Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
maja35: W pracy musze skupic moje mysli na czyms innym,wczoraj bylo okej.Ogolnie codziennie podczastych strasznych momentów wspieraly mnie kolezanki z pracy,dostałam od nich bardzo duzo wsparcia.Tylko dzis bylo mi ciezko ,co chwile patrzalam na zegarek i myslalam,o momentach z przed tygodnia,o strachu jak pojawila sie krew,o nerwach jak czekalam na badania i strasznym bolu...Jutro lece do Warszawy nie bedzie mnie przez pare dni na forum,ale jak wroce w niedziele nadrobie zaleglosci i powiem wam,co powiedzial lekarz
maja35: jak nam sie wszystko uda i w koncu do nas usmiechnie sie los to moze umowimy sie na wspolny spacer z naszymi maluszkami:) musimy w to wierzycCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziekuje za wszytskie mile slowa,otuche i wsparcie,razem przejdziemy przez ten ciezki czas ,a potem bedziemy wspolnie dzielic sie naszym szczesciem:)
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Iza75: ja rowniez nigdy nie udzielalam sie na zadnym forum,ale teraz czulam,ze musze,jak tego nie zrobie to zwarjuje od natloku mysliCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja jeśłi mogę Ci zaproponować zrób sobie badanie w Pl na oznaczenie przeciwciał antykardiolipidowych.
To jest zespół antyfosfolipidowy - ja go mam. A lekarze mało kiedy wpadają na to.
Moja dzidzia też była ze mną12 tyg a przestała się rozwijać w 9 tyg.
To jest i będzie przyczyna poronień u mnie. Teraz jestem na acardzie i wiem że będzie lepiej mimo stałej kontroli i leków w ciąży. -
Miru dzieki napewno zrobie jak bede w Polsce, moze to glupie pytanie ale czym on sie objawja?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan