Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaj niczym. Zupełnie żadnych objawównie ma.Możesz zobaczyćczy masz naczynka popękane gdzieś to pierwszy sygnał.
Poczytaj o zespole antyfosfolipidowym
Ja dostałam od razu skierowanie ale to dlatego ze moja gin leczy też w Anglii.
a lekarze dopiero po 4-5 poronieniu kierują na to badanie.
-
Dziekuje Ci napewno zrobie te badania.Teraz to juz nie ma co gdybac ale jak bylam w 4 tyg ciazy to spadlam z hustawki w przedszkolu nie wiedzialam wtedy jeszcze ze jestem w ciazy, potem troszke chorowalam na migdalki, ah nie ma co gdybac porobie badania i zobaczymyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
hej Dziewczyny , jesli chodzi o nagrobki to sliczne napisy - az sie lezka zakrecila.
Kitaja witaj, przykro mi ze ciebie tez to spotkalo
a co do zylakow i naczynek to tez mam popekane na prawej nodze duzo a na lewej troszke i male zylaki pod kolanami ehh juz w tym wieku...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyHej pamietam o Was cały czas dziekuje za wspiarcie i wyrazy współczucia
jutro bedzie pogrzeb
A co do zepsołu antyfosfolipiowego to nie tylko wykonuje sie badanie na przeciwciała kardiolipidowe jest to cały pakiet badan u mnie kosztował ok 150 zł najwazniejsze w tych badaniach to również oprócz przeciwciał kardiolipidowych to też antykoagulant tocznia,przeciwciała kardiolipinowe ( te są inne niż kardiolipidowe) no i te przeciwciała w klasie IgG i IgM
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 22:51
-
Kitaja witam Ciebie i ja!
Przykro mi ze i Ciebie to spotkało:-(
Razem będzie nam łatwiej!
Sciskam mocno!!
A ja nie mam problemu z zylakami i naczyniami,i dobrze bo teściowa ma ogromny z tym problem i wiem co i jak!!
Ale miałam ciężki dzień i jeszcze @ dostałam:-( kurcze mam nadzieje ze to ostatnia w tym roku i kropka,!!!Więcej juz jej nie chce!!
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nie dużo miałam do nadrobienia Was
Wiecie,wczoraj oglądałam Ekspres Reporterów i myślę,że Tam na Górze,nikt nie kontroluje do kogo idą dzieciaczki,kurde jaka ja byłam zła!My tutaj co pokochałybyśmy maleństwa najbardziej na świecie to je nam zabrano,a matka,która regularnie morduje swoje dzieci je dostaje i po co to komu?
Ale nic,trudno,mimo wszystko życzę Wam miłego dnia
Ineska-jestem z Tobą myślami -
Witam Was kochane
Ewcia ja w ogólenie moge oglądac ani czytac nic o dzieciach, którym dzieje sie krzywda. Odrazu sie rozklejam ...ale masz racje, niesprawiedliwosc straszna...tez tego nie potrafie zrozumiec. Czy taki jest boski plan? Wierze, że tak ale nie rozumiem