Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:Ancolek przykro mi z powodu aniołka ja pow swojemu ginowi nie ma takiej ocji na przyszłość nie urodzemartwego dziecka nie ma szans tego sie kur.... boje to będzie dla mnie koniec mojej psychiki jak kiedys tfu tfu tak by było nie dam rady
Nie życzę tego Kasiu nawet najgorszemu wrogowi, rodziłam Ją ponad 5 godzin i było to 5 najkoszmarniejszych godzin w moim życiu .. Chryste jak ja za Nią tęsknie (((((((((((((((((((((((((Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualny
-
w poprzedniej ciazy z dnia na dzien zniknely mi ciazowe objawy... czulam ze cos jest nie tak... poszlam na usg prywatnie, bo panstwowo mialam termin za 3 tyg... dziecko umarło w 6 tyg, ja bylam w koncowce 10tyg, zero boli nic zupelnie, oprocz poczucia ze cos jest nie tak...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:powiem ci tak jak juz ma sie cos skonczyc ciaza to niech sie konczy do 4 tygodnia tak zeby byla biochemiczna zebysmy nie cierpialy i o niczym nie wiedzilay a nie taki koszmar
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
strasznie się boje że jeśli uda mi się w końcu zajść w ciąże to znów będzie to samo .. Kiedyś myślałam że ciąża jest bezpieczna po iluś tam tygodniach. Gówno prawda , dopóki nie zobaczymy naszego maleństwa po 9 miesiącach ciązy całego i zdrowego to niczego nie można być pewnym.. Ja byłam pewna że jest wszystko ok ,dopóki nie odeszły mi wody.. Czasem sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam przytulając Patrysię , bo za każdym razem widzę jej maleńką buźke i bezbronne ciałko w moich ramionach i serce rozsypuje mi się na milion kawałeczków... nikt mi nie powie że czas leczy rany.. bo to nie prawda... może nie płaczę już tak często jak 3 lata temu ale nie przestało boleć choćby o odrobinę ((Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualnystaram sie o dziecko ale boje sie ze cos sie wydarzy ze znowu pozamaciczna moj gin pow mi ze nie da mi sppokoju dopoki sie wszytko nie wyjasni chocbym miala go dosyc wiem ze jak ozbacze 2 kreski na tescie to wpadne wplacz zamiast sie cieszyc juz mi sie okres spoznil 2 mieisace temu to myslam ze sfiksuje ze strachu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinka no kurcze trzymam mimo wsyztsko kciuki aby malenstwo sie pokazalo, poczekaj pare dni tylko obserwuj uwaznie sowje cialo i objawy, daj znac co i jak ...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny