Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula to forum jest także dla Ciebie, jeśli dobrze zrozumialam ze masz jakieś wątpliwości. Kazda z nas przezywa strate na swój sposob ale kaczy nas bol bezsilność i poczucie wielkiej straty wlasnie. Wiem, ze jest Ci bardzo ciężko. Przezylas poród swojej córeczki, masz jej malenka twarzyczke przed oczami...ja swojej nawet nie widzialam i mogę sobie ja tylko wyobrazic...jest piekna...
Paula jedz na te wakacje. Na pewno Ci pomoga, Twojemu chlopakowi tez. Odpoczniecie, nabierzecie troszke dystansu, w spokoju pomyślicie i wrócicie z nowa energia. Ja tez planuje przed powrotem do pracy wyjechac z rodzinka na Mazury -
A ja za tydzien bede w Karpaczu, normalnie nie moge sie doczekac!
Poplakalam sie jak przeczytalam ten wierszyk...
Mialam dzisiaj zly sen. Snilo mi sie ze bylam w ciazy i lekarz mi powiedzial ze plyn jakus tam-jakis jest zły czy zepsuty i ciąża obumiera. I zastanawiam czy dobrze robimy starając sie. Czy nie za szybko. Powiedzialam sobie ze nie bede traktowac tego calego starania jako nastawiania sie na dziecko. Bedziemy sie kochac a jak przy okazji wyjdzie z tego jakis maluszek to super. Nie chce nerwowo sprawdzac co chwile ile zostalo do @.
Chcialabym zyc w swiecie w ktorym ciaza to blogoslawiony stan pelen szczescia i kupowania malutkich ciuszkow. Kiedys tak to postrzegalam. Teraz juz nie.gosia86 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie, gdyby mozna bylo wylaczyc myslenie, liczenie dni. Marlena nie przejmuj sie zlym snem, to dlatego właśnie, ze myslisz o dziecku, ze juz sie o nie boisz. Niestety jak sie przezyje poronienie to strach juz pozostaje w nas. Mi tez sie kiedyś wydawalo, ze najtrudniejsze jest trafienie w odpowiedni moment do zajścia. W ogóle nie zdawalam sobie sprawy z problemów...
-
Narzeczony siostry mojego chlopaka ma 33lata i wlasnie jak dowiedzial sie, ze jestem w ciazy to taki smutny byl, potem zartowal z tego a na koniec bardzo sie troszczyl o mnie jak bylismy u nich w odwiedziny...nawet glaskalbrzuszek na powitanie...heh...wgl pamietam jak na poczatku ciazy chlopak powtarzal to samo co przed ciaza ze on chcial dzidziusia w wieku 30lat ale potem cieszyl sie ze bedzie tata...bardzo...w pierwszych dniach to on cierpial za nas dwoje...ja na lekach mialam spokoj...on biedny musial usmiechac sie przy mnie na sile. Potem to ja rozpaczalam a on mial lzej...wierzy ze malenka czuwa nad nami do gory....najtragiczniejsze byly dni kiedy dowiedzielismy sieo smierci Karinki i dzien pogrzebu...przetrwalismy jjednak no i pozostalo nam czekac na lepsze dni....z racji ze mam dla maluszka ciuszki i kosmetyki mam nadzieje ze moje starania nie pojda na marne i jeszcze te kosmetyki wykorzystam...
-
Mi mąż tez powiedzial na poczatku ze za kase z wyjazdu moglibysmy dolozyc i zmierac na inne auto. No ale kurcze chodzimy do pracy, maz czasem do trzech roznych i co z tego mamy? Teraz mamy mega duzo meczy i innych imprez do ochrony to kasy sporo sie uzbiera. Oj ja juz nie moge doczekac sie Monster Truck'ow
No ale druga sprawa, jesli teraz nie wyjedziemy w gory to biorac pod uwage fakt ze sie staramy to szybko mozemy nie miec okazji jechac. Przynajmniej mam taka nadzieje ze w najblizszym czasie juz nie bedziemy mogli -
Miru wrote:"
A robiłaś kardiolipidowe czy jeszcze nie?
Miru, trzeba zrobić oba przeciwciała IgG i IgM? Coś kobitka w lab wspominała jeszcze o IgA?
które Ty miałaś robione i które Ci dały ten pozytywny wynik? -
MartaAlvi
miałąm robione:
P/c-kardiol.IgG IgM
Klasa IgG 5,9 i to było ok
Klasa IgM 19,0 i wyszło słabo dodatni.
Norma wysoce dodatnia >80
To teraz Was pociesze:
Moja dzidzia mnie chyba oszukała ... test pozytywny a...beta za niska na ciążę.
Chociaż moja gin twierdziże może owu się przesunęłą, późno się zagnieździło itd
albo ciąża biochemiczna - i jak tu nie zwariować
No coż poczekam na @ chociaż nic tego nie zapowiada ... I będę dalej się starać. -
Paula jedz na te wakacje. Powiem Ci tak, w góry i nad morze pojedziesz i z rocznym dzieckiem, ale do turcji, egiptu, tunezji dłuuuugo nie pojedziesz. Auto kupisz zawsze, remont zrobisz zawsze.
Ja się do Austrii wybieram w sierpniu w Alpy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:53
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]