsze dziecko ten szpital tylko przed 32 tygodniem,tam jak jesteś "ciekawym" przypadkiem to się Tobą zajmują, też zależy jak się trafi wiadomo, kolejny minus Polnej co się odbija na psychice każdy lekarz może powiedzieć co innego, np ma oddziale zaplanują indukcję, lekarz z porodówki jak u mojej koleżanki stwierdził, że On jeszcze nie będzie indukował porodu i tak się bujała oddział, porodówka.
    Nie są to świeże opinie, to prawda, bo jakoś 2 lata temu. Mają znieczulenie, od jakiejś chwili tak naprawdę, więc tak samo jak Polna, bo też jest tam dostępne, w jednym i drugim tylko przez określone godziny. 😀 podobno chcą to zmienić, ale wiadomo…pewnie już po moim porodzie. 😉 tak, Polna jak mówisz, ma pełno pacjentek, pełno przypadków „trudnych” na których się wiadomo skupia bardziej.

age.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ