Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:umówiłam się na wizytę do psychologa ale dopiero na 20.06, trochę trzeba czekać
może to mi pomoże
Podzwoń jeszcze po innych ośrodkach w twojej okolicy. Gdy ja kiedyś szukałam to w jednym miejscu mieli terminy 2tyg a w reszcie miesiąc-dwa.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
U mnie po burzy nareszcie
Ania-bardzo współczuję
Iza-jeśli nie czujesz się na siłach to do niczego się nie zmuszaj,rodzina powinna to zrozumieć,ja też się bałam odwiedzin u maluszka ostatnio ale dałam radę i Ty też dasz radę-wszystko w swoim czasie
Dzwonił szwagier-jego zona zostaje w szpitalu na ok 3 dni na obserwacji,po usg lekarz stwierdził,ze jest zarodek ale nie ma jeszcze serduszka,jeśli zobaczą,że prawidłowo się ciąża rozwija to ją wypuszczą a jeśli nie to dostanie tabletkę o ile sama wcześniej nie poroni.Nie wiadomo skąd krwawienie.Iza75 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 jestem z pod wrocławia, ja chodzę dr belki w luxmed na swobodnej i do otręby pod wrocławiem, ten pierwszy jest nawet ok, pierwszy lekarz który tak delikatnie bada i dużo tłumaczy, ten drugi to jełop od wystawiania zwolnień
eM pierwszy termin jest na 13.06 ale mam wtedy drugą zmianę, jutro będę jeszcze dzwonić może będzie wcześniejszy termin, podobno pierwsza wizyta trwa długo bo psycholog musi zapoznać się z pacjentem
A jak u Ciebie byłaś na wizycie u ginki?czy jednak jeszcze czekasz?eM lubi tę wiadomość
-
Pierwsza wizyta trwa godzinę, kolejne pół godziny. Ja byłam u psychologa z zupełnie innym problemem i muszę przyznać że mi pomogła.
Byłam, mam na jutro skierowanie na bete bo w usg nic nie zobaczyłaby jeszcze. Jak nic nie wyjdzie to mam brać luteine na wywołanie. Zależy mi bardzo na tym, żeby dowiedzieć się przed weekendem, bo w sobotę idziemy na imprezę do ciężarnej koleżanki. Albo będę przy nadziei, albo pod wpływem żeby jakoś przez to przejść. Oczywiście 'placebo is a bitch', bo mam już wszystkie objawy ciążowe jakie miałam przy 1 ciąży. Ale od kiedy stłukłam moją ulubioną porcelanową miskę, to jakoś się uspokoiłam, w końcu na szczęście nie?ewcia21k, ziolko lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Jaka by beta nie była, to będzie dobrze jeśli się uda teraz dzidzia będzie prezentem na urodziny męża, jak za miesiąc, to na moje a jak jeszcze później to przynajmniej nie będę musiała urządzać 2 imprez urodzinowych w miesiącu
Gosiu myślę, że mąż powinien zrozumieć i nawet się ucieszyć, bo w końcu stabilizacja psychiczna też jest ważna. Bo jeżeli my kobiety za bardzo się wkręcimy czy w stratę czy w staranie, to nic z ewentualnej ciąży może nie wyjść.
Ja jestem teraz w dobrym miejscu, dlatego rzadziej do was zaglądam. Tylko czasem gdy usłyszę coś jak dziś, to momentalnie płaczę. Kobieta w serialu, która oddała dziecko do adopcji powiedziała: 'jak można tęsknić za kimś kogo poznało się na 5min'. To jest te 5min, których żadna z nas nie miała....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:44
gosia86, ewcia21k, ziolko, Iza75 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
nie wiem czy nie dostałam @ ale to chyba za wcześnie dopiero 20 dni od zabiegu, myślałam że to może owulacja, ale od wczoraj mam plamienia, wczoraj tylko widać na papierze było jak się załatwiałam a dzisiaj to już nawet na bieliźnie i musiałam założyć wkładkę, poza tym boli mnie brzuch i plecy jak na @ i wyskoczyły mi pryszcze, jednye co jest inne to nie bolą mnie piersi, nie wiem co o tym myślęć, wcześniej cykle miałam 32-35 dni
-
Trochę szybko, ale chyba to nie powód do stresu. Piersi mogą nie boleć bo nie miałaś pewnie owulacji, to się zdarza że przy braku owulacji symptomy są mniejsze. Ja miałam cykle 31dniowe i jak widać u mnie to dłużej potrwało.
gosia86 lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Malinka32 wrote:Gosia to daj znac co wyszlo... ja mam miec dopiero kurcze za tydzien....
eM masz świetne podejście do sprawy ciązy, ważne że się mocno nie nakręciłaś że uda się od razu, ale oczywiście trzymam kciuki żeby jak najszybciej i przede wszystkim zdrowo przez 9 miesięcy :*ewcia21k, eM lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:eM czyli by Ci się udało w pierwszym cyklu starań? Trzymam kciuki.
Miru lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]