Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto w takim razie gin musi zadecydować nie mozesz długo czekac ja wiem to truddne ale jak sie nie zdecydujesz na zabieg groża ci powazne powikłania wiesz co będzie się działo z łozyskiem ty bedziesz czyszczona ja musialam wydalic łozysko bylam po cięzkiej opercji inie chcieli mnie narazac na kolejna nigdy niezapomnę tego co sie stało nie da się
-
Malinka ja bym poczekala dla pewnosci jeszcze kilka dni tym bardziej ze masz objawy ( u mnie pecherzyk malal wiec nie bylo na co czekac i obajwy ustaly)
U moich znajomych zarodek pokazal sie w 10tyg od razu z bjacym serduszkem wczesniej nie bylo go widac juz zalamywali rece a tu prosze.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Malinko tulam .. Ja też zaczynam załapywać doła , jutro jest 3 rocznica urodzin mojej córeczki i równocześnie 3cia Jej śmierci... kurwa jakie to życie jest nie sprawiedliwe ;// Kobiety które tak strasznie pragną mieć dziecko muszą przejsć przez piekło po jego śmierci lub nie mogą zajść w ciąże wcale apójdzie takie kurde barahło , zeszlaja się z byle kim a potem zabije dziecko albo wyrzuci ;////Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem wiem nie mowie o czekaniu tygodniami i czekaniu na cud, chodzi o pare dni dla pewnosci, nie wiem co dokladnie lekarz mowil. moj na usg powiedzial ze moge pare dni zaczekac jak mam byc spokojniejsza bo nie ma ryzyka zakarzenia poki co, ale dla niego i tak raczej nic nie bedzie wiec poczekalam 3 dni i zglosilam sie do szpitala i faktyczznie pecheerzyk zmalal zamiast urosnac:(maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wydalałam prawie wpelni uksztaltowane łozysko dziekuje pierd..... takie cos za przeproszeniem myślałam ze umre zbólu miałam bóle parte jak przy porodzie silna anemie zpowodu krwotoku wczesniejszego i rane na brzuchu po operacji ze ja to prrezyłam to kurna jakis cud nie wolno mi było przęc bo szwy popekaja a tu napor ze wszytkich sił i bóle parte
-
wiem... najgorsze jest to ze mowilam gince w 6 tyg ze mnie krzyz boli i brzuch.... ze mam skurcze... a ona mowila, ze jest wszystko git , dała duphaston.. nospe forte... mowila ,ze tak ma byc9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Malinka ja też bym zaczekała kilka dni. Mi gin mówił że się robi nieciekawie dopiero po 4-6 tygodniach. A ja niestety ale chodziłam z martwym dzidziusiem ponad 3 tyg. Ciąża zatrzymała się w 10t 4d, a zabieg miałam w 14t 1d