Alicjaaa wrote:
A skąd masz takie info z jakiego okresu? SW Rodzina jako jedyny szpital ma od niedawna znieczulenie zewnatrzoponowe i dostępnych anastezjologów na dzień dzisiejszy jest to szpital mr 1 do porodu, ja wybrałam Lutycką, można rodzić ze swoją położną, Polna rodziłam pierwsze dziecko ten szpital tylko przed 32 tygodniem,tam jak jesteś "ciekawym" przypadkiem to się Tobą zajmują, też zależy jak się trafi wiadomo, kolejny minus Polnej co się odbija na psychice każdy lekarz może powiedzieć co innego, np ma oddziale zaplanują indukcję, lekarz z porodówki jak u mojej koleżanki stwierdził, że On jeszcze nie będzie indukował porodu i tak się bujała oddział, porodówka.
Nie są to świeże opinie, to prawda, bo jakoś 2 lata temu. Mają znieczulenie, od jakiejś chwili tak naprawdę, więc tak samo jak Polna, bo też jest tam dostępne, w jednym i drugim tylko przez określone godziny. 😀 podobno chcą to zmienić, ale wiadomo…pewnie już po moim porodzie. 😉 tak, Polna jak mówisz, ma pełno pacjentek, pełno przypadków „trudnych” na których się wiadomo skupia bardziej.