Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno do wisły mam 60 kilometrow o ile mozna to nazwac górami do zakopanego troche dalej ,ja za to nad morze mam kawałi jeszcze troche byłam kiedys w mielnie o la boga myślałam ze nie dojade 12 godzin w pociagu d... mi zdretwiała od siedzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:01
Marlena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnaa94 wrote:Mój brat smsem mnie pytał czy zostanę chrzestną jego córeczki
Ciesz się że smsem, brat mojego męża nie zapytał wcale. Przecież to oczywiste, że skoro ma 1 brata to będzie chrzestnym nie? Jedyne co powiedział to kiedy ma się zgłosić na naukę do kościoła.
Aż nie mogę uwierzyć, że tak długo z rodzicami gadałam że wypisałyście 3 stronyMarlena, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypensjonat stropnica karpacz niedrogi i jedzenia daja dużo podczas posiłku my z meżem ni moglismy tego przejeść taka troszke agroturystyka fajny ładne pokoje w miare tylko troche od centrum no ale wcentrum drogo jesli chodzi opensjonaty tzn byłam 3 lata temu teraz nie wiem ale ja byłam zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie co, ja juz nie nadazam za objawami.... mdli mnie, wymiotuje,przytylam 3 kg piersi urosły mi o 2 rozmiary... w spodnie sie nie dopinam... wszystkie objawy ciazy... nie spodziewalam sie, jestem w szoku... wiem, ze czeka mnie zabieg.. wyc sie chce... maz powiedzial ,ze juz ma dosc i nie chce juz starac...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...